• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

ALLAH HEPIMIZIN DILEKLERINI YERINE GETIRSIN INSALLAH 2008 YILI BIZIM BEBISLERIMIZIN DOGUM YILI OLSUN?2009 A GIRERKEN BEBISLERIMIZ KUCAKLARIMIZDA OLSUN?ALLAH HERKESE GONLUNDEKI MURADI VERSIN.AMIIINNN.TUM TUP BEBK DENEYEN ARKADSLAR?ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,YUMURTALARINIZ SAGLIKLI,TRANSFERLERINIZDE SAGLAM OLSUN,BEBISLERINIZ SIKI TUTUNSUN,9 AY SONRADA MUTLU SON OLSUN INSALLAHHHH...

bu duam taa yuregimden kopan bir duadir ve gonlumun tum samimiyetiyle en temiz haliyle edilmis bir duadir,rabbim kabul etsin.
Aşılama yaptıranlara dua yok mu canım ya :sm_confused:

kızlar yeni hamıle haberlerı varmı ? inşaallah gıtgıde cogalırız gebe olarak:)))

kuzi bende adetin 21. gününde lucrine başladım ve 14 gün vuruldum ve bitmeden adet görmem gerekliydi ama görmedim kist oluştu ve tedaviyi bıraktık tüp bebel iptal oldu doğum kontrol hapı kullandım ve bu ay düzgün adet gördüm 2. günüde adetin sana dediğim iğnelere başladım.yalnız bişey takıldı aklıma sen monugon puregon iğelerini kullanırken aynı anda hala lucrine devam mı ediyorsun.bana bir daha vermediler.bide sen puregon un dozunu ne verdiler ben 150 vuruluyorum.

canım bende adetin 21.günü Lucrine başladım, Lucrinin 8.gününde adet oldum yani tam gününde oldum gecikmedi, adetin ikinci günü Puregonla monegona başladım, Lucrine hala devam ediyorum hatta 14.Lucrin bitincede devam edicem enjektör al dedi doktor ama ben 5ml yapıyorum Lucrini seninki fazlaysa erken bitmiş olabilir belki, Puregonu da ilk 3 gün 275 yaptım, 2 gündür 150 yapıyorum, monegonuda iki toz bir su yaptım 3 gün, iki gündür 3 toz iki suya çıkardım, yarın yine gidicem doktora bakalım bu sefer ne verecek, sen az dozla başlamışsın bilmiyorumki valla hangisi doğru

kızlar bu gün transferim var bana dua edin lütfen biz transferi yarın beklerken bugün merkezden aradılar yumurtalarınızın durumu çok iyi hemen bugün gelin transferi yapalım dediler çok heyecanlıyım kızlar duanızı esirgemeyin

hayırlı haberler, hayırlı hamilelikler, hayırlı bebişler dilerim inşallah

e.gif
kuzi,sünger53,bonade ve az-ra hepinize tesekkürler ve klübdeki bütün arkadaslara selam,inanın hayat bazen okadar acımasız oluyorki birseye üzülürken,baska biryerden hic beklenmedik kötü süprizler yasaniyor.artık karar verdim.hic birseye asırı tepki vermemeye....a.sesimede saygı duymak zorundayım.onda probllem yok,ama benim karsımda mutsuz oluyordu.sürekli aglamaklı bir tip gibi duruyordum.bide gecen sene kendimi tedaviden sonra hamile psikolojisine girip tahlil yaptırmadan gebeyim diye dolastım ortalıktalülülülülülülele,leke kan geliyordu,ben olsun üstüne görüyorum diye düsünüyordum.yanianlayacagınız kafayı gümlettim:oklava:amaaaa şimdi umurumda deyil,biliyorum günün birinde anne olacagım.bebegimin saglıklı bir anneye ihtiyacı var.su an esime daha cok vakit ayırıyorum ve doktoruma giderken gezmeye gider gibi gidiyorum.lütfen arkadaslar sıkıntı yapıp prolaktininizi yükseltmeyin.en azından kendimize saygımızı yitirmeyelim.a.s.
Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri nekadar alıştık artık olmuyo desekde her ay yeni bi heyecana engel olamıyoruz, ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde benim adetlerim hayatımda hiç birgün bile şaşmaz diyebilirim bu çocuk isteği başladığı aylarda birkaç kere gecikti, hatta bir keresinde 8 gün geçti ki dediğim gibi saati bile şaşmaz normalde, tamamen psikolojik yani, herşey beyinde bitiyo demekki, napalım Allah nasip ettiyse bizde görücez o günleri inşallah hayırlısıyla

canım bende adetin 21.günü Lucrine başladım, Lucrinin 8.gününde adet oldum yani tam gününde oldum gecikmedi, adetin ikinci günü Puregonla monegona başladım, Lucrine hala devam ediyorum hatta 14.Lucrin bitincede devam edicem enjektör al dedi doktor ama ben 5ml yapıyorum Lucrini seninki fazlaysa erken bitmiş olabilir belki, Puregonu da ilk 3 gün 275 yaptım, 2 gündür 150 yapıyorum, monegonuda iki toz bir su yaptım 3 gün, iki gündür 3 toz iki suya çıkardım, yarın yine gidicem doktora bakalım bu sefer ne verecek, sen az dozla başlamışsın bilmiyorumki valla hangisi doğru

valla kuzi çok farklı benimde kafaö karıştı şimdi bak ben lucrini 14 tane vuruldum bitti kist olunca daha vermediler şimdi puregon 5 günboyunca ölçüsü 150 iyi seni arada çağırmışlar, monegonda 1toz 1 su senin hepsi çok fazla,birbirimizden çok farklıyız.bide sana bişey sorcam aşılama yaptırdınmı, yaptırdıysan kaç yumurtan oldu canım.

valla kuzi çok farklı benimde kafaö karıştı şimdi bak ben lucrini 14 tane vuruldum bitti kist olunca daha vermediler şimdi puregon 5 günboyunca ölçüsü 150 iyi seni arada çağırmışlar, monegonda 1toz 1 su senin hepsi çok fazla,birbirimizden çok farklıyız.bide sana bişey sorcam aşılama yaptırdınmı, yaptırdıysan kaç yumurtan oldu canım.

Beni sanırım ikigünde bir çağırıyo, ultrason ve E2 yapıyo, ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım, birinde hiç ilaç kullanmadan kendi yumurtamla sadece çatlatma iğnesi kullanarak yapıldı, birinde klomen hap kullandım ama klomen bende kist oluşmasına sebep olduğu için en düşük dozda kullandım, benim yumurta takiplerimde de aşılamalarda da yumurta sayım iki yada üçü geçmedi hiç, bunlardan da bir tanesi doktorun istediği seviyede gelişiyodu, yani bir tane yumurtam oluyodu diyebilirim ama dediğim gibi doğru düzgün geliştirici hap kullanmadım, normalmi bilmiyorum, acaba çok yumurtam olmadığı içinmi yüksek doz veriyolar dersin

Aşılama yaptıranlara dua yok mu canım ya :sm_confused:

Bonadea hapimize nasip olur annelik inşallah canım.
Gulşehri heyecandan bizi unuttu sanırım ;)

Bence de öyle :)
lülülülülülü:dance:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Askolsun kizlar duami iyi okuyamamissiniz,isteyen herkese diye basladim once,bunun icinde tedavi gorenlerde var,asilama yaptiranlarda,allah hepimizin yardimcisi olsun,isteyen herkese muradini versin rabbim,hepimiz hepimizin halinden anlariz,asilamada zor bir surec,tup bebek dahada zor bir surec,herkesin yardimcisi allah olsun,duacilarimizda birbirimiz.

Beni sanırım ikigünde bir çağırıyo, ultrason ve E2 yapıyo, ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım, birinde hiç ilaç kullanmadan kendi yumurtamla sadece çatlatma iğnesi kullanarak yapıldı, birinde klomen hap kullandım ama klomen bende kist oluşmasına sebep olduğu için en düşük dozda kullandım, benim yumurta takiplerimde de aşılamalarda da yumurta sayım iki yada üçü geçmedi hiç, bunlardan da bir tanesi doktorun istediği seviyede gelişiyodu, yani bir tane yumurtam oluyodu diyebilirim ama dediğim gibi doğru düzgün geliştirici hap kullanmadım, normalmi bilmiyorum, acaba çok yumurtam olmadığı içinmi yüksek doz veriyolar dersin

bende onun için sordum ben 1 kere aşılama denedim 6 tane yumurta -m olmuştu. ama yinede olmadı doktorda umutluydu.

Canım gercekten cok uzuldum allah sabır versın. Ama sunuda unutma allah ne eylerse guzel eylermıs bundada vardır bır hayır. Belkı hastalıklı bır bebektı ve kendı kendını attı. Bıran once toparlan ve tekrar tedavıne devam et.

saol canim bende oyle yapicam zaten toparlandim ve yeni bir asilamaya basliyoruz insallah tutar yine!!!

Ben de 20 Ocak ta 3. aşılamamı yaptırdım. 1 Şubat ta test yaptıracağım. İnşallah bu sefer pozitif olur. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X