ocuk var m ocuk?

dıs faktorlere karsı kulagını tıkayıp yoluna devam edıceksın...
bende cocukları cok sevıyom banada evlende yap dıyolar bende babasını bulunca ederım sıparıs der gecırırm...

amaaan hiç kafana takma bana öyle şeyler dediklerinde
sipariş verdim stoklarda kalmamış gibi cümleler sarf ediyorum dalgaya alıyorumzemuszemus

bu aralarda bana herkez bu soruyu soruyor..ve dahada abartıp..bır problemmı var..falanca yerde falanca doktor var..yoksa cocugun olmuyormu..gıbı sorular souyor..bır gun bırını kotu benzetecem ama kımı?

canım kardeşim sen çok haklısın.
insanların ağzı torba değil bağlayamıyoruz...
boş boş konuşan o kadar çok insan var ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay bana da soruyorlar ama kayınvalidemin yanındaysam şanslıyım :roflol:

çünkü eltimler 5 yıl sonra yapmışlar kaynanam amann ne çocuğu biraz daha gezsinler diyor..

3 yıllık evliyim bu arada ...

ama yalnızken yavaş yavaş düşünün diyor ben 27 yaşındayım

sen daha 22 yaşındasin ne çocuğu ya gez dolaş evliliğin keyfinin çıkar boşverrr

aahh ahhh aynı sorun bendede var.anneme gitsem komşuları başlıyor 2 yıl oldu çocuk yapmayacakmısın?
kendi kapımın önüne çıksam bilmem kim hamileymiş yok doğum yapmış sen ne zaman yapcaksın?akrabalara gitsem ee 2 yıl oldu artık yapın offf ya ne biliyorsunuz belki tedavi görüyoruz belki çocuk istemiyoruz belki borcumuz var bitmedi daha herkese açıklama yapmak zorundamıyım ya bende artık alıştım gülerek şöyle ters bi cevap veriyorum aman sanki yapanların başı göğemi erdi.kimse alınmasın yalnız ama inanınki çocuğu doğal yolla olmayan sürekli doktora gidip gelmekten psikolojisi bozulmuş bir insana küfür etseniz bu kadar alınmaz şu ne zaman çocuk yapcaksınız lafına çok alınır.ben öyle deyince birdaha sormaya cesaret edemiyorlar kusura bakmasınlar bende istiyorum ama napayım olmuyor işte ol-mu-yorrrr:bbo:

Canım etrafta cahil insan malesef ki çok .. benim oğlum 1,5 yaşında 2. yi ne zaman düşünüyorsun diyorlar :1shok: Azıcık şişkinlikten dolayı karnım çıksa yoksa hamilesin de saklıyor musun diyorlar .... Ufff yani derken derken sahileşiverecek diye korkuyorum.. Bazıları kasıtlı olarak insanın üzerine gidiyor meraklı melahatlar ne olcak :umursamaz: Birde akıl verirler gıy gıy gıy :mymeka: Boşver kafana takma , herkesin kendi özel hayatı kime ne ki ...

Back
X