• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım çok üzüldüm 😔 😔 hep senin için tamam bu iş demiştim ama nasipten öte yol yok. Hiç üzülme bak hamile kalabiliyorsun, bunu bilmekte çok güzel. İyice dinlen ve yaza harika bir tedaviyle bebeğine kavuş inşallah 😘😘
Çok sağol canım artık sağlıklı değilse tutmasın hiç diye dua ediyorum böyle çok yoruyor çünkü beni

Ne kadar üzüldüm ya, kıyamam sana ben. Rabbim hayırlısını versin canım. Bunu kalbine anlatmak zor da olsa canınız sağ olsun canım.
Ben anlamıyorum ya neden böyle oluyor yaşımız da genç zamanı gelmiyor herhalde.Çok yorgun hissediyorum kendimi

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş ne yazık ki 😔 Genetiği bozukmuş.zaten hep hissediyordum birşey olacağını.Yakın zamanda kürtaj olacağım.Yazın sil baştan başlayacağız
Canimm cok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun inşaallah. Demek ki zamanı gelmemiş daha. Vardır bi hayr inşaallah öyle düşün. Yaza inşaallah hayrli bi şekilde kavuşursun özlemine ❤

Canimm cok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun inşaallah. Demek ki zamanı gelmemiş daha. Vardır bi hayr inşaallah öyle düşün. Yaza inşaallah hayrli bi şekilde kavuşursun özlemine ❤
İnşallah canım teşekkür ederim.Sen başladn mı tedaviye peki, NGS önerdiler mi sana?NGS yaptırıp sağlıklı ise öyle mi transfer ettirsek diyorum

İnşallah canım teşekkür ederim.Sen başladn mı tedaviye peki, NGS önerdiler mi sana?NGS yaptırıp sağlıklı ise öyle mi transfer ettirsek diyorum
Canım başladım bende şükür. Yok kuzum doktor önermedi bana. Bilmiyorum yaptırmak iyi olur tabii. Doktor ona dair bisey demedi bende hiç sormadim

Canım başladım bende şükür. Yok kuzum doktor önermedi bana. Bilmiyorum yaptırmak iyi olur tabii. Doktor ona dair bisey demedi bende hiç sormadim
Kafam karışık bize önerecekler kesin böyle sonradan kürtaj olmak çok zor oluyor.

İnşallah canım hayırlısı olsun.Zaten hep sağlıklı ve hayırlı ise olsun diye dua ettim hayırlısı değilmiş demek ki
Bitişler de yeni baslangiclara yeni kapılara yol açar.. ileri zamanlar da yaşarken aldırmak zorunda kalsaydn? Rabbim bize bırakmadan hayırlısını nasip etsin.

Back
X