• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Allah nasip kismet ederse ocakta yeniden baslayacagim tup bebege,rabbim insallah bu sefer ellerimi bos birakmaz,herseyin hayirlisini nasip etsin allah hepimize...

Ya kızlar bende bu ay yaptırsammı acaba diye düşünüyorum ve bugün karar vermem gerekiyor yaaaa.
Bu ay olmazsa bende Ocağı bekleyenlerden olacağım..
Mehaycım inşallah daha sağlıklı bi bebişin olur ve sana tutunur canım.

Valla erken kalkan yol alır demişler, bu ay seni zorlamayacak fazla hareket etmeni gerektirmeyecek bi ay sa, bekleme boşver, ben işimden dolayı ocak ayını bekliyorum, çünkü ne rahat izin alabilecek, nede hareketsiz kalabilecek bi ay bu benim için, inşallah kendiliğinden olur olmazsa da çabuk gelsin şu ocak.

of kızlar ya doktor bana 8-10 ay gözleyeceğiz seni dedi daha çok yeni olduğu için ilaç falan vermedi bu iyimi kötümü hormonlarım normalmiş polikistik görünüm varmış ama önemli değilmiş sadece 21. gün progesteron istedi amannnnn

a.s.kızlar bende ocak ayında 3'üncü aşılamam yapılacak aslında bana kalsa şubatta yaptırmak istiyorum :emir_bebek:ama üst üstte yapılırsa tutma şansı daha yüksek olurmuş (şayet sabredecek olursanız bu sabredenler için işin en hayırlsıdır.)

kızlar bende ocak ayında doktorumla görüşüp tüp bebeğe geçeceğim inşallah hayırlı olur üç aşılamadan sonra çok yıprandım şimdi dinleniyorum allahım hepinize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin

kızlar 2. asilamam yapıldı tutmadı 3. asılamam ıcın karar veremıyom yardım edın aşılamadan sonra yatmammı lazım ilişkıye gırmememmı lazım ne lazım

canim bence 3. asilama icin hic tereddut etme yaptir benimki 3. asilamada tutmustu ilk ikisi tutmayinca olmaz demistim ama oldu hic ummadigim bir anda!!hatta ben olmayacak diye agir falanda kaldirmistim ama hicbirsey olmadi bebis tutundu sonra cok yattim dinlendim surekli ama omru 2 aylikmis gelisemedi ve dustu!!

kizlar 2008 in ilk aylarinda kimler asilama ve tup bebek yaptiracak bakalim 2008 in ilk anne adaylari kim olacak???

Canım gercekten cok uzuldum allah sabır versın. Ama sunuda unutma allah ne eylerse guzel eylermıs bundada vardır bır hayır. Belkı hastalıklı bır bebektı ve kendı kendını attı. Bıran once toparlan ve tekrar tedavıne devam et.

Canım gercekten cok uzuldum allah sabır versın. Ama sunuda unutma allah ne eylerse guzel eylermıs bundada vardır bır hayır. Belkı hastalıklı bır bebektı ve kendı kendını attı. Bıran once toparlan ve tekrar tedavıne devam et.

evet canim oyle yapicam ara vermeden devam edicem o duyguyu yeniden yasamak istiyorum!!!!

bende ocak ayında aşılama yaptırıcam sanırım çünkü dr değiştiricemde bakalım o ne diyecek.ilk aşılamam tutmamışdı ama yine aynı stresi nasıl yaşayacağım bilmiyorum.ilk seferkinde benim çok hatam var geçen bayram da yapılmışdı temizlik yaptım yürüyüş yaptım ve sonuç negatif...

Kuzi haklısın erken kalkan yol alır bende istiyordum bu ay ama malesef kanamam bi başlayamadı kaç gündür.O nedenle bu ay da pas benden.

Mehaycım, bugün tam olarak gelseydi bu ay başlayacaktım ama bayrama denk geliyor ve bayramda kayınvalidemlere gidiyoruz.Yattı bu ay benim için.
Herkese bolşanslar.Bkarsın kendi kendine olur bu ay dimi kimbilebilir ki... ;)

:emir_bebek:slm bende ocak ayında aşılama yaptıracağım.senağlama.dua ediyorum allahım olmayan isteyen herkese versin bir bebiş......:emir_bebek:

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inş... ....

Arkadaşlar merhaba ayın 16.12.2007 de 2. aşılamayı yaptırdık. bu tumassa 3. yaptırmayı p dinlenmek istiyoruz ...... mevla bu sefer nasip edermi bilemiyiz Ama biz ondan gelen razıyız......

kizlar 2008 in ilk aylarinda kimler asilama ve tup bebek yaptiracak bakalim 2008 in ilk anne adaylari kim olacak???

merhaba kızlar ben de ocak ayında ilk aşılamamı yaptıracağım 2008 umarım hepimize bebişler getirir. bu arada bugün izmire gidiyorum.orada internet yok hepinizden ayrı kalacağım şimdiden herkese İYİ BAYRAMLAR.....

HERKESE İYİ BAYRAMLAR ŞİMDİDEN HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN..BENDE GİDİYORUM EŞİMİN MEMLEKETİ UŞAK İLİNE..........
2 GÜN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..........
2008 UMARIM HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU GELİR BEBİŞ GELİR

Back
X