ocuklarna sahip olmayan kadnlardan nefret ediyorum

icimi dokmeye geldim deli olucam yoksa
bugun aksam esimin arkadasi esi ve cocuklariyla beraber geldiler
uc tane cocuk geldikleri dakkadan itibaren gidene kadar heryeri talan ettiler sinirimden su saat oldu hala uyuyamadim
bi baktimki cocugun biri yatak odasinda ic camasirlarimin bulundugu cekmeceyi aciyo kostum kapattim
burda camasirlarim var ortaliga dokucekler simdi diyorum kadin nedese begenirsiniz evet fark ettim diyo yaa
boyle kadinlardan tiksiniyorum oh ne ala dogur dogur sal etrafa peslerinden bi kosturan bulunur nasilsa
bide demezmi burda nasil guzel oynuyorlar diye kosturmaktan bittim insani cocuk istemekten uzaklastiriyorlar resmen
bizde bizamanlar cocuktuk gittigimiz yerde bi kenarda oturur ya ders yapar ya kitap okurduk bu ne ya
odayi kapatip cikiyorum iki dakka sonra yine yatak odasindalar dizlerim titredi resmen simdimi getircekler ic camasirlarini birazdanmi diye

oyyy:bbo:

haklısın ne demek taa yatak odasının çekmeclerini karıştırmak?

kaç yaşındalar ?

ben olsam yanınızdaoyuncak getirseydiniz keşke böyle olmuyor diye uyarırdım.:kızgın:

geçmiş olsunakannehir okurken ben bile sinirlendim:mymeka: bende sıkça şahit oluyorum böyle şeylere. ne söylese dinletemiyor insan yaşadığınız stresi iyi anlıyorum..

haklısın canım allah annelerının ıslah etsın.pekı babaları ne yapıyor o arada.bır bagırıp susturamıyormu?anaları da ne rahat.oh ne ala...senın yerıne olsam mesafemı korur fazla yuz vermem.halıyle gelemezler.esınde gorusecekse ya yalnız gıtsın onlara yada dısarda gorussun

genelde evinde simaramayan cocuklar,baska yere gidince ortaligi yikip dokuyorlar..ayip birsey..sen otur ev sahibi cocugun pesinde kossun..benimde laptopumu bozmuslardi..annemin odasinda cekmeceleri bosaltirken annem yakalamistii:ecrin_bebek:sinirlenmekte haklisin..en azindan cocuklarini gozetlesinler..

bende çok sinir oluyorum böyle kadınlara
köşeye çekilip oturuyorlar sahip çıkmıyorlar çocuklarına

ben de aşırı derecede sınır oluyorum öyle annelere, hatta bır arkadaşımla bu nedenle kusus konuşmuyoruz. sureklı elınde cikolata ıle dolaşan bir oğlu var arkadaşın, evıme geldıgınde perdeler halılar hertaraf berbet oluyor daha 2 yaşında agzından salyaları aka aka dolaşıyor. kaç kere uyardım taklamadı. en son eee yeter artık ama arkandan butun evı temızlıyorum dedım. aldı cocugunu gıttı, saga sola arkamdan atıp tutmuş,onunda çocugu olsun görururum demış.bir kere o yaşta evladıma sırf başımdan sagmak ıçın çikolata gıbı zararlı bır şeyı vermem, versemde ben yedırırım. terbıyesız, hala sınırlenıyorum.

ben bu konuya aşırı hassasım. ve sanırım birazda agresifim. eğer gelen misafirim birşey diyemiyorsa resmen ben bağırıyorum ayıbı bırakıp. eşimin ailesi de olsa kendi ailemde olsa (ki ailem bilir beni) bu böyle. birkere yatak odası- oturma odası gibi yerlerin kapısını mutlaka kilitleyin. salonda otursunlar ne münasebet ya. ay sinir oldum.
2 tane oğlum var büyüğü 3 yaşında, gittiği yerde değil azmak ayağa bile kalkmaz. bu konuda annelere çok ama çok kızıyorum ben. :umursamaz:

kendi evleri olunca kiymete biner baskasinin evi eglence mekani ya sal gitsin..bir arkadasim var cocugu cok fena fazla hiper ama cocugunu bildigi icin pesinden gider 1 dakika oturmaz,oturamaz..sirf bu yuzden kimseye gidemiyor..gitsede zaten oturamiyor..keske her kadin boyle duyarli ve dusunceli olsa..

ben evde ufak tefek oyuncak bulunduruyorum o yüzden aklınızda olsun işe yarıyor bazen bir de çizgi film vcd si
napayım anası bakmayınca iş başa düşüyor

benimde en gicik oldugum kadin tipi.hakikatten dogurmakla olmuyo birazda bakmak lazim cocuga.kendi evlerinde yaptirmazlar baskasina gidincede salarlar ne yaparsa yapsin cocuk.en iyisi ben bütün kapailari kilitli tutuyorum.isteselerde giremiyolar odalar:))

biz küçükken kardeşimle bi yere gittiğimiz zaman annem gözlerimize bakardı resmen gözleriyle konuşurdu oturduğumuz yerden kıpırdıyamazdık

benimde çevremde var bu annelerden.
hasta iki çoçuğuyla güne gelen anneler
oratlığa saça saça yemek yiyenler.
ama ben hiç kızamıyorum ya
bazı anneler serin oluyor bu annelerin evine gittiğimde
hemen anlıyorum kendi evlerindede serbestler.

böyle insanlardan nefret ediyorum bende ya üf.çocuklarına sahip çıkmazlar sonrada admız çocuk istemiyor oluyor.komşum bana sende çocuklarımızı istemiyorsun ama demişti sinirden çıldırmıştım

öyle annelerin boğazını sıkasım geliyor.kendi evlerinde hiçbirşeye elletmezler başkalarında sesini çıkarmazlar.ayıp yaa yazık ev sahibinede.

Back
X