• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Merhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.

Hepinizin tedavisi hayrlarla sonuçlansın inşaallah canlar. Ben transfer oldum. Arkamdan gelin hepimiz pozitifleri görürürüz inşaallah 🤲
Canım hayırlısı olsun 🤩🤩 kaç tane kaçıncı gün embriyosu transferi yaptılar sana ve test günün ne zaman 😊😊

Merhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Maşallah ne çok yumurtan çıkmış 🤩 güzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim 😘 çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun

Allah nasip ederse yarın öğleden sonra benimde transferim var :)
Hayırlısı olsun canım 😘 çift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu 😊

Masallah ne cok cikmis😍 insallah yarinda guzel haberler gelir🤲🏻

Maşallah ne çok yumurtan çıkmış 🤩 güzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim 😘 çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun

Hayırlısı olsun canım 😘 çift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu 😊
Inşallah canım ağrım çok fazla maalesef inşallah bir iki güne toparlarim🙏

Amannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...

3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste🙈🙈🙈

Amannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...

3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste🙈🙈🙈
Canim en iyisi takmamak 1 yumurta 1 sperm yetiyor biliyorsun 1 tane olsun sana can olsun. Ne kadar pozitif olursan senin için o kadar iyi. Rabbim nasip etmişse olur inşaallah 🤗

Sağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallah 🤲
Hop daha dur yeni transfer oldun hemen negatif düşünme, yasaklıyorum olumsuz düşünmeni 😅🙈 olucak inşallah, bak ne güzel 5.gune gelmiş embriyolar ve transfer edilecek kadar güzel embriyolarin. Daha ne olsun 😊 😘

Canım rahat olmaya çalış, stres oldukça daha çok etkileniyoruz. Elinden geleni yapıyorsun artık gerisi takdiri İlahi 😘😘

Back
X