Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar. Ben Gaziantep'te yaşıyorum. Hipogonadotropik Hipogonadizm hastasıyım ve tek tüpüm açık. 3 başarısız aşılma sonrası Ocak ayında tüp bebek deneyeceğiz. Eurofertil düşünüyoruz ama doğru bir karar mı emin olamadık. Tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Herkese iyi bayramlar
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun İnşallah bir dahaki kurban bayramına kadar Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasib eder. Hepiniz kendinize çok iyi bakın sağlıcakla kalın...
insallah canim birdahaki bayrama bebeklerimizle gireriz insallah!!
amiiiiin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler verir
HERKESE İYİ BAYRAMLAR ŞİMDİDEN HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN..BENDE GİDİYORUM EŞİMİN MEMLEKETİ UŞAK İLİNE..........
2 GÜN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..........
2008 UMARIM HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU GELİR BEBİŞ GELİR
amin insallah 2008 hepimize birer evlat getirir!!!!!
inşallah bir dahaki bayramlara bebişlerimizle gireriz ve birbirimizi hatırlarız GÜLÜMSEYEREK, hepimizin bebişleri olsa ahhhhhhhh
Rabbim kabul etsin dualarımızı:1rolleyes:
inşallah bir dahaki bayramlara bebişlerimizle gireriz ve birbirimizi hatırlarız GÜLÜMSEYEREK, hepimizin bebişleri olsa ahhhhhhhh
Rabbim kabul etsin dualarımızı:1rolleyes:
canim neden boyle dusunuyorsun cabalamadan savasmadan bisey kazanilmaz bak bende hic inanmadigim ve ummadigim bir anda hamile kaldim talihsiz sonuclandi ama oldu neticede sende cabala canim vazgecmek yok neden birdahaki aydan yani subattaki tedaviden vazgectin canim anlamadim???
Benim bu ay pas geçtiğim kesinleşti ya belki yazmamışımdır bu sayfaya.Bi dahaki ay da kararsızım.Biraz isteksizlik çöktü bana.
O yüzden hayırlısı neyse o olsun diyorum.Olmuyorsa eminimki bizim için daha hayırlısı budur.Olursa tabiki çok sevinirim.
mehaycım geçmiş olsun.çok zor biliyorum bende yaşadım benim 3.5 aylıktı. şimdi ilk aşılamamı ocakta yaptırcam. olmazsa şubatta tüp deneyelim diyorum.sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?umarım 2008 de hepimiz doğum yaparız