• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

bugünü saymazsam teste 3 günüm kaldı ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece dua ediyorum hayırlısı olsun diye allahım bebişime tutunma gücü ver diye zaten yapabileceğim başka bişey varmı ki? YOK :sm_confused:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Allah emeklerini boşa çıkarmasın

bugünü saymazsam teste 3 günüm kaldı ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece dua ediyorum hayırlısı olsun diye allahım bebişime tutunma gücü ver diye zaten yapabileceğim başka bişey varmı ki? YOK :sm_confused:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

canım inş bebeşlerin tutunmuşdur,bende senin gibi bekleyemedim,ben 11 gün yaptırdım çıktı:)197 tek tutmuş galiba,herkes diyoki 2000 lerden bahsediyolar ama bunlar 3 tane bebeği olacak olanlar ,olsun benm bebeğim olacak,ayın 16 sında doktorla grüşcem,kaç tane ttduğunu görcez bakalım,allahım tüm isteyenlere versin,içinde bana da sağlıklısıyla,kimsenin kucağını boş bırakmasın,:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aşılaman hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Doktor progesteron takviyesi verdiyse ondan olabilir. Benim karın bölgemde şişkinlik ve dolayısıyla bir ağrı oluyordu. Progestanın böyle birşey yapabileceğini söylemişti doktorum.

aman aman kötü birşey olmasında bişey istemem artıkk
rabbim inşallah hayırlısını nasip eder. İlk aşılamam oldugu için çok heyecanlıyımm.

bişey daha sormak istiyorum şimdi benim normal adet tarihim 20/şubat ancak ben aşılamamı 02 şubat ta yaptırdım ve doktor 15 gün bekle dedi adet olmazsan bana gel dedi 15 gün sonrada 16 şubat şubata geliyorr
kızlaarrr ne yapacağımm ben aklım karıştııfisfisfis

canım inş bebeşlerin tutunmuşdur,bende senin gibi bekleyemedim,ben 11 gün yaptırdım çıktı:)197 tek tutmuş galiba,herkes diyoki 2000 lerden bahsediyolar ama bunlar 3 tane bebeği olacak olanlar ,olsun benm bebeğim olacak,ayın 16 sında doktorla grüşcem,kaç tane ttduğunu görcez bakalım,allahım tüm isteyenlere versin,içinde bana da sağlıklısıyla,kimsenin kucağını boş bırakmasın,:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun inşallah kucagına almayıda nasip etsin allah benim bugün kan lekesi oldu hiç umudum kalmadı geçen seferde aynı omuştu sonuç negatif çıkmıştı test yaptırcam ama ümidim yok

Selam arkadaşlar. uzun zamandır bu formu takip ediyordum. yeni üye oldum. Ben 21 ocakta ilk aşılamam oldu. Bu sabah kan verip geldim. saat 3 te sonuç alacağım ama hiç ümidim yok. Hayırlısıa.s.

İlgin için tşkler canım. Saat 11'de kan verdim. Akşam 17.30'da arayıp sonucu bildirecekler. %99 negatif olacak ama yine de insan "acaba" demeden edemiyor

inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın, ayy çok az kalmış inşallah sevinirsin inşallah

Selam arkadaşlar. uzun zamandır bu formu takip ediyordum. yeni üye oldum. Ben 21 ocakta ilk aşılamam oldu. Bu sabah kan verip geldim. saat 3 te sonuç alacağım ama hiç ümidim yok. Hayırlısıa.s.[/QUOTEö

öncelikle hoşgeldin,bende 21 ocakta transferim olmuştu:dance:ben hamileyim inş sende ölesindir,cevap bekliyorum
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun inşallah kucagına almayıda nasip etsin allah benim bugün kan lekesi oldu hiç umudum kalmadı geçen seferde aynı omuştu sonuç negatif çıkmıştı test yaptırcam ama ümidim yok

ümidini kırma,aynen benimde hiç ümidim yoktu nasıl oldu bende anlamıyorum.allahtan ümit kesilmez,sen bol bol dua et.ben dua ediyorum:teselli:

Kaysek selam. Öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
Eve yeni geldim. Kafam biraz karışık. Doktorla sonucu aldıktan sonra ayaküstü görüşebildik. Bugün 15.gündü. Sonuçta BHCG 1.2 (225000ml) yazıyordu. Dosyam ve raporlar arabada kaldı,hatırladıklarımı söylüyorum. canımın sıkıntısından kendimi eve zor attım. Doktor eğer kanamanız henüz gelmediyse bu kesin sonucu göstermez,bekleyelim dedi. Tabi bu arada regl olursam 3. gün ultrasona girmemi söyledi.

Sonucu az önce öğrendik kızlar. Aşılamadan yine ikmale kaldık: SIFIRRRR...Ama en azından bu sefer 0,6 ile kaldık. Sağlık olsun ne yapalım. Bir daha ki sefere diyoruz.

Back
X