pardon da sen neden ona bakamıyormuşsun ki eli ayağı yok muymuş kendi özbakımını yapamıyo heralde
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yokarkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi
Henüz cocuk istemeyebilir buna bir sözüm yok, ama motor almakla cocugun ne alakası var onu anlayamadım?
Sizi kücük düsürmesi hic hos degil, ayrıca siz onun hizmetcisi degil esisiniz, ne demek "daha bana bakamıyor"?lmaz:
Esinizi siz daha iyi tanırsınız, eger gercekten "evet hazır degil esim daha" diyebiliyorsanız bekleyin bence. Fazla ısrarcı davranmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?