• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ocakta nişan yapacagız kısmet olursa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

evveliyat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
29
6
3
Afyon
kızlar merhaba,
uzun bir aradan sonra tekrar sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazıyorum. ocakta nişan yapmayı düşünüyoruz neden kışın demeyin ikimizde işlerinden dolayı kışın olması gerekiyor. öncelikle hazırlıklara nerden başlamam gerekiyor. gelin ve damat bohçalarına neler koyulur. düğün davetiyesi bastırılırmı. kışın olacagı için nasıl bi elbise giymeliyim ve aklıma gelmeyen birsürü soru. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar.. Önceklile hayırlı olsun benimde kısmet olursa şubatta nişanim olucak.Mekan araştırması yapıyoruz.Siz karar verebildiniz mi mekana yada evdemi olucak??

Merhaba benim de ocakta nişanım olacak Allah kısmet ederse. Biz bir düğün salonu tuttuk. Ama kıyafet vs gibi hazırlıklar başlamadı henüz. Konunu takip edeceğim:KK54:

Merhabalar, benim de Aralık'ta olacak nişanım kısmetse. Ben de gelen fikirlerden yararlanmak isterim :)

Merhaba arkadaşlar, biz de şubat tatilinde yapıcaz nişanı. 23 ocak-9 şubat arası bir tarihte yani :)) nikahı da fazla uzatmayacağız yazın eş durumu tayini isteyeceğim için (öğretmenim). Zaman dar fakat ben bu işlerden hiç anlamam :D o yüzden buranın takipçisi olucam. ne bilsek fayda :)

Kizlarr benim nisanim 11 ocak 2014 de oldu ve dugunum de 31 ocak 2015 de olacak. Sizlere yardimci olmasi acisindan yasadigim tecrubeleri paylasayim biz bu tarihlerde daha aileleri bile tanistirmamistik sakin olun ve acele etmeyin icinize sine sine yapin. Ilk once evde mi disarda mi nişan istiyorsunuz buna karar verin. Tarihiniz belliyse mekani tutabilirsiniz simdiden. Bizim nisanimiz yaklasik 300 kisiyle salonda oldu. Dugunun bi provasi gibiydi. Eger söz yapilmadiysa veya baska bir yüzük takilacaksa ilk is olarak yuzuk secimi ve siparisi isini halledebilirsiniz. Biz nisan bohçası icin nisandan 15 gun once alisveris yaptik tek günde herseyi aldik elbise tadilati 3 gun sürdü. Saks mavisi kollari dirsekte incili abiye elbise giymistim. Kuafor icin 1 hafta oncesinden randevu almakta fayda var. Bizim fotograf isi son ana kalmisti baya aceleyle yetistik. Hersey kusursuz olsun diye ugrasmayin mutlaka bisi cikar. Siz gecenin tadini cikarmaya bakin. Gelsin nişanli günler:) sorulariniz olursa seve seve cevaplarim

Sunlari da ekleyeyim ev dışında olacaksa davetiye bastirmak faydali olur adres tarifiyle ugrasmamis olursunuz. Bir de bana gelen nisan bohvasinda olanlari yazayim: saten gecelik seti pijama terlik ic camasiri tarak ayna kozmetik urunleri nisan elbisesi ayakkabi ve çantası 5 er dantelli havlu lif yemeni ve patik vardi seccade ve kayinvalidemin ordugu yelek vardi.

Back
X