8 aralıkta ılk asılamamız olmustu ama pazar hasta oldum .zaten icime doguyor benım .olmadı hıssetmıyorum dedım ve olmadı.ılk calısma husranla sonuclandı.oysakı ne umutlar besliyor etrafında bılenler .sevgılı annem bır bucuk hafta elimi sıcak sudan soguk suya sokmadı derler ya aynen oyleydı.bır sey olmasın da tutsun dıye.galıba cok uzuldu ama ben uzuldum dıye uzuldu.ama ben uzulmedım takdırı ilahi...eh bı dahakıne dıyelım artık.ama bır ay ara vermamızı ıstedı doktor .nıyeyse ?sankı yeterınce zaman kaybetmemısız gıbı.....
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH POZİTİF OLUR TEDAVİM SANADA UMUT OLURUM
FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM DOKTORUM İŞİNİN EHLİ
BUGÜN KONTROLÜM VARDI YUMURTALAR GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ TEDAVİYE GÜZEL CEVAP ALIYORUZ DEDİ FAKAT RAHİM TABAKAM İNCEYMİŞ TABİ REGL SONRASI OLABİLİRMİŞ EĞER TRANSFERE KADAR KALINLAŞMAZSA EMBRİYOLARI DONDURUP RAHİMDEKİ PROBLEMİ ARAŞTIRMAM GEREKİR ÇÜNKİ ŞU ŞEKLİYLE EMBRİYOLARI TRANSFER ETMEK ÇÖPE ATMAK OLUR VE BENDE BUNU YAPAMAM DEDİ YANİ İŞİNİ İYİ YAPIYOR BENCE
teşekkürler Nevaa, Ben aslında Manisa da çalışıyorum. Burada ki doktorum bir Profesördü ve o İzmir de 2 yer tavsiye etti Smyrna Özel EGE tüp bebek . Smyrna da ki doktor benim doktorumunda jinekoloğuymuş ve bayan olması beni o tarafa itti. Birde benimle aynı hastanede çalışan bir doktor arkadaşta orada yaptırdı şimdi 7-8 aylık hamile ekipten çok memnun kaldığını söyledi.merhaba smyrna dedigin yer nerede dr un adını verebilirmisin.diger merkez hangisi merak ettim.ben ege üni de denemiştim bi dahakine başka yer denicem.araştırma dayım yardımcı olursan sevinirim
mrhb.arkadaşlar bende 27 aralıkta lucrine başlıyorum uzun protokol olucakmış.Benim bundan once tek asılamam var sonu negatif şimdi tüp bebeğe başlıyoruz ancak bir sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim asılama tedavisinden sonra göğüslerim okadar ağrımaya başldadıki 1,5 ay geçmesine rağmen ağrılarım halen devam ediyor siz böyle birşey yasadınızmı ?şimdiden teşekkur ederim 2008 yılı İnşaallah hepimize istediklerimizi getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?