ocuk istemeyen e

• Konu Sahibi Konu Sahibi greyrose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ee peki çocuk yapamadın mı hala canım:kedi:

bu konuları keşke evlenmeden önce konuşsaydınız

Bır kac ay oncesıne kadar bende bebek ıstemıyordum. Oysa sımdı o kadar cok ıstıyorum kı! Esıme bır kac kez soyledım, ıstemedı. Bende 'bende ıstemıyorum zaten' dedım. Cunku ne desem faydası olmayacak bılıyorum. O her zaman kendı ısteklerıne onem verır. Belkı de olmaması daha ıyı. Ona bazı konularda guvenmıyorum. Belkı de bu evlılık bıtecek. Cocugumuzun olmaması daha ıyı...

bende 7 aylık evlıyım bır ara dusumdedık degıl esım ve ben cocukları cok sevıyoruz daha erken gelebılır aslında ama ben 28 yasındayım ertelemek ıstemıyorum gecenlerde konusunu actım bıraz daha bekleyelım hazır hıssetmıyorum babalıga falan dedı boyle deyınce bende cok uzuldum bende ıstemıyorum suan ıcın ama konusmak ıstedım falan dedım, bır an bana o lafları sorumluluklardan kacıyormus gıbı geldı ALLAH sukur maddı dururmumuz cok ıyı maddı sorunun dısında manevıyattan bunu demesı kırdı benı ,,sonra skınce dusununce olabılır dıye dusundum suan rahatız o rahatlıgı bebk olunca yasayamıyacagız ama bır erkek başka ne nedenle hazır hıssetmezki kendini sorusundan da alamıyorum kendımı

İstemediğini dile getirme biçimi çok yanlış. Sizde baba olma şerefini böyle bir adama yaşatmayın bence haketmiyor.

evet zaten önemli olan şuan çocuk istememesi değil olabilir bunu benimle konuşmaması ortak karar verilmemesi, benim fikrimi sormaması ve beni sen delisin,hastasın,daha bana bakamıyosun diye aşağılaması

kusura bakma ama bence eşin hasta galiba.sana böle herkzein içinde söz söylemesi incitici kelimeler kullanması hiçte güzel degil.tabiki seninle güzelce konuşup fikrini alması önemli.nediyeyyi,m alllah eşine akıl fikir sanada sabır versin

Bende çocukları sevdiğim halde evlendiğimde bebek istemiyordum yaşım 19 du eşimde üstelemiyordu ancak büyükler yapın büyüsün bir yandan diyordu neyse 21 yaşında anne oldum 1.5 yaşında oğlum var eşim bir tane daha ondan sonra bir tane daha ve ondan sonrada bir düzine istiyor kaydirigubbakcemile3 yaşınızda gitmeden çocuk sahibi olmak istiyorsanız yapın bence Evliliğimden anladığım tek kalıcı şey.. evlat gibisi yok hani anne baba olunca anlarsınız derler ya öyle birşey tarifi yok hem erkek 50-60 yaşında baba olabiliyor ama kadınlar öyle değil sağlığınız el veriyorsa yapın hem başbakan ne demiş en az üç çocuk :CüvCüv: :lepi:

negüzel allah bagışlasın bende yeni evliyim 6 ay oldu ama bende adet düzensizligi sanırım pko var ondan hamile kalamadım henüz bizde olmassa tedaviye başlıcaz işte.çocuk sevilmezmi yoksa çok şeker oluyorlar...

Ben de çocuk istemiyorum 1 tane oğlumuz var 5 yaşında ama eşim çok istiyor 2. çocuğu bir kızım olsa nolurr diye yalvarıyor nerdeyseboshayallersmile
Yaa kız olcağı ne malum diyorum erkekde olsa olur ama bir oğlumuz var belki birde kızımız olur diye çok istiyor fakat ben istemiyorum..
Bilmiyorum belli bir nedeni yok ama 2. çocuğu istemiyorum eşimi bi şekilde ikna ediyorum istemediğimi anlatıyorum ama yaa napıcam ben nekadar geçiştiricem 2 tane olsun diyor oda 2 taneden başka istemiyor aslında belki kız olur diye ısrar ediyor..
ıstemiyorum işte zorla değil ya..

çok üzücü bu.

sen de bana bundan 8-9 ay önce yaşadıklarımı hatırlattın...
hayatımı yaşamak istiyorum bebekle mebekle uğraşamam ne halin varsa gör diye bangır bangır bağıran bir adam ve artık ağlayamayan bir kadın...
çok üzüldüm o zaman içim acıdan kavruldu, seve seve gidecektim senin gibi.
baba yapmayı tek istediğim adam oyken üstelik...
hep filmlerde olur da dalga geçeriz ya tek bir ilişki ile hamile kalır kadınlar.
bana da öyle oldu.
ayrılıyoruz, birbirimizle konuşmuyoruz bile bari boşu boşuna hormon almıyım dedim bıraktım hapı.
bir seferlik yakınlaşma sonucu hamile kaldım.
ona söylediğimde yüzünde aptal bir gülümseme ile saatlerce kalakaldı.
resmen mutluluktan kafayı yedi adam...
şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla.
erkekler her zaman tam da ne istediklerini bilmiyorlar bence...
o zamanları hatırladığım zaman iyi ki hemen o ateşle çıkıp gitmemişim, evi terketmemişim diyorum.
belki biz de sizin gibi ayrı yollarda yürüyor olacaktık şimdi...

niye kadınlar istemeyip,kendini hazır hissetmeyince normal karşılanıyoda,erkekler aynı şeyi yapınca suç oluyo..onlarında kendini hazır hissetmemesi gayet normal.hem admam hiç istemiyorum dememişki 2 sene bekleyelim demiş..bence yapılcak bişey yok onlar nasıl bzm keyfimizi bekliyosa bizde onların keyfini beklicez...

ama tabi sizin eşinizin ifade etme biçimi kırıcı ve hatalı...

Son düzenleme:

inşallah tez zamanda bebek haberini alırsın canım

çünkü erkek çocuğu 9 ay karnında taşımıyor erkek mide bulantıları vs çekmiyor ben çok kötü bir hamilelik yaşamıştım değil yemek yemek 4 ay bitene kadar 1 yudum su bile içemiyordum erkeklerin hareketlerinde azalma olmuyor istediklerini yine yapıyorlar en önemlisi doğumu kadınlar yapıyor doğumdan sonrada esas yük annenindir sizce kadınlarda normal karşılanması için yeterli sebep değil mi
kadınlarında vücut yapısı erkeklerinkinden farklıdır mesela 18 yaşındaki bir genç kızın bile menapoza girdiği haberini okudum şarkıcı Deniz seki 1 yılda hamile kaldı kaldı kalamadı daha kendi çocuğu olamayacak rahimlerinde problem çıktı çocuk sahibi olabileceği adamı bulmayı bulamasada sperm bankasına başvurmayı düşünüyormuş vs vs

slm canım bende senin durumdaydım
1 yıllık evliliğimden sonra bebek istediğimi söylemiştim fakat eşim sürekli bana şu iş bitsin
bu yaz geçsin gibi saçma sapan bahaneler buluyordu
bende evde tek basıma olmaktan çok sıkılmıstım bütün gün evde tek basıma kalmak beni boğuyordu
bende hergün ağlamaaya basladım
benden çoçuk istemiyorsun diye
sonra hiç istemeeye istemeye korunmayı bıraktı
hamileliğimde sürekli bana ne kadar şiştin
yok burnun kocaman oldu diyordu
oğlumuzu kucağına aldığında inanamadım eşim okadar değiştiki
anlatamam bana ve oğlumuza okdar güzel bir ilgi ve şevkatle baktı
5 yasında oğlum var ve oğlumuzu kucağına aldığı ilk günden beri 2.bebeği istiyor inat değilmi tam 5 yıldır yalvarttıyorum :) ama o çok iyi bi baba oldu.......olumunekankayizsmile

kusura bakma ama senin kocan da çok ukalaymış canım. ne demek milletin yanında bana bakamıyo falan demek.. ayıp yahu.. eminimki yediği önünde yemediği ardındadır. yinede yaranılmıyo demekki bu tip erkeklere.
yerinde olsam böyle ukala bir erkekten zaten çocuk yapmazdım ki.. seni şimdiden bu kadar kırıp aşağılayabiliyorsa , düşün çocuk doğduktan sonraki zor günlerinizde nelerin olabileceğini..

arkadaşın eşi gerçekten çok kötü tabirler kullanmış istemiyorsa da bunu güzel bir diller anlatabilir.. Benimde eşim bir süre istemedi bende hak verdim.. Tamam bayanlar hem duygusal hem bedenen daha çok deforme oluyor bayanın istememesi doğal karşılanıyor ama erkeğinde kendini hazır hissetmemesi doğaldır bayan kadar çünkü o çocuk o karında kalmayacak doğacak ve elbette maddi ve manevi herşey değişecek daha çok külfet olacak. Erkek her yere eşiyle gidiyorsa misal sinemaya çocuk olunca dah az gidecek hiç gidemeyecek, uyku düzeni eşiyle beraber bozulacak, belki birkaç sene tatil yapamayacak, kısıtlanacak, babalım sorumluluğuyla hareketlerine dikkat edecek.. Bu sorumluluj korkutuyor erkekleri elbette yani sadece bayan yönünden ele almamak lazım ki zaten eşlerden biri henüz istemiyorsa nasıl ki bayan istemediğinde erkeklerin anlayışlı olmasını istiyorsak bizde olmalıyız.. Ama bayanların belli bir yaş snırı var o sınıra gelmeden bebek yapılması lazım yumurta rezervi kısıtlı bu konuda eşle konuşulmalı..

ya arkdaşlar benim eşimde çocuk istemiyorum ama neden annesyle aram iyi değil diye o da anessinn normal olmadığını bile bile istemedğini söyliyor ben konu açmak istemiyorum bununla ilgili çok sinirlyim lütfen akıl verin bana...

arkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak '''' bu nasıl bi ifadedir ya bu tarz şeylerden hevesini almamışta zorlamı evlenmiş....... çok çirkin... ve görücü üzulümü evlendiniz

nefret ediyorum bencil erkeklerden !!!çocuk istiyorum ya da istemiyorum diye tutturan eşlerden!!!!!neymiş hayatını mahvedemezmişşşşşş lafa bak!ya sanki sen taşıcan 9 ay sen doğurcan gecelerce sen beklicen başını sen büyüteceksin!!!
eşim le nişanlıyken anlaştık ;evlenince 7/8 ay korunalım; farklı bi şehire gelin gelicem alışayım ortama diye..tamam dedik..daha 20. günde gece baskı ve kavga oldu neymiş çocuk istiyomuş!!!!neymiş korununca afedersiniz yeterince bişi hissetmiyomuş günlerce bana böyle dedi çocuğa karar verirsen ilişkiye gireriz diyerek bana sırtını döndü yattı ..düşünün artık halimi güya severek evlenmişim...sadece senin için gelmişim bu koca şehire ve en önemlisi anlaşarak söz vermişiz ya 7/8 ay korunalım die..psikolojik baskılarına dayanamadım tamam korunma dedim ve birinde hamile olduğumu öğrendim ağlayarak...istemeyerek..inanın karnımdakine kızdım..sadece çocuk için evlendi diye düşündüm....neymiş annesi istiomuş torun köydekiler ne dermişşşş..var mı böyle bi zihniyet ya..aradan 5 sene geçti hala yaram vardır konuda..şimdi ben bebek istiyorum hayır diyor ya...adama bak ama kendim için istiyorum sadece çünkü kızımın hamileleiğini keyifle yaşıyamadım üzüntülerle akraba dırdıryla geçti...istiyorum ki keyifle bi hamileliğim olsun hayırlısıyla...yaşım ilerlemeden olsun..neymiş şuan olmazmış 4/5 sene sonra ancak..35 olunca mı dedim..bi yere gitmez çıkmak istemez çıksa surat yapar çocuk ağlıyor diye..çocuk bu yapar yorulur uykusu gelir hani çocuğu benden çok istiyordunn.sırf ailesi annesi çocuk istiyor diye daha 20 günlük evliyken baskılar yaptı ya hakkımı alacağım ahirette klava:klava: o nedenle çocuk istemeyen ya da istiyorum diye baskı kuran adamlar çekilmez!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…