- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım sen henüz 1 aydır istiyorsun dr niye hemen aşılamaya geçti ki.. çikolata kisti için mi??Mrb :) bn de çok yeniyim bu süreçte . Daha 1 ay oldu bebek girişiminde bulunmaya :) ben çikolata kisti olduğu gerçeği ile yüzleştim geçen ay, tam da bebek yapmaya karar vermişken eşimle. Klomen kullandım 5 gün, yarın yumurtlarıma bakacak, cumartesi aşılama yapacağız dedi bakalım, yarın nasıl geçecek ne diyecek.
Ah canım benimde ilk olucak bilmiyorum süreçleri adet olunca anlayacağım bendeMerhaba ben çok yeniyim bu süreçte tecrübelerinizi çok ihtiyacım var aşılama yada tüp bebek bilgi verirseniz sevinirim
Aa ilk defa duydum bana dr öyle bişey demedi.. sana dr mu dedi ??Merhaba canım aşılama için bi kaç şey lazımmış sen yaptın mi nufus kağıt örneği gibi vb
Canım 3 yumurta sadece ilaçlarla mı oldu?Aaaa bana hiç öyle bişey demedi ya doktor? Bugün yumurta kontrolüne gittim, 3 yumurta gelişmiş ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, onun üzerinden deneyecez cumartesi sabahı gelin dedi. Allahım yüzümüzü güldürsün aminnnn
EvetAa ilk defa duydum bana dr öyle bişey demedi.. sana dr mu dedi ??
Demek ki her dr farklı canım.. benden öyle bişey istemedi...
Özele mi gidiyorsun devlette miDemek ki her dr farklı canım.. benden öyle bişey istemedi...
Özel canım... adet olunca gel demişti daha önce ama biz aşılama istememiştik o sıralar.. bu ay adet olunca gidicez..Özele mi gidiyorsun devlette mi
AnladıM canım ben devlete gittiğim de onları istemişti devlet yardım ediyor ücretsiz aşılama tüp bebek sadece ilaçlarını alıyorsunÖzel canım... adet olunca gel demişti daha önce ama biz aşılama istememiştik o sıralar.. bu ay adet olunca gidicez..
Allah yardimcin olur inşallah hayırlı evlatlar versin cnmKızlar yarın sabah da benim aşılamam yapılacak gezerken sizi gördüm birbirimize dua edelim Allah rızası için
Amin canım Allah razı olsun sen de mi yaptırdınAllah yardimcin olur inşallah hayırlı evlatlar versin cnm
Anladım canım bizim burda devlettekiler hiç iyi değil malesef oyüzden özele gidiyoruz mecburen artık..AnladıM canım ben devlete gittiğim de onları istemişti devlet yardım ediyor ücretsiz aşılama tüp bebek sadece ilaçlarını alıyorsun
Inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunur bebeğin..Kızlar yarın sabah da benim aşılamam yapılacak gezerken sizi gördüm birbirimize dua edelim Allah rızası için
AnladıM inşalh hamiş kalirsinAnladım canım bizim burda devlettekiler hiç iyi değil malesef oyüzden özele gidiyoruz mecburen artık..
Yok ben yaptırmadim tüp bebek diyorlarAmin canım Allah razı olsun sen de mi yaptırdın
Inşallah sağlıklı hayırlı olsunda hepimiz hamiş kalalım...AnladıM inşalh hamiş kalirsin
Tüp bebek yapılıyor canım malesef dün akşam öğrendim doktor AŞIlama olmaz dediInşallah sağlıklı hayırlı olsunda hepimiz hamiş kalalım...
Sen ne zaman geçiyorsun aşılamaya...
Birde devlette tüp bebek yapılmıyor diye biliyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?