ocuk istemeyen e

• Konu Sahibi Konu Sahibi greyrose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

greyrose

Ziyaretçi
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yok arkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi

henüz cocuk istemeyebilir ama bunu ifade etme biçimi cok çirkin daha bana bakamıyor demesini cok ukala buldum kusura bakma ,sende hayatını yasa madem o öyle düşünüyorsa denecek fazla birsey yok

evet zaten önemli olan şuan çocuk istememesi değil olabilir bunu benimle konuşmaması ortak karar verilmemesi, benim fikrimi sormaması ve beni sen delisin,hastasın,daha bana bakamıyosun diye aşağılaması

neşesi olmayan ömrü ben neylerimki çocuk evlat neşedir hayattır benim için eşinde olduktan sonra farkına varacaktır ama ertelemek için izlediği tutum tamamıyle yanlış umarım bir an önce halledersiniz seninde hayatının neşesi gelir

Allah Allah...
Ne düşünüyorsunuz peki..

hep derim; bir erkek herseyden hevesini alana kadar onunla ayni yastiga bas koyulmamali... hayalleri evin disinda olan bir erkekten aile babasi olmuyor malesef.. mecburen birakicaksiniz hevesini alacak herseyden.. cunku bu sartlarda ona verecegiiz evladin onun gozunde pek bir degeri olmuycak...

cocuk ıstemeyen bırısını hayatta baba etmem zaten şahsen..
sızın yerınızde olsam dogurmazdım ama bı yandanda onu babalıga ozendırırdım..
yalvarıpda bana yapalım demesını beklerdım..

bence sen bu sözlerden sonra çocuk istememesine diil bunu ifade etme tarzına bakmalısın.. çok yanlış bu şekilde ki bir ifade saygısızlık yani ....yaşamak istediği şeyler olabilir ama buna engel olarak bir bebeği görmeside çok saçma ...

nasi :1shok: daha bana bakamiyo cocuga nasil bakacak, kendine hizmetcimi almis yoksa hayat arkadasimi, bide baskalarin yaninda söylüyorlmaz: seven insan böyle dermi hic...
sen yoksa cokmu simarttin esiniki sana bunlari söylemeye cesaret edebiliyor....
koy tavrini tepkini sana böyle davranmasina nasil izin veriyon
böyle bir adamada cocuk filan yapma zaten:mymeka:

pardon da sen neden ona bakamıyormuşsun ki eli ayağı yok muymuş kendi özbakımını yapamıyo heralde

Çocuk istemeyebilir şu an belki ama senin hakkında böyle demesi çok abes zaten.Ne demek 'bana bakamıyor daha' demek...hem de başkalarının yanında...klava:çocuk istemiyorsa mazeretini adam gibi belirtmeli.seni bu şekilde kullanması hiç hoş değil...lmaz: biraz çocuk ruhlu eşin anlaşılan...

senin eşin henüz hazır değil belli kendi büyümemiş daha bence ikinizde hazır olana kadar bekleyin derim ama yaşta çok genç değilmiş hanii ama baskı yapma bence fikre alıştırmaya çalış eğer çok istiyorsan hemen çocuk sahibi olmayı onada sevdirmeye cesaretlendirmeye çalış
bu arada söyleyiş tarzı ve mazeret diye belirttiği şey hiç hoş değilmişşş =((

cnmm eşinin arkadaşlarınızın yanında seninle ilgili muhabbetleri hiç hoş deill..asılll sen degilde eşin iyi baba olamas aklı bi karış havadaaa....çocuk kadr güzle bşy varmı yaa valla sırf bunun için evlenilirrrrr..daha yeni evlisiniz cnmm kocanın aklı başına gelsin öyle yaparsınızzz..

az öncede bana evlendim bitti hayatım bide çocuk yapayım tamamen bittsin dedi ,daha 3-4 sene düşünmüyomuş çocuk yaşım olmuş 28 neyse zaten artık çok kırdı beni bende yapmam artık ondan çocuk uzun bir süre ama sizcede çok geç değilmi hemen olacağı ne malum hem.konuşmuyorum onunla bide ona tirip yapıyo haklıymış gibi

evlenme karariniz aceleye mi geldi??? nedir bu hayal kirikligi esinizdeki? ustelik oyle coook erken evlenmis de degilsiniz... bi onceki yorumumda soyledigimi dgrulamis resmen esiniz.. size yazik olmus. ne diyeyimlmaz:

ayrica size tavsiyem; en kisa zamanda bir jinekloga gorunup yumurtaliklarinizin durumuna hormanlariniza vs baktirin. biliorsunuz kendi yasimizla organlarimizin yasi bir olmuyor. fertilitenizi bir yoklayin.. bana gore esiniz evliligi henuz sindirememis... emin olmadigi icin de cocuk yukune girmek istemiyor. ve eger sizin icin cocuk sahibi olmak adina onunuzde cok uzun bir zamaniniz yoksa yillarinizi bir belirsizlikle tuketmek istemyebilrisiniz... bence esinizin keyfine birakmayin bu isi... en azindan saglik boyutunu ogrenin. burda gormussunuzdur, ha deyince cocuk sahibi olunmuyor zaten... belki de siz tamam yapalim dedikten bir sure sonra ancak cocuk sahibi olabileceksiz.. bu sansa birakilcak bir durum deil malesef.. iyi dusunun

size saygısı olmayan adamdan sizde çocuk istemeyin bunu da kendisine söyleyin nasıl elalemin yanında size öyle diyebilir.. ve size nasıl hastasın muamelesi yapar.. çok yanlış...

sizin kocanızın çocuk istememekten önce ciddi şekilde saygısızlık problemi var.

çocuğu hayatını mahveden; karısını kendinisine bakması gereken bir yardımcı olarak gören adama yalvara yalvara çocuk mu yapacaksınız?

alla alla, evlenmiş hayatı bitmiş zaten öylemi, niye evlenmişki o zaman, kafasına silah mı dayanmış:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…