ocuk var m ocuk?

22 yaşındayım yaklasık 2.3 yıldır da istıyorum ama olmuyor allahın takdırı ne yapayım kı 3 yıllık ewlıyım we bu sure içinde
ikiz cocuklarımın oldugunu bıle duydum bebekleri naptın ananeye mı bıraktın ları bıle duydum ....
pazarda göbeğimi ellemeye çalışan kadınlar bıle oldu .....
kaç ay oldu dıyenler .....
ewime gelen arkadaşlarım benı gördükleri halde sigara içmeyelim sen hamileysin ya dıyen bıle oldu .....sankı gızleyecem ben arkadaslarımdan :)))))
ye benım başım a cok geldı yada ınsanlar bazen cok acımasız oluyor düşünmeden bırde ben hiç kimseye ailem bıle söylemedım bebek istediğimizi söylesem kım bılır ne olucaktı anlamıyorum bazen bu ınsanları allah benım durumumd olanlara sabır wersın ınsallah kızlar .........

aman bosver takma bence
ben kisirmi olmadin daha neler oldum neler ama
6 sene ne cektigimi hic bilen olmdi
ben takmadim sende takma bosver
ayrica soranlara sende evet olmuyor
yada bebek istemiyorum deyver gitsin
yada yasam benim yasamim nezaman istersem ozaman yaparim de
bence aini kisiler bidaha sormaya cekinirler
saglicakla kal

ben de evlendiktan 10 ay sonra kayınvalidem başladı hem de milletin ortasında söylüyordu en son gene insanlar var kızı o ara boşanmaya çalışıyordu ama henüz sadece aile içinde biliniyordu önce o yapsın sonra ben düşünürüm dedim sonra da yalnız kalınca bu bizim özelimiz bizi ilgilendirir ben sevmiyorum böyle şeyler duymayı diye payladım şimdi darısı başına diyen oldu mu yanımızda yorum bile yapamıyor napaym canım benim annem bile beni ilgilendirmez siz bilirsiniz derken onunkarışmasına kızdım tabi

milletten de söyleyen vardı bir tanesi hele eşimin arkadaşı erkek bi de kayınvalidenin yanında felan bile söyledi münasebetsiz ben de sen bakacaksan yaparız tabi dedim bi daha ağzını açamadı

tersleyin gitsin ben tanıdık tanımadık tersleniyorum valla kime ne benim hayatımdan canım

aynen ya kadınlar bitti erkeklerde başladı banada bi adam sordu hemde adam mahallenin manavı şaştım kaldım deli oldum orda yaa sana ne be adam manyakmıdır nedir hiçbişey söylemeden çıktım geldim

çok tsk ederim yorumlar için valla çocuğum falan olmazsa yandım demektir kendi derdimi unuttum onlar ne der diye düşünüyorum yaa ne kötü bi durum... bizde 6 aydır deniyoruz ama daha bişey olmadı ama kimseye söylemedim anneme bile.. korunduğumuzu zannediyo herkes artık korunmayında çocuğunuz olsun diyo korunmuyoruz falan desem olmayınce ne laflar çıkarırlardı şimdiye kadar zaten konuşuyolardırda eminim...

aynen bana da herkes soruyor...hatta bir bayan var işyerinde sürekli soruyor 3 günde bir...yok rüyasında görmüşmüş hamileymişim yok bende birşey varmış ta söylemiyormuşum yok kilo almışım v.s v.s
uluorta erkek memurların yanında bile bu mevzuyu açıyor, bir keresinde artık dayanamadım ay X hanım, içiniz rahat etsin hamile olayım kocamdan önce size söylüycem dedim... :bbo: Bir daha da sormadı hiç...

düşünmüyorum diyosun,bir dahaki görüşmende tekrar soruyo,bir kişiye bile on kere anlatacaksın ben şimdi düşünmüyorum diye
bide mide bulantın olduğunda ilk akıllarına gelen hamilemisin,rahat bırakmıyorlar ki şöyle rahat rahat midem bulanıyor diyesin

canım bu durum hepimizin başında bende 6 senelik evliyim va hala bebişim yok banada çok sordular artık bende soranlara acelemiz yok demeye başladım öle diyince zaten susuyolar. takma fazla derim benim acelem yok siz yapın dersin.yada ne bilim edik edik olmuyo yani bunlar benim millete sinirimden söledim laflar bence bi dene derim.

bu insanlardan heryerde var sanırım....

bide sırıtıpta bebek yokmu diye sormazlarmı?

anlamamki milletin evladının olup olmaması neden başkasını ilgilendirsin?

ilgilendirse zaten gerekene söylenir.....:delphin:

Ahhh ah! Bunun daha bi de işin içine kaynana girmiş versiyonu var cnm... İnşallah o kısmını hiç yaşamazsın.
Bunu 4 yıldır yaşayan biri olarak önerebileceğim tek bi çözüm var: Duymamazlıktan gel...
Yoksa aklını oynatırsın... :oklava: Daha bugün yine kayınvalidemle bu mesele yüzünden tartıştık kötükedihüso ve 9 aydır psikiyatrist tedavisi gören ben, kafayı sıyırmamak için bugünkü olaylar yüzünden yarın yine doktorun yolunu tutacağım..
İnşallah senin sorunların bu noktaya gelmez...

OLmazmı hepimizin çevresinde vardır eminim.... Benimde yok bebeğim bana da her gören sorar en iğrendiğim de karnıma dik dik bakmaları:kızgın: suratıma bakın yaa gözlerime bakın karnıma neden bakıyorsunuz:oklava::olmaz:
Benim bebek için üstüme giderler bekar bir arkadaşım var onunda evde kaldın diyee yanii böyle işte insanlar enterasan kendilerine eğlence arıyorlar başka bişey değil. Karşısındakini üzdüklerinin sıktıklarının farkında değiller iştee:1closedeyes:

Ahhh ah! Bunun daha bi de işin içine kaynana girmiş versiyonu var cnm... İnşallah o kısmını hiç yaşamazsın.
Bunu 4 yıldır yaşayan biri olarak önerebileceğim tek bi çözüm var: Duymamazlıktan gel...
Yoksa aklını oynatırsın... :oklava: Daha bugün yine kayınvalidemle bu mesele yüzünden tartıştık kötükedihüso ve 9 aydır psikiyatrist tedavisi gören ben, kafayı sıyırmamak için bugünkü olaylar yüzünden yarın yine doktorun yolunu tutacağım..
İnşallah senin sorunların bu noktaya gelmez...

bende oda var o kadar çok soruyoki yapmıyomusunuz daha diye sanki keyfimizden bende tersliyorum artık napıyım
şuan ben pko yüzünden klomen tedavisi görüyorum ilk küre başladık inşallah işe yarar eğer olmazsa çatlatma iğnesi yapılcakmış bakalım sonuç ne olucak:((

bazı insanlar üstlerine vazife olmaya konulara karışmayı çok severler,hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşadık bende istemedim çocuk yapmayı ve evliliğimin altıncı yılından sonra yaptım ohhh iyikide öyle yapmışım.Durun insanlar evliykende birbirlerini tanısın,biraz rahat etsin özgür olsun çiftler,doğacak çocukları için ekonomik olarak birikim yapsın,çocuğun sorumluluğu çok büyüktür hem maddi hem manevi sakın kendinizi hazır hissetmeden çocuk yapmayın insanlara göre yaşamınızın kalitesini belirlemeyin annemde dahil bir çok kişi bizim sorunumuz olduğu için çocuğumuzun olmadığını sanıyordu hiçte umrumda değil.Eğer daha önce olsaydı çocuğum şimdiki kadar ne maddi ne manevi olarak şanslı olmazdı oğlum.

bizde durum biraz daha ilginc..etrafta pek ınsan olamdgından soran olmuyor o kadar sık ama..esımın arkadasları her telefonda sızde cocuk yok mu sorularıyla boguyor adamı..
hadı kadınları kaynanaları meraklı komsuları anladım da..bu erkek mılletının bılmem kımın cocugu var mı hususundakı merakı hıc de anlasılacak gıbı degıl..cok guluyorum vallla..koca koca adamların ısı gucu yok yarıs yapar gıbı habıre benım adamı sıkıstırıyorlar..bızde durum bıraz ters anlayacagınız:kedi:

ayyy evet ya..bi arkadaş toplantısında uzunca zamandır görmediğim aynı ayda evlendiğim bir arkadaşım vajinismus olduğunu itiraf etti.evine misafir olarak gittiğimiz arkadaşımızın salak bi komşusu da o an geliverdi muhabbet kesildi neyse...kadın başladı hepimize sormaya senin varmı senin kaç tane falan.çoğumuzun yok çocuğu.kadın başladı işte yapın edin geç kalmayın,olmuyosa bi doktora gidin bak tıp ilerledi falan derkennn, o problemli arkadaşın zaten canı burnunda '' teyze biz sizden daha ii biliyoruz neyin ne olduğunu bize akıl vermeyin ulu orta konuşulcak şeyler değil yaaaa '' diyerek bi payladı kadını.kadın anında paldır küldür çıktı gitti.iyi de yaptı.sanane be kadın.böle terslicen fazla üsteleyenleri yahuu

tasası millete düşmüş..ondan soruyolar...üremem bakanları...
sinir basıyo benide bende evleneli 3 yıl bitecek...hiç düşünmüyorum.bu konuda çok sinirliyim zaten..artık soran olunca tersliyorum

En küçük kardeşim doğduğunda ben 16 yaşındaydım evin büyüğüyüm. Annem de sırf 3 kız kardeşiz milletin erkek düşünmüyormusunuz sorsundan herhalde 4. kardeşim dünyaya geldi ve de annemin yaşı baya geçti. O da kız oldu densize soru çok annem ne çekti o hamilelik süresince doğumdan sonra o kadar güçten düştü ki. Ama buna rağmen sordukları şey 5. ciyi düşünüyormusun filan resmen hakaret gibi. Yani kurtulamazsın canım seni düşünmüyorlar onlar. Sen 7. doğur 8 ne zaman gelecek derler. Bir de aa bu kadar çocuk fazla değil mi de demezlermi. O yüzden densizlere lafını vermek gerek.

ahh ahh herkesde aynı dert var sanırım...:delphin:

Sizin gene eşiniz yanınızdayken soruyolar benim eşim şuan asker önüne gelen ne dese beğenirsiniz??

- Neden bi bebek yapmadınız eşin gelesiye kadar büyütürdün !!!kafamçokkarıştı :kızgın:

her seferinde aynı cevabı ben vermekten bıktım usandım artık yok yani yok yok istemiyorummmmm :umursamaz: her gelip gidişlerinde karnıma bakmalar bi hap yutmaya kalksam aman dur belki bişey vardır demeler yaa benim eşim askerde buna bali biraz saygınız olsun değilmi ama yok işte... Bende biz eşimle birlikte büyütücez bebeğimizi diyorum ama nafile..Tıkayıp kulağını duymayacaksın arkadaşım böylelerini..

Son düzenleme:
Milletin üstüne vazife ya sormadan duramayan tipler var. Benimde çevremdede var bunlardan benim bi kızım var bana 2.yi ne zaman yapıcan diyolar sanane be sananeeeeee Çok terslemişimdir haddini bilmiyo bazı insanlar en güzeli bildirmek canım. sorduklarında ters bi cevap ver bak bakalım bida bişi soruyomu sana..

Back
X