- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi kivircikkuzu
-
kız ben şırnakta öğretmenım teyzesiiii...:)) hediye istemem dua ıstıorm senden tatlımm.haber alırsan özele mesaj at..merak ederm şimdiBebegim bendende sana bebegin icin butik kurabiye sozu
Bebek icinmi du etmemmi arkadasim.rabbim cumlemize nasip etsinkız ben şırnakta öğretmenım teyzesiiii...:)) hediye istemem dua ıstıorm senden tatlımm.haber alırsan özele mesaj at..merak ederm şimdi
ewet teyzesi bende 7 aydır ıstıorm.15 tatılde aşılama yapacam dua et...Bebek icinmi du etmemmi arkadasim.rabbim cumlemize nasip etsin
benım profılımdekı gibi de bebeğin olur...inşallah .profılımdekı bebek kız mı erkek mı sence???:)))kız ben şırnakta öğretmenım teyzesiiii...:)) hediye istemem dua ıstıorm senden tatlımm.haber alırsan özele mesaj at..merak ederm şimdi
Erkek sankiibenım profılımdekı gibi de bebeğin olur...inşallah .profılımdekı bebek kız mı erkek mı sence???:)))
inşallah profılımdekı gibi erkek bı bebişinnn olurrrrr...Erkek sankii
Bana bir fal bakan hanim.dediki bu arada tarota bakti oda hayat sana iki evlat sunmus dedi bilemedim cinsiyette verdi ama bilemedimay tatlım benm inşallah ya ...artık istiareye yatacam .eskıden rüyama girerdi ya
Olmazmi baksana kiz bidaha ne zaman olur eceba birde cinsiyeti bellimi ki eceba ayni mi cikcak okadinin dedigiyleay düşünsene böle bı bebiş alsak yumus yumus yanakları süt kokar tenleri ayyyyy ne tatlı olurlar demiiii...
timam bı bakemmmOlmazmi baksana kiz bidaha ne zaman olur eceba birde cinsiyeti bellimi ki eceba ayni mi cikcak okadinin dedigiyle
tılsımların şovalyesi çıktı sana anlamı da finansal ve sağlıkla ilgili konularda bı aydınlanma olacak dıor.bıraz sabretmen lazımtimam bı bakemmm
Sabretmemm sabrederim.tabisiiitılsımların şovalyesi çıktı sana anlamı da finansal ve sağlıkla ilgili konularda bı aydınlanma olacak dıor.bıraz sabretmen lazım
tılsımların şovalyesi çıktı sana anlamı da finansal ve sağlıkla ilgili konularda bı aydınlanma olacak dıor.bıraz sabretmen lazım
haberi de senden yaşça küçük biriyle alcaksın hamılelık haberini..bu eşinin tarafından yada senn aıle tam anlamadım orayıSabretmemm sabrederim.tabisiii
Esimin tarafindan olnaz yok kimse oyle paylasacakk aaaa dur dur dilara yada kiz kardesimdir o dilara esimin kuzeninin kizihaberi de senden yaşça küçük biriyle alcaksın hamılelık haberini..bu eşinin tarafından yada senn aıle tam anlamadım orayı
bılemıorm cnm kız kardeşinde olabılır eşinn tarafından da yanında bırı olacak ve bı kutlama içinde olacaksınnnnEsimin tarafindan olnaz yok kimse oyle paylasacakk aaaa dur dur dilara yada kiz kardesimdir o dilara esimin kuzeninin kizi
Balim alalimda kiminle olursa olsunnnnbılemıorm cnm kız kardeşinde olabılır eşinn tarafından da yanında bırı olacak ve bı kutlama içinde olacaksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?