• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

aralıgın 30 zunda lucrıne başladım bu ay 12sinde adet oldum 3.günü gonal f ye başladık ek olarak esas tedavim bugün 9.günüm ama bu kişinin yumurtalarının gelişimine göre değişir benim çok şükür yumurtalarımla ilgili bir problemim yok tedavi çabuk cevap veriyo öyle işte

yani adetten sonra 13-14 gün falan sürüyo tahmin etmiştim, çünkü normalde de yumurtaların çatlaması 13-14 gün sonra oluyo aynı demekki offf off daha çok var, neyse geç olsunda güç olmasın yarabbim inşallah, Allah sanada bol kaliteli yumurtalar ve hayırlı, sağlıklı, biri kız, biri erkek ikiz bebekler verir inşallah.a.s.bekliyorum haberlerini

ya evet tahmin edebiliyorum en zoru beklemek, tedaviden yumurta toplama aşamasına kadar kaç gün geçiyo aşağı yukarı ? bende sabırsızlık şimdiden başladı da merak ettim, yani sen en son kaçında adet görmüştün
canım bende tüp bebeğe başladım bugün 2. iğnei vuruldum cumartesi dr gidicem.bana 13 gün sonra falan yumurta toplamı işlemi yapılır dendi.şuan benimle aynı anda aynı işlemi gören hangi arkadaşlarımız var. ben şuan monogon iğne ve pregon iğne vuruluyorum hergün.:emir_bebek::emir_bebek::teselli:

canım bende tüp bebeğe başladım bugün 2. iğnei vuruldum cumartesi dr gidicem.bana 13 gün sonra falan yumurta toplamı işlemi yapılır dendi.şuan benimle aynı anda aynı işlemi gören hangi arkadaşlarımız var. ben şuan monogon iğne ve pregon iğne vuruluyorum hergün.:emir_bebek::emir_bebek::teselli:

Seninki kısa protokol sanırım adetin üçüncü günü başladın heralde, ben adetten önce Lucrin iğnesine başladım, adetin ikinci günü de puregonla, monegona başladım, bugün onikinci Lucrin iğnemi ve dördüncü puregon ve monegon iğnemi oldum, yani aslında ben senden ikigün önde gidiyorum.

kuzi bende adetin 21. gününde lucrine başladım ve 14 gün vuruldum ve bitmeden adet görmem gerekliydi ama görmedim kist oluştu ve tedaviyi bıraktık tüp bebel iptal oldu doğum kontrol hapı kullandım ve bu ay düzgün adet gördüm 2. günüde adetin sana dediğim iğnelere başladım.yalnız bişey takıldı aklıma sen monugon puregon iğelerini kullanırken aynı anda hala lucrine devam mı ediyorsun.bana bir daha vermediler.bide sen puregon un dozunu ne verdiler ben 150 vuruluyorum.

kızlar bu gün transferim var bana dua edin lütfen biz transferi yarın beklerken bugün merkezden aradılar yumurtalarınızın durumu çok iyi hemen bugün gelin transferi yapalım dediler çok heyecanlıyım kızlar duanızı esirgemeyin

kızlar bu gün transferim var bana dua edin lütfen biz transferi yarın beklerken bugün merkezden aradılar yumurtalarınızın durumu çok iyi hemen bugün gelin transferi yapalım dediler çok heyecanlıyım kızlar duanızı esirgemeyin

Kederli canım bebişlerin şu an seninledir sanırım. İnşallah annelerine sımsıkı sarılırlar ve hiç bırakmazlar. Rumuzunu da "neşeli" diye değiştiririz :)

inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım

allahım inş dualarımızı kabul eder,hayırlısıyla,canm banada dua et bende 21 inde transfer edildi,2 şubatta belli olcak

benide ekleyin listenize...:))
bende bugün 2.lucrinimi yaptım..hemşirenin yaptığını saymazsak tabii...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ALLAH HEPIMIZIN DILEKLERINI YERINE GETIRSIN INSALLAH 2008 YILI BIZIM BEBISLERIMIZIN DOGUM YILI OLSUN?2009 A GIRERKEN BEBISLERIMIZ KUCAKLARIMIZDA OLSUN?ALLAH HERKESE GONLUNDEKI MURADI VERSIN.AMIIINNN.TUM TUP BEBK DENEYEN ARKADSLAR?ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,YUMURTALARINIZ SAGLIKLI,TRANSFERLERINIZDE SAGLAM OLSUN,BEBISLERINIZ SIKI TUTUNSUN,9 AY SONRADA MUTLU SON OLSUN INSALLAHHHH...

bu duam taa yuregimden kopan bir duadir ve gonlumun tum samimiyetiyle en temiz haliyle edilmis bir duadir,rabbim kabul etsin.

nazlıbebek insallah tutunur senin gibi azimli ve pozitif düsünenen bir anneye benimde subatın ilk haftası tedaviye baslıyacagım.yaklasık bende 3 senedir ugrasıyorum.evlenelide 3 sene oldu zaten,ama hic asılama yaptırmadım.kandırıldım yani maddi olarak zarar gördüm.bugün yumurtladın aaa süper,süperrr bu ay hamile kalırsın asılamaya gerek yok diye oyalandım,:oklava:zaten pcos hastasıyım.bir ay olmassa öbür ay muhakkak kist olusuyo.neyse insallah bütün isteyen herkese ALLAH evlat nasip etsin.:emir_bebek:

e.gif
kuzi,sünger53,bonade ve az-ra hepinize tesekkürler ve klübdeki bütün arkadaslara selam,inanın hayat bazen okadar acımasız oluyorki birseye üzülürken,baska biryerden hic beklenmedik kötü süprizler yasaniyor.artık karar verdim.hic birseye asırı tepki vermemeye....a.sesimede saygı duymak zorundayım.onda probllem yok,ama benim karsımda mutsuz oluyordu.sürekli aglamaklı bir tip gibi duruyordum.bide gecen sene kendimi tedaviden sonra hamile psikolojisine girip tahlil yaptırmadan gebeyim diye dolastım ortalıktalülülülülülülele,leke kan geliyordu,ben olsun üstüne görüyorum diye düsünüyordum.yanianlayacagınız kafayı gümlettim:oklava:amaaaa şimdi umurumda deyil,biliyorum günün birinde anne olacagım.bebegimin saglıklı bir anneye ihtiyacı var.su an esime daha cok vakit ayırıyorum ve doktoruma giderken gezmeye gider gibi gidiyorum.lütfen arkadaslar sıkıntı yapıp prolaktininizi yükseltmeyin.en azından kendimize saygımızı yitirmeyelim.a.s.

a.gif
rkadaslar iki tana sevdigim arkadaslarım gecen ay biri asılama diyeri tüp bebek tedavisi oldular.su an ikiside hamile hatta biri ikiz yasasınnnn sıra bizdee:dance:

e.gif
kuzi,sünger53,bonade ve az-ra hepinize tesekkürler ve klübdeki bütün arkadaslara selam,inanın hayat bazen okadar acımasız oluyorki birseye üzülürken,baska biryerden hic beklenmedik kötü süprizler yasaniyor.artık karar verdim.hic birseye asırı tepki vermemeye....a.sesimede saygı duymak zorundayım.onda probllem yok,ama benim karsımda mutsuz oluyordu.sürekli aglamaklı bir tip gibi duruyordum.bide gecen sene kendimi tedaviden sonra hamile psikolojisine girip tahlil yaptırmadan gebeyim diye dolastım ortalıktalülülülülülülele,leke kan geliyordu,ben olsun üstüne görüyorum diye düsünüyordum.yanianlayacagınız kafayı gümlettim:oklava:amaaaa şimdi umurumda deyil,biliyorum günün birinde anne olacagım.bebegimin saglıklı bir anneye ihtiyacı var.su an esime daha cok vakit ayırıyorum ve doktoruma giderken gezmeye gider gibi gidiyorum.lütfen arkadaslar sıkıntı yapıp prolaktininizi yükseltmeyin.en azından kendimize saygımızı yitirmeyelim.a.s.

selam canım yazdıklarını okudum çok etkilendim ve aynı durumlardayız yaklaşık olarak ve yine ben aynen bahsetdiğin gibi bu günlerde kendimi hamile zannediyorum regl olamadım stresten 15gün geçti tık yok hiçbir belirtide yok sağlımız için sakin olmalıyız no stres yes bebek ALLAH birgün gönderecek meleklerimizi inşallah ben inanıyor ve çok dua ediyorum. sanada verecek inşallah rabbim bana da inşallah ve herkese.:emir_bebek:

Şeniz
c.gif
ANIM KAYSEK70 2 SUBATI HEPİMİZ ADINA SÖYLÜYORUM.ARKADASLARINDA AYNI FİKİRDE OLDUGUNU DÜSÜNEREK HEYECANLA
b.gif
ekliyoruz....insallah sevincli haberler alırız:sm_cool:

s.gif
efil merhaba canım seni cok iyi anlıyorum.ama yapma böyle sinirlerimiz yıpranıyor.kendini hayatın akısına bırak,hobilerin var ise,onlarla ugras.tedavin ne idi takip edemedim.
a.gif
LLAHA sükürler olsun en azından yumurtluyoruz.kanallarımız acık ve tedaviye cevap veriyoruz.

k.gif
ederliii merhaba bak ne güzel yazmışsın yumurtaların durumu cok iyi diyeee....bak gör senden hayırlı haberler alacagız.:sm_cool:beklerken sonucu sakın stres yapmaaa biliyorum söylemesi kolay amaaaa bunu yapmak zorundayız,hadi bakalım hayırlısı olsun.sonuc ne olursa olsun:nazar:

Back
X