• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Merhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.

Merhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Maşallah ne çok yumurtan çıkmış 🤩 güzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim 😘 çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun

Allah nasip ederse yarın öğleden sonra benimde transferim var :)
Hayırlısı olsun canım 😘 çift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu 😊

Masallah ne cok cikmis😍 insallah yarinda guzel haberler gelir🤲🏻

Maşallah ne çok yumurtan çıkmış 🤩 güzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim 😘 çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun

Hayırlısı olsun canım 😘 çift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu 😊
Inşallah canım ağrım çok fazla maalesef inşallah bir iki güne toparlarim🙏

Amannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...

3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste🙈🙈🙈

Amannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...

3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste🙈🙈🙈
Canim en iyisi takmamak 1 yumurta 1 sperm yetiyor biliyorsun 1 tane olsun sana can olsun. Ne kadar pozitif olursan senin için o kadar iyi. Rabbim nasip etmişse olur inşaallah 🤗

Sağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallah 🤲
Hop daha dur yeni transfer oldun hemen negatif düşünme, yasaklıyorum olumsuz düşünmeni 😅🙈 olucak inşallah, bak ne güzel 5.gune gelmiş embriyolar ve transfer edilecek kadar güzel embriyolarin. Daha ne olsun 😊 😘

Canım rahat olmaya çalış, stres oldukça daha çok etkileniyoruz. Elinden geleni yapıyorsun artık gerisi takdiri İlahi 😘😘

Back
X