- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Merhaba canım aşılama için bi kaç şey lazımmış sen yaptın mi nufus kağıt örneği gibi vbMrb :) bn de çok yeniyim bu süreçte . Daha 1 ay oldu bebek girişiminde bulunmaya :) ben çikolata kisti olduğu gerçeği ile yüzleştim geçen ay, tam da bebek yapmaya karar vermişken eşimle. Klomen kullandım 5 gün, yarın yumurtlarıma bakacak, cumartesi aşılama yapacağız dedi bakalım, yarın nasıl geçecek ne diyecek.
Aaaa bana hiç öyle bişey demedi ya doktor? Bugün yumurta kontrolüne gittim, 3 yumurta gelişmiş ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, onun üzerinden deneyecez cumartesi sabahı gelin dedi. Allahım yüzümüzü güldürsün aminnnnMerhaba canım aşılama için bi kaç şey lazımmış sen yaptın mi nufus kağıt örneği gibi vb
Evet ilk aşılama denemesi olacakKusura bakma aşılama yaptığını söylüyorsun zaten peki canım hangi şehirdesin
Zaten ben kisti öğreneli 1 ay oldu , hiç bitkisel bişey kullanmadım, doktor tedavisi de görmedim. Doktor dedi ki bunu temizleyecek şey çocuk dedi, bir an önce çocuk yapacaz. Soğan kürü görüyom sürekli internette kisti tmizlermiş dedim doktora yapayım mı :) ne faydası olur ne de zararı diyeyim dedi sana kalmış :)İstanbul inşalah hayırlısı olur senin için canım inşalah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu mahrum etmesin bizden herkese nasip etsin hiç bitkisel ilaç falan kulan din mi sen de çikolata kişti olduğunu söyledin eşinin herseyi temiz mi
Testlerin temizse soğan kürünü niye yaptın? Ben o kürü kist temizliyormuş diye duydum başka bişey için de kullanılıyor mu ? Benim eşimin sperm sayısı çok fazla ama hareketlilik düşük o yüzden çok beklemedi doktor hemen aşılama yapacak. Aşılamadan sonuç alırız inşallah, tüp bebek maddi manevi daha çok sarsacak, çünkü şehir dışına gidip gelmek zorunda kalırız biz burda yapan yer yok.Evet ben onu denedim bide incir kuru var oda çok faydalı benim bütün testler temiz ama eşimde sprem düşüklüğü var tüp bebek diyorlar ama baya masraflı herkes para için uğraşıyor yeni hsg filmi cektirdim arkadaşlarım yakınlarım birazdaha beklememi söylüyor filminden sonra hamile kalma riski çok var tüp bebek tedavileri de 7 8 den başlıyor
Bu gece 12 de iğne yaptırcakmışım, cumartesi savah 9 da burda olun dedi doktor, o güne kadar ilişki yok dedi. BakalımAşılamaya ne kadar zamanin var eşin sprem lerini hastaneye verdimi aşılama için
Teşekkür ederim :) önce alkaha sonra doktora bıraktık bu ay. İnşallah olur, olmazsa kür mür bakarız artık :)Çok az kalmış testin sonucunu yaz inşalh tutar gününe çok varsa bildiğim kürler var eşin kullansın diyecektim güçlendiriyor sprem hareketligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?