• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Mehay,
Yeni gordum mesajını ve seni cok iyi anlıyor, aynı şeyleri yaşadığımız için de uzuntunu gonulden paylaşıyorum. Allah yardımcın olsun ve ümitlerine sıkı sıkı bağlanasın diye dua ediyorum.
Tekrar gorusmek üzere
Sevgi ile

Sakura,
Selam canim ...cok zor gunler yasadim ama sukurler olsun ki su anda iyiyim ve yeniden denemeye karar verdim..cunku kisa sursede anne olacagini bilme duygusu cok guzeldi ve ben o duyguyu yeniden yasamak istiyorum...uzuntumu paylastigin icin tesekkurler canim..Sen ne yaptin bebis varmi yeniden???

kaysek canım tebrikler allah tamamına erdirsin çok çok sevindim gerçekten. seninde benim gibi sancıların vardı demi ay bana senin sonucun moral verdi inan benimde çok sancım var
beta hcg değerin kaç çıktı anlatsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diyip çıkmışsın anlat biraz 12 gün boyunca devamlı uzandınmı neler yaptın yazsana biraz.
allah bu duyguyu bizede yaşatsın rabbbim kucağımızı boş bırakmasın k.i.b:1hug:

canım değeri 197,75 cıkmış,ilk 2 gün kayınvalidemin ısrarlarından yattım hiç kalkmadan,ama sonra dayanamadım,gaz ağrılarım oldu bende kalktım,ağır iş yapmadım,battaniye bile kaldırmaım,ama bulaşıkdır yemektir yaptım,banyomu falan kendim yaptım,inanmayacaksın ama 3 kerede misafir ağırladım:)
karnım çok arıyo hala iğne gibi batıyo çok sanki adet oluvercekmişim gibi.hala inanamıyorum ya,ağlayasım var,böyle bi sevinç banada kısmetmiş.şkürler olsunyarabbim,allahım sanada versin canım sende bana anlatırsın.:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,inanamiyorum,4 Senedir Bu Günü Bekliyodum,allahim Herkese Versin Yarabbim.tutmuş Bebeklerim:)

canım tebrik ederim. darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sağ salim atlatır hamileliğini bebeklerini kucağına alırsın inşallah

Sakura,
Selam canim ...cok zor gunler yasadim ama sukurler olsun ki su anda iyiyim ve yeniden denemeye karar verdim..cunku kisa sursede anne olacagini bilme duygusu cok guzeldi ve ben o duyguyu yeniden yasamak istiyorum...uzuntumu paylastigin icin tesekkurler canim..Sen ne yaptin bebis varmi yeniden???
Ahh Mehaycıgım,
Biliyorum ne kadar zor geçtiğini günlerin, bebeğini kucağına almak için dua ederken onun düştüğünü öğrenmek bir sonraki deneme için bir an önce zamanın geçmesini beklemek, offff, bunlar çok zordu. Ama atlattığına sevindim.
Bende bir gelişme yok. Eşime ait ileri derece morfolojik bozukluklarınberaberinde benim PKO mücadelem halen devam ediyor. Metformin kullanıyorum ama hala spontan (normal) gebelik gelişmedi. Artik beklemek istemiyorum derken eşimin işleri değişti ve Ankara'daki görevi sona erdi. Şubat ayında 2. mikroenjeksiyonu deneyelim diyorduk ama eşimi bulana aşk olsun. Bul ki tüpbebek yapasın yani anlayacağın.
Sana bol bol şans diliyorum, Allah yanında olsun canım benim...
Sen 3. aşılamayı denedin mi yoksa kendiliğinden mi oldu bebek?
Artık tüpbebek mi deneyeceksin yoksa?
Sevgiler canım benim

Ahh Mehaycıgım,
Biliyorum ne kadar zor geçtiğini günlerin, bebeğini kucağına almak için dua ederken onun düştüğünü öğrenmek bir sonraki deneme için bir an önce zamanın geçmesini beklemek, offff, bunlar çok zordu. Ama atlattığına sevindim.
Bende bir gelişme yok. Eşime ait ileri derece morfolojik bozukluklarınberaberinde benim PKO mücadelem halen devam ediyor. Metformin kullanıyorum ama hala spontan (normal) gebelik gelişmedi. Artik beklemek istemiyorum derken eşimin işleri değişti ve Ankara'daki görevi sona erdi. Şubat ayında 2. mikroenjeksiyonu deneyelim diyorduk ama eşimi bulana aşk olsun. Bul ki tüpbebek yapasın yani anlayacağın.
Sana bol bol şans diliyorum, Allah yanında olsun canım benim...
Sen 3. aşılamayı denedin mi yoksa kendiliğinden mi oldu bebek?
Artık tüpbebek mi deneyeceksin yoksa?
Sevgiler canım benim
sakura merhaba beni hatırlarsın umarım
uzun zamandır sana rastlayamadım buralarda adını görünce çok sevindim...
nasılsın çok oldu görüşmeyeli neler yapıyorsun canım
beni soracak olursan bir tüp baby daha denedik geçen ay malesef olmadı.artık ne denir bilmiyorum kelimelerin tükendiği noktadayım.hayırlısı böyleymiş...
sevgiler canım kendine iyi davran.............

amin canım,bende o kadar çok istiyodumki,bak haykırdım,allahım herkese tatdırsın,bana telefonla bildirdiler sonuçu,eşime sarılarak ağladım sokakda,herkes bize bakar,allahım herkese versin yarabbim sağlıklısından

Kaysek canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin.:nazar:
Bende şu ana kadar adet olmayınca umutluydum ama az önce bir lekelenme oldu. Sanırım adet oldum. Ama yine de yarın(12.günüm) test yaptıracağım.benneyaptımki

amin canım allahım herkese versin,sağlığıyla,inanamıyorum ya ,içimde bi canlı var,:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım allah tamamına erdirsin,kucağınada alırsın biran önce inşallah.Darisı bizlerin başına...Dicek bişey bulamıyorum;İnşallah bizde içimizde bir canlı var diye bağırırız..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorumm bugün üye oldum aşılamayı araştırırken site çıktı karşıma:)
biz 6 yıllık evliyiz ve 3,5 yıldır bebek olmuyor.
Bi sorun yok sebepsiz kısırlık diyor bütün doktorlar.
En sonunda aşılamaya karar verdik.
süreçlerden sonra yarın büyük gün:)
Benim içinde dua edin yarın aşılamam olacak çok heyecanlıyım ilk kez.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorumm bugün üye oldum aşılamayı araştırırken site çıktı karşıma:)
biz 6 yıllık evliyiz ve 3,5 yıldır bebek olmuyor.
Bi sorun yok sebepsiz kısırlık diyor bütün doktorlar.
En sonunda aşılamaya karar verdik.
süreçlerden sonra yarın büyük gün:)
Benim içinde dua edin yarın aşılamam olacak çok heyecanlıyım ilk kez.

Allah yardımcın olsun canım;
Kendini sıkma herşey kendiliğinden oluyor.
Haberlerini bekleriz.

Teşekkürler Arkadaşim Inşallah Ilk Oldugu Için çok Heyecanliyimm
Valla
Ayyy Içim Içimi Yiyorumm Rabbim Isterse Olacak Ondan Hiçbir şüphem Yok Inanin.

O' Ol Der Oluverir Biliyorum Rabbim Sana Yalvariyorum Bütün Isteyenlere Ol Deyiver Olsun Hepimizin Kucaklari Bebekle Dolsun.fisfisfis

selam.dün aşılama yaptırdım.sonucunu bilemiyorum ama sanki üzgün gibiyim.şimdilik bir ağrım yok.:çok üzgünüm:

Back
X