• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Benim 3 doğal gebeliğim var canım rahmimde perde varmış hep düşük yaptım sonra ameliyat oldum babam vefat etti çok stresli süreçlerden geçince artık stresten olacağı varsa da olmuyordu beklemek istemedim doktoruma geldim tüp bebek tedavisi aldım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa
inşallah canım

Benim 3 doğal gebeliğim var canım rahmimde perde varmış hep düşük yaptım sonra ameliyat oldum babam vefat etti çok stresli süreçlerden geçince artık stresten olacağı varsa da olmuyordu beklemek istemedim doktoruma geldim tüp bebek tedavisi aldım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa
Amin canım..hangi ilaçları kullanıyorsun simdi..progestan igne ilac birseyler vermiştir demi

Amin canım..hangi ilaçları kullanıyorsun simdi..progestan igne ilac birseyler vermiştir demi
Aysuncum lutinus fitil i opudan beridir kullanıyorum 10. Haftaya kadar kullanacağım. Aynı zamanda estrofem sabah akşam kullanıyorum. Takviye olarak da folidoce alıyorum. Folik asitin yüksek mcg kullanımı çocuğu otistik edebilir o yüzden folidoce 400mcg gayet yeterli ben onu kullanıyorum

canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız.

Etikili oldumu peki bu vitaminler ari sutu vs. senin sorunun neydi canim doktor bana yumurta kalitesinin dusuklugu cok zor iyilestirilebilen bisey hatta cogu zaman imkansiz dedi 22 yumurta varken nasil 1 tane saglikli cikmaz kabul edemiyorum 🤪
Benim amh’ım düşük, yumurta sayım az dolayısıyla kalitesi daha da önemli oluyor..rezerv artmıyor ama kalite arttırılıyor diye biliyorum ben, doktor biraz gözün korksun sonra diyeceği herşeye tamam de diye mi öyle dedi acaba 🧐 en az 2-3 ay kullanmak gerekiyor sanırım. Bence etkili, değerlerini kürlerle, vitaminlerle düzelten çok kişi var..arı sütünü de doktorum önerdi, hatta pahalı vitaminlerdense arı sütü öneririm dedi. Tüp bebek eğitimini harward’dan almış benim doktorum, ilk önerdiğinde ben de şaşırmıştım tıbbi bi uygulama değil diye ama demek ki farkı görülüyor.. denemeye değer

Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlerin pozitif görmelerine inşallah❤️

Dualarımda olacaksın hayatım ayrılmamak üzere kavuşmanızı temenni ederim❤️🥰🤲🏻✨
Hayırlı olsun, kucağınıza almayı nasip etsin allah 🙏🏻 Darısı bekleyen herkesin başına 🌺

benim 5.günde yani dün 4 embriyom donduruldu son tedavimde düşük yaşadığım için aygül hoca martta histereskopi yapacak hemde vücudun hormonu bir atsın dedi sonra nisanda transfer olacak inşallah
Anladim canim.Cok guzel 4 blast olmasi🧿🧿
Transferlerimiz yakin zamanlarda olacak oyleyse😊 benim de nisan mayıs gibi olabilir🤗

benim 5.günde yani dün 4 embriyom donduruldu son tedavimde düşük yaşadığım için aygül hoca martta histereskopi yapacak hemde vücudun hormonu bir atsın dedi sonra nisanda transfer olacak inşallah
Sizinle sürecimiz aynı gidecek, benim de mart’ta histeroskopi var, bir sıkıntı olmazsa da Nisan’da transfer

Kizlarrrr :KK68::KK68::KK68:

2 yumurtanın 2 side blast olmus ve donduruldular kalitesi herseyi gayet güzel dediler🤩🤩.gercektrn inanamıyorum ama gercektrn nasil oldu...yazın 6 da 1 kalmisti ona da pek iyi degil demislerdi..

Simdi 2 toplandi 2 side blast oldu inanamıyorum Allahim bin şükür :nazar:🙏🙏🙏 kıza cok teşekkür ettim labratuvariniza size cok teşekkürler dedim cok sevindim yaa💕💕💕
Yaa bak dedik sana o embriyolar gidecek 5. Güne 💃 💃 hadi gözün aydın canım, bakarsın ikiz falan gelir kız 😍🥰

Takviye vs hic kullanmadim cunku aslinda tedaviye baslama sebebimiz esim denizci ve surekli bir arada olamiyoruz beklemek istemiyoruz diyeydi yoksa yoktor evet esinin sprem sayisinda azlik var ama kendiliginden hamile kalabilirsin demisti hatta gittigim diger doktorlarda. Opu ya kadar her sey yolundaydi her gittigimde doktor yumurtalarin cok guzel gelisiyor vs diyodu taa ki opu ya kadar ben catlama ignesini yanlislikla erken vurmusum normalden gec toplandi yumurtalarim doktor igne zarar vermis olabilir yumurtalara ama sebebi igne degilse isimiz cok zor dedi yani ben aslinda keyfi ciktigim bu yolda su an kocaman bi problemin icinde buldum kendimi malesef🤦🏻‍♀️😔 cok uzun anlattim canim kusura bakma🤭
Bu catlatma iğnesi olayı benim de kafamı çok meşgul etti canım. Keske o an operasyon iptal edilseydi, bence çok önemli o iğne olayı. Ben devlette oldum, benim opu günü 5 kişi opu olduk, hepimize yarım saat aralıklarla iğne saati vermişler ve defalarca saatini sordular ve saat sırasına göre işleme alındık. Umalım ki saatten sıkıntı çıkmış olsun

Yaa bak dedik sana o embriyolar gidecek 5. Güne 💃 💃 hadi gözün aydın canım, bakarsın ikiz falan gelir kız 😍🥰
Ayyyy huni takarim ozaman🤣🤣🤩 Aslında en çok istediğim seydi küçüklükten beri hep 3 kizim olsun isterdim tabi hani lise yıllarında falan....simdi tabi oyle deme lüksüm yok ta ne bileyim olur mu ki🤩🤣

Back
X