• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

8 aralıkta ılk asılamamız olmustu ama pazar hasta oldum .zaten icime doguyor benım .olmadı hıssetmıyorum dedım ve olmadı.ılk calısma husranla sonuclandı.oysakı ne umutlar besliyor etrafında bılenler .sevgılı annem bır bucuk hafta elimi sıcak sudan soguk suya sokmadı derler ya aynen oyleydı.bır sey olmasın da tutsun dıye.galıba cok uzuldu ama ben uzuldum dıye uzuldu.ama ben uzulmedım takdırı ilahi...eh bı dahakıne dıyelım artık.ama bır ay ara vermamızı ıstedı doktor .nıyeyse ?sankı yeterınce zaman kaybetmemısız gıbı.....

8 aralıkta ılk asılamamız olmustu ama pazar hasta oldum .zaten icime doguyor benım .olmadı hıssetmıyorum dedım ve olmadı.ılk calısma husranla sonuclandı.oysakı ne umutlar besliyor etrafında bılenler .sevgılı annem bır bucuk hafta elimi sıcak sudan soguk suya sokmadı derler ya aynen oyleydı.bır sey olmasın da tutsun dıye.galıba cok uzuldu ama ben uzuldum dıye uzuldu.ama ben uzulmedım takdırı ilahi...eh bı dahakıne dıyelım artık.ama bır ay ara vermamızı ıstedı doktor .nıyeyse ?sankı yeterınce zaman kaybetmemısız gıbı.....

daha ilk aşılama canım inşallah bir dahakine tutar
yeter ki sen güçlü ol bebişin seni bulacak inşallah :teselli:

Rabbim hayırlısını vers:teselli::1rolleyes:in inşallah

CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH POZİTİF OLUR TEDAVİM SANADA UMUT OLURUM
FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM DOKTORUM İŞİNİN EHLİ
BUGÜN KONTROLÜM VARDI YUMURTALAR GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ TEDAVİYE GÜZEL CEVAP ALIYORUZ DEDİ FAKAT RAHİM TABAKAM İNCEYMİŞ TABİ REGL SONRASI OLABİLİRMİŞ EĞER TRANSFERE KADAR KALINLAŞMAZSA EMBRİYOLARI DONDURUP RAHİMDEKİ PROBLEMİ ARAŞTIRMAM GEREKİR ÇÜNKİ ŞU ŞEKLİYLE EMBRİYOLARI TRANSFER ETMEK ÇÖPE ATMAK OLUR VE BENDE BUNU YAPAMAM DEDİ YANİ İŞİNİ İYİ YAPIYOR BENCE

canım sakıncası yoksa hangi doktora gidiyorsun öğrenmemin bir sakıncası varmı paranoyakmıyım neyim bir türlü emin olamıyorum doktor konusunda halbuki çok da iyi bir kadınn ama yanına gidince soracağım herşeyi unutuyorum nutkum tutuluyo:sm_confused:

drerdoğan öncelikle merhabalar armıza hoşgeldin,birşeyi çok merak ettim;doktor biri olarak izmirde hangi doktoru seçtin?ve hangi tüp bebek merkezinde başladın tedaviye,inşallah iyi haberlerinide buradan takip ederiz canım..

teşekkürler Nevaa, Ben aslında Manisa da çalışıyorum. Burada ki doktorum bir Profesördü ve o İzmir de 2 yer tavsiye etti Smyrna Özel EGE tüp bebek . Smyrna da ki doktor benim doktorumunda jinekoloğuymuş ve bayan olması beni o tarafa itti. Birde benimle aynı hastanede çalışan bir doktor arkadaşta orada yaptırdı şimdi 7-8 aylık hamile ekipten çok memnun kaldığını söyledi.

merhaba bende 2 ay dinlendikten sonra ocakta 2 aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum
mehaycım canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene

teşekkürler Nevaa, Ben aslında Manisa da çalışıyorum. Burada ki doktorum bir Profesördü ve o İzmir de 2 yer tavsiye etti Smyrna Özel EGE tüp bebek . Smyrna da ki doktor benim doktorumunda jinekoloğuymuş ve bayan olması beni o tarafa itti. Birde benimle aynı hastanede çalışan bir doktor arkadaşta orada yaptırdı şimdi 7-8 aylık hamile ekipten çok memnun kaldığını söyledi.merhaba smyrna dedigin yer nerede dr un adını verebilirmisin.diger merkez hangisi merak ettim.ben ege üni de denemiştim bi dahakine başka yer denicem.araştırma dayım yardımcı olursan sevinirim

mrhb.arkadaşlar bende 27 aralıkta lucrine başlıyorum uzun protokol olucakmış.Benim bundan once tek asılamam var sonu negatif şimdi tüp bebeğe başlıyoruz ancak bir sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim asılama tedavisinden sonra göğüslerim okadar ağrımaya başldadıki 1,5 ay geçmesine rağmen ağrılarım halen devam ediyor siz böyle birşey yasadınızmı ?şimdiden teşekkur ederim 2008 yılı İnşaallah hepimize istediklerimizi getirir.

Yanlzlık 78 , Smyrna Bayraklı da doktorun adı Funda ben ona gidiyorum. Bana diğer tavsiye edilen yeri Özel EGE Tüp bebek o alsancakta sanıyorum. Ege Ü içinde açıkcası çok yoğunluk olduğu için fazla ilgilenilmiyor diye duymuştum o nedenle düşünmedim..

Nazenin 83. Eğer bana uygulandığı gibi sanada doğum kontrol hapı kullanılıyorsa o yapabilir, onun dışında aşılaman ne zamanda bilmiyorum ama gebeliğin belirtilerinden biri de olabilir, en son b hcg ne zaman baktırdın. Bir de benim başıma gelen birşey PRL değerin yüksekse o da göğüslerde ağrı ve hatta süt gelmesine sebep olabiliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ama bence en iyisi kendi doktoruna sor mutlaka o ne gerekiyorsa bakacaktır çaresine
:dance:

Mehaycım aynen canım bak hemen kendşme geldim titredim de :))))
Ne demiş atalarımız durmak yok!!Yola devam :))))
Ayy çok güldüm Mehay yaa..

mrhb.arkadaşlar bende 27 aralıkta lucrine başlıyorum uzun protokol olucakmış.Benim bundan once tek asılamam var sonu negatif şimdi tüp bebeğe başlıyoruz ancak bir sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim asılama tedavisinden sonra göğüslerim okadar ağrımaya başldadıki 1,5 ay geçmesine rağmen ağrılarım halen devam ediyor siz böyle birşey yasadınızmı ?şimdiden teşekkur ederim 2008 yılı İnşaallah hepimize istediklerimizi getirir.

Canım ilaçlardandır endişelenme süt gelmiyor değil mi?Sanırım süt gelince bi sorun var demekmiş.
Tüpün iyi sonuçlanması dileklerimle ;)

slm kızlar 2008 ilk tüp bebeği ben olucam herhalde çünkü transfer ya 1 ocakta olucak yada 2 ocak buun kontrolum var gidiyorum nezaman olucağı belli olucak inş 2008 hepimize mucizelerle gelir rabbim herkezin yardımcısı olsun isteyen herkeze nasip etsin inş

kızlar kimse yokmu (strangellucky tşk ederim canım inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz 2008 hepimize uğrlu gelir)

Back
X