- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 38
- Konu Sahibi kivircikkuzu
-
Olur kuzum merak etme rabbim.nasip eder insallah ama uzulmek.yok hayirlisi buymus diyoruz kendimizi yipratmiyoruz en guzeli bubu ay ben çok istemiştim ancak olmadı adetim 2 gün gecikti normal tarihinden iyice heveslenmiştik eşimle 12. ve 14. günler birlikte olmuştuk ancak 3. gün öğleden sonra adet oldum bu ay olur inşllh nasip hayırlısı olsun hepimizin hakkında..
Tatlim ne oldu merajtayim.ne alemdesin varmi gelen.gidenay içinde hiç aklıma getirmiyorum ama bata üç gün kala psikolojik baslıyorum malesef kaç kere kan testi kan kere idrar testi yaptım bilmiyorum bi sürü para harcadım bide o testlere ama hala yok çok istiyorum bu ay da yine psikolojik sanırım midem bulanıyo :) bakalım yarın bat günüm neler olcak insallah iii haberler veririz hepimiiz
Bugun adet gunumdu henuz bir hareketlilik yok kizlar hamile miyim neyim:) agrilarim hala devam ediyo 1 haftadan fazladir. Sik sik idrara cikma , usume hali ve halsizlik de cabasi, bugun artik test yapsam cikar herhalde degil mi?
Yapsana test kuzummm inşallah hamisinisrBugun adet gunumdu henuz bir hareketlilik yok kizlar hamile miyim neyim:) agrilarim hala devam ediyo 1 haftadan fazladir. Sik sik idrara cikma , usume hali ve halsizlik de cabasi, bugun artik test yapsam cikar herhalde degil mi?
Canim birazdan yapicam ben de dayanamiycam.ilk gunum bat in ama kismet bakicam simdi.buarada testte ac karnina falan diye yazmiyor diye yapiyorum ama insallah dogru sonuc verir:)Yapsana test kuzummm inşallah hamisinisr
Ne olduuuu sonuc neCanim birazdan yapicam ben de dayanamiycam.ilk gunum bat in ama kismet bakicam simdi.buarada testte ac karnina falan diye yazmiyor diye yapiyorum ama insallah dogru sonuc verir:)
Canim sonuc negatif.Hayirlisi bakalim ilk deneme basarisiz :)adetim gecikti demekki hala agrilarim süruyor.Ne olduuuu sonuc ne
Canim birazdan yapicam ben de dayanamiycam.ilk gunum bat in ama kismet bakicam simdi.buarada testte ac karnina falan diye yazmiyor diye yapiyorum ama insallah dogru sonuc verir:)
Ya acikcasi baslarda pozitifse naparim hazir miyim falan diyordum ama ne yala soyliyim negatif gorunce uzuldum sanki.Bat bugundu canim ama bir iki gun oynayabiliyor.Cok heveslenmistimm olsun onemli degil.simdi bat nezaman
Canim sonuc negatif.Hayirlisi bakalim ilk deneme basarisiz :)adetim gecikti demekki hala agrilarim süruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?