• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

en az üç enfazla 5 gün canım, yani normali 4 gün perhiz uygulanacak
sağol canım.benim nasipse yarın aşılamam olacak.doktor bize cumartesi akşamı ilişki vermişti.bugünde kont.gittim.yarın aşılamayı yapalım dedi.bugün çatlatma iğnemi oldumm.bizim ilişki geçeli birgün oldu.kafama takıldı sorun olurmu.bu sperm kalitesine göre değişir dimi.sonuçta canlılar seçilecek

sağol canım.benim nasipse yarın aşılamam olacak.doktor bize cumartesi akşamı ilişki vermişti.bugünde kont.gittim.yarın aşılamayı yapalım dedi.bugün çatlatma iğnemi oldumm.bizim ilişki geçeli birgün oldu.kafama takıldı sorun olurmu.bu sperm kalitesine göre değişir dimi.sonuçta canlılar seçilecek

Bugün çatlatma iğnesi olduysan yarın nasıl aşılama yapacakki, saat kaçta yaptırdın iğneyi bilmiyorum ama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyo aşılama yani salı günü olması lazım, ilişkinize gelince salı günü için tamam ama yarın için biraz erken oluyo o yüzden biraz daha değerler düşebilir tabi ama normalde bi sorunu yoksa eşinin çok sorun olmaz dediğin gibi iyi durumdakileri seçiyolar, yalnız bu çatlatma iğnesi olayını anlamadım açıkçası gerçi spermler 3 gün yaşıyomuş içerde yarın aşılamayı yapsa bile siz gün aşırı ilişkiye girin mutlaka, ihmal etmeyin, hadi hayırlısı olsun canım tutar inşallah

sayı falan iyiydi eşimde 40milyon çıkmıştı en son.yumurtalarımda çok çabuk gelişti.5kutu puregon iğne almıştım.2kutuda bıraktırdı.bilmiyorum nasip artık.bende bakıyorum 36saat diyor herkes.aman olursa olur napalım nasip...3yumurtam var fazla büyüyen.diğer 3tane daha var ama onları beklersek büyümesini diğerleri çatlayabilir dedi.normal mi..hatta yumurtalar içinde biraz fazla oldu oldu sayısı dedi.bi zararı yok fakat çoğul gebelik için etkisi olabilir dedi...

canım çok soru sordum ama tecrübelisiniz bu aşamada.çatlatma iğnesini kaç kutu oldunuz.benim 5000+5000 yani 2kutu oldu

Belki yumurtaların çok büyüdüğü için çatlama erken gelişeceğinden erken yapıyordur.Benim son aşılamamda dr. bana e2 yaptırdı.Yumurtan baya büyümüş demişti eğer kendi kendine çatlama sürecine girdiyse çatlatma iğnesinden bir gün sonra yapabiliriz aşılamayı demişti.A

Ama e2 de öyle bir durum olmadığından ben 36 saat sonra yaptırmıştım.Yani erken de yapılabiliyo aşılama.Yumurtadandır bu.
İnşallah güzel geçer ddm cim ....

canım çok soru sordum ama tecrübelisiniz bu aşamada.çatlatma iğnesini kaç kutu oldunuz.benim 5000+5000 yani 2kutu oldu

Canım zaten aşılama nekadar herşey düzgünde gitse biraz şans işi olacağı varsa oluyo, hiç bir sorunu olmayanda tutmazken, sorunu olanda tutabiliyo o yüzden boşver inşallah hayırlısıyla tutar hiç belli olmaz, darkınlıfe'ın dediği gibi belkide yumurtaların fazla geliştiği için erken çatlama ihtimalini düşünüyodur doktor bilmiyorumki, çatlatma iğnesine gelince aşılamalarda hatırlamıyorum nasıl yaptırdığımı ama tüp için bende 2 kutu kullandım, istediğini sorabilirsin ayrıca hiç sorun değil canım Allah yardımcın olsun

kuzicim ve darkinlifeciğim çok sağolun.inş.hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlarım.allah hepimizin yüzünü güldürür diliyorum birgün.olacak olunca hiçbişi önünde duramıyor.allahın taktiri...

Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Çatlatma iğnesi 2 kutu yapıldı benim bütün aşılamalarımda. Aşılama çatlatmadan 32-36 saat sonra yapılması gerekiyor. Darklife'ın dediği gibi belki senin doktorun yumurtalar çatlamaya yakın olduğu için erken yapmıştır ama bazı doktorlar bu saati kendi işlerine göre ayarlıyorlar. Bizzat yaşadım. Uyanık olmak lazım.

canım benim sağol.inşallah.benimki dediğim gibi iğneden 24saat sonra yapıldı.amaaaaaaaaan boşver şans artık.sonuçta doktorda ilk defa bana yapmıyorya.bi tanıdığımada aynı merkezde aynı doktor yapmıştı onun ilkte daha oldu.şanssssss.fazlada kafaya takmıycaksın...seninde inş.gönlüne göre olur canım

kızlar bugun yapıldı aşılamam inş.hayırlısı olur..........
h.gif
AYIRLISI OLSUN CANIMMMM....İNSALLAH UGRASLARIN SONUCUNU POZİTİF OLARAK ALIRSIN:emir_bebek:

canım benim sağol.inşallah.benimki dediğim gibi iğneden 24saat sonra yapıldı.amaaaaaaaaan boşver şans artık.sonuçta doktorda ilk defa bana yapmıyorya.bi tanıdığımada aynı merkezde aynı doktor yapmıştı onun ilkte daha oldu.şanssssss.fazlada kafaya takmıycaksın...seninde inş.gönlüne göre olur canım

Aynen öyle canım Allah hayırlısını versin hepimize, inşallah tek seferde tutarda bidaha hiç gerek kalmaz böyle şeylere

kızlar yafff ben doktorumdan asılama istiycem yaparmıkı önceden gonophene ve pregly tedavımı oldum 4 ay inş. yapar zaman kaybetmekten korkuyorum :(

Back
X