Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonraya kalmıştı canımaysunayy canimm nerelerdesin sen, başladın mı
Forumu takip ediyorum ama kaçırmışım mesajını. Sen ne durumdasın canim1 ay sonraya kalmıştı canım
Çok sağol canım artık sağlıklı değilse tutmasın hiç diye dua ediyorum böyle çok yoruyor çünkü beniCanım çok üzüldüm![]()
hep senin için tamam bu iş demiştim ama nasipten öte yol yok. Hiç üzülme bak hamile kalabiliyorsun, bunu bilmekte çok güzel. İyice dinlen ve yaza harika bir tedaviyle bebeğine kavuş inşallah
![]()
Ben anlamıyorum ya neden böyle oluyor yaşımız da genç zamanı gelmiyor herhalde.Çok yorgun hissediyorum kendimiNe kadar üzüldüm ya, kıyamam sana ben. Rabbim hayırlısını versin canım. Bunu kalbine anlatmak zor da olsa canınız sağ olsun canım.
Ben beklemedeyim canım. Eşim 2 ay sonra test verecek. Ona göre şekillenecek.Forumu takip ediyorum ama kaçırmışım mesajını. Sen ne durumdasın canimnasipse ben şubatta başlıyorum
![]()
Canimm cok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun inşaallah. Demek ki zamanı gelmemiş daha. Vardır bi hayr inşaallah öyle düşün. Yaza inşaallah hayrli bi şekilde kavuşursun özlemine ❤Kızlar bebeğimin kalbi durmuş ne yazık kiGenetiği bozukmuş.zaten hep hissediyordum birşey olacağını.Yakın zamanda kürtaj olacağım.Yazın sil baştan başlayacağız
İnşallah canım teşekkür ederim.Sen başladn mı tedaviye peki, NGS önerdiler mi sana?NGS yaptırıp sağlıklı ise öyle mi transfer ettirsek diyorumCanimm cok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun inşaallah. Demek ki zamanı gelmemiş daha. Vardır bi hayr inşaallah öyle düşün. Yaza inşaallah hayrli bi şekilde kavuşursun özlemine ❤
Canım başladım bende şükür. Yok kuzum doktor önermedi bana. Bilmiyorum yaptırmak iyi olur tabii. Doktor ona dair bisey demedi bende hiç sormadimİnşallah canım teşekkür ederim.Sen başladn mı tedaviye peki, NGS önerdiler mi sana?NGS yaptırıp sağlıklı ise öyle mi transfer ettirsek diyorum
Hayırlısı olsun canım insallahBen beklemedeyim canım. Eşim 2 ay sonra test verecek. Ona göre şekillenecek.
Kafam karışık bize önerecekler kesin böyle sonradan kürtaj olmak çok zor oluyor.Canım başladım bende şükür. Yok kuzum doktor önermedi bana. Bilmiyorum yaptırmak iyi olur tabii. Doktor ona dair bisey demedi bende hiç sormadim
Yaa canim ciddenmiKızlar bebeğimin kalbi durmuş ne yazık kiGenetiği bozukmuş.zaten hep hissediyordum birşey olacağını.Yakın zamanda kürtaj olacağım.Yazın sil baştan başlayacağız
Allah yardımcın olsun canım. Öyle kesinlikle. Bizlerin imtihani bu demek ki.Kafam karışık bize önerecekler kesin böyle sonradan kürtaj olmak çok zor oluyor.
Evet canım zaten geriden geliyordu ben anlamıştım normal olmadığını böyle birşey bekliyordum ama insan o kalp sesini duyunca Umut ediyor işteYaa canim ciddenmiRabbim ferahlık versin
Etmezmi.. yorucu süreçler ama vazgeçmek yok inşallah.Evet canım zaten geriden geliyordu ben anlamıştım normal olmadığını böyle birşey bekliyordum ama insan o kalp sesini duyunca Umut ediyor işte
Maddi olarak da elde birşey kalmadı canım yazın birdaha deneriz sanırım aynı yerde deneyeceğiz tekrardanAllah yardımcın olsun canım. Öyle kesinlikle. Bizlerin imtihani bu demek ki.
İnşallah canım hayırlısı olsun.Zaten hep sağlıklı ve hayırlı ise olsun diye dua ettim hayırlısı değilmiş demek kiEtmezmi.. yorucu süreçler ama vazgeçmek yok inşallah.
Bitişler de yeni baslangiclara yeni kapılara yol açar.. ileri zamanlar da yaşarken aldırmak zorunda kalsaydn? Rabbim bize bırakmadan hayırlısını nasip etsin.İnşallah canım hayırlısı olsun.Zaten hep sağlıklı ve hayırlı ise olsun diye dua ettim hayırlısı değilmiş demek ki
Amin canımBitişler de yeni baslangiclara yeni kapılara yol açar.. ileri zamanlar da yaşarken aldırmak zorunda kalsaydn? Rabbim bize bırakmadan hayırlısını nasip etsin.
Cok gecmıs olsun Rabbım bızı bızden ıı bılır metın olun ınsallahBen anlamıyorum ya neden böyle oluyor yaşımız da genç zamanı gelmiyor herhalde.Çok yorgun hissediyorum kendimi