- 20 Ekim 2014
- 332
- 211
- 123
- Konu Sahibi kivircikkuzu
-
Belki de oyle oldu canim.Burada iki gun kala yapip sonuc alanlari gorunce oluyor demekki dedim. Biraz forumda arastirinca gordum bircok kisi bir hafta 10 gun gecene kadar hep negatif sonuc alip sonradan pozitifi gormusler.Gec dollenme olabiliyormus.Ustelik benim adetim de genel de duzensizdir 3_5 gun oynama olur genellikle.Tabi yine de sartlandirmiyorun kendimi bekleyecegim biraz daha.Erken yaptın testi bence. En az 4 gün bekle bence. Inşallah allah gönlüne göre verir...
Pozitifi gördüğün anda hazir hissediyorsunYa acikcasi baslarda pozitifse naparim hazir miyim falan diyordum ama ne yala soyliyim negatif gorunce uzuldum sanki.Bat bugundu canim ama bir iki gun oynayabiliyor.
Buarada sizce gebelik icin kanama biter bitmrzmi iliski olmali yoksa yumurtlamaya yakinmi baslanmali
Bende oyle düşündüm bir an önce olsun istiyorumBence adet biter bitmez başlanmalı. Benim hep öyle oluyor ama ne zaman tutuyor bilmiyorum.
Hemennn cek.bana bacim ciddiyim cek bakem.ne cikcekisteyene hamile olacak mı olmayacak mı dıye kart çekebilirim tarot kartı
tamam bakalım:=)Hemennn cek.bana bacim ciddiyim cek bakem.ne cikcek
geçmişte kaçırdığın fırsatları tekrar gözden geçirmen gerekiyor..yabancı bırınden yardım alacaksıntamam bakalım:=)
hamile liğini öğrenmen yakın çevrede bi kutlama olacak ya o tarihte alacaksın bu haberi yada o kutlamaya yakın bı tarıhte hamıle kaldığını öğreneceksın çıktı. 2 tane kart çektim ikiside hamileliğe olumlu çıktıtamam bakalım:=)
geçmişte kaçırdığın fırsatları tekrar gözden geçirmen gerekiyor..yabancı bırınden yardım alacaksın
Anam.anlamadim hamileyim.diyemi kutlama olucak ki olur diye dusunuyorum,esimin.dogum gunu yakina insallah ozaman ogrenirizhamile liğini öğrenmen yakın çevrede bi kutlama olacak ya o tarihte alacaksın bu haberi yada o kutlamaya yakın bı tarıhte hamıle kaldığını öğreneceksın çıktı. 2 tane kart çektim ikiside hamileliğe olumlu çıktı
hamile liğini öğrenmen yakın çevrede bi kutlama olacak ya o tarihte alacaksın bu haberi yada o kutlamaya yakın bı tarıhte hamıle kaldığını öğreneceksın çıktı. 2 tane kart çektim ikiside hamileliğe olumlu çıktı
bacım sen hamıle mısınAnam.anlamadim hamileyim.diyemi kutlama olucak ki olur diye dusunuyorum,esimin.dogum gunu yakina insallah ozaman ogreniriz
Yok anam.dustu nedenki imzadansa silemedimbacım sen hamıle mısın
canım sana da korkularını yenmen gerektiği çıktı çok fazla sorunu kafanda üyütüyorsun .aynı şeyleri düşünmeyi bırak psıkolojı kartı çıktıBanada cek canim
o zaman sen bı kutlamada hamıle kaldığını öğreneceksın ...demedi deme hedyemı de ısterımmmYok anam.dustu nedenki imzadansa silemedim
Bebegim bendende sana bebegin icin butik kurabiye sozuo zaman sen bı kutlamada hamıle kaldığını öğreneceksın ...demedi deme hedyemı de ısterımmm
Kiz cok isindim sana sen ne zamandir istiyorsuno zaman sen bı kutlamada hamıle kaldığını öğreneceksın ...demedi deme hedyemı de ısterımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?