• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

DARKİNLİFe sana katılıyorum ilk aşılamada dedimki kesin tutacak o kadar emindim .hiç bir sağlık sorunumuz olmayınca hep derdim ki gününü denk getiremiyoruz herhalde ...ama oysa aşılama da herşey kontrol altında yapılmıştı eee malum belirtileri okunca da aynısı var ee bide regl geçmişti tam 4 gün haaaah tamam dedik eşimde bende pzt siyi zor etmiştik ama negatifi görünce nasıl bir tokat etkisi yaptı anlatamam...
şimdi 2. aşılamam yapıldı o kadar rahatım ki tutarsa mucize olur diyorum hatta aşılamam yapıldı ben antalya ya gittim arkadaşlarımın yanına 1 hafta kaldım inanın unutmuşum bileee ....ama ne yazık ki aşılama sonrası calışmalarımızı yapamadık :((( stresss malum ....
neyse yani 1. aşılama hep daha umutla geciyor...gerci ilkinde tutanda varrrr ama o heyecanı 2. de hissetmiyorsunnn..hatta ben bu seferde tutmadı gibi geliyorrr.neyse ne yapalım sağlık olsun en hayırlısı olsun :))) bol şanssss

arkadaşlar ya sağolun valla çok güzel moral veriyorsunuz.nasiptir bu bilinmez.ben sadece moralimi bozmamak adına güzel düşünmeye çalışıyorum.hani diyorlar ya herşey beyinde.ne yapalım nasip.inş.herkes için güzel olur.

Ben geçen ay tedavi felan görmediğim halde dedim ki tamam kesin var bi şeler bu ay diye..
Amaaaa yoktu.
Gerçi ben hala oldu,ama yerleşemeden bile gitti bebiş diye düşünüyorum.Bu bile bi umut oluyo.Neden bu ay öyle şeyler yaşamadım??Geçen ay ömrümde ilk kez öyle şeyler yaşadım?? Neden olmasın.Belki bu ay sıra bizdedirrrrr...:hooray:

İnşallah darkcım yavv inşallah Allah gönlüne göre versin :1hug:

k.gif
ızlar yaaa size sormak
i.gif
stedigim seyler var.bugün 14.günüm ve halen ilac tedavim devam ediyor.asılamam olmadı,yarın yine kontrole gidecegim...sizin kacıncı gününüzde
a.gif
şılama oldunuz?:sm_confused:

slm kızlar bu gün aşılama oldum çok güzel geçti bende çok yumurta olması dışında hiç bisorun yok yumurtalarım aşırı ve çok gelişti doktorum aşılamayı ertelemek istedi ama ben ısrarla oldum çoğul gebelik riskim var yani ama olsun yeterki gelsin meleğim
çok heycanlıyım bu ikinci aşılama bu defa kesin olacak inşallah

slm kızlar bu gün aşılama oldum çok güzel geçti bende çok yumurta olması dışında hiç bisorun yok yumurtalarım aşırı ve çok gelişti doktorum aşılamayı ertelemek istedi ama ben ısrarla oldum çoğul gebelik riskim var yani ama olsun yeterki gelsin meleğim
çok heycanlıyım bu ikinci aşılama bu defa kesin olacak inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah tutar hayırlısıylaa.s.

Hayırlı olsun canım inşallah tutar hayırlısıylaa.s.

teşekkürler inşallah allah kimseyi bu sevgiden mahrum bırakmasın. bu anlamlı günde inşallah sevgiyle tutar inşallah 14 şubat 2008 uğurlu gelsin hepimize meleklerimiz inşallah isteyen herkese versin ALLAH:emir_bebek:

aşılama yaptıranlar bişi sorcam aşılamadan hemen sonra idrarıma sıkışıyorum acaba bi zararı olurmu hemen wc ye gidiyorum yarım saat sonra bu gün yine öle oldu yarım saat zorla bekledim.

canım inş.hayırlı olur hepimiz için.benimde 4.günüm.benimden aklıma direk o geldi kalkınca bişi olurmu acaba diye.hemşireye sordum olmaz dedi.ama ben yinede 3saat falan durdum.sanmıyorum öyle emanet bişi değildir heralde.koyunca hemen geri gelsin

kaç yumurtayla yapıldı benimde 6idi.bana fazla dedi doktor.ama nasip

5 tane sağda 7 tane solda ve gelişmeye hale hazırda birçok daha vardı. karnım davulgibi oldu acayıp gaz dolu. doktorum bolsu içmemi söyledi aşılamadan,önce tuvaletten çıkamadım resmen aşılama yapıldı yarım saat ancak durabildim acaba bir etkisi olurmu ki emeklerimizi boşa çıkarmasın

yok canım ya sanmıyorum.boşveeeer takma nasipse olur zaten.baya fazla imiş yumurtalar.benim 6gün 75 2gün 50 yine 2gün 25 ile bitirildi iğneler.azmı doz olarak

yok canım ya sanmıyorum.boşveeeer takma nasipse olur zaten.baya fazla imiş yumurtalar.benim 6gün 75 2gün 50 yine 2gün 25 ile bitirildi iğneler.azmı doz olarak

bende 5 tane 75 ve 2 tanede 50 yaptım fazla geldi bana. senin normal bu şekilde kontrollu 6 tane yumurta çok güzel. benim ilk aşılamada gonal f 450 yapmıştın 75 yapmıştım 3 tane zorla gelişmişti. vucut başka başka cevap verebiliyor yani

bazen umut ediyorum bazende olmıycak diyorum.karnım acayip şiş çok sancı yapıyo.bi gidersem karnımdaki sorunu çok rahatsızım.banada dostınex ve progestan verdi.dostınex te çok istifra ettiyo ama içiyorum yinede.inş.hayırlısı olur canımda bidaha çekmeyiz bunları.yinede allah biliyoo

canım benim 13. gün yapıldı

Benim ortalama 17-18 gün sürüyor ama 23.güne kadar uzadığı oldu.

Benimde hep 12. gün yapılıyo.
Herkesin yumurta gelişimi farklı oluyo anlaşılan.Önemli olan yumurtanın en az 18 mm olması.
Bazı drçlar biri büyüyünce diğerlerini de büyütürken,en büyüğü baskılıyolar ama beni dr. hiç öyle birşey yapmadı :uhm:
Hep en büyüğe göre hareket ediyor.

Back
X