- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 683
- Konu Sahibi meleksanem
bende sinir olurum çocuklarına dur bile demeyen anneye.benimde başıma gelmişti.çok iyi anlıyorum seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuna kadar bakacaksaniz oyle dogurun bakmayacaginiz terbiye etmeyeceginiz cocugu niye dogurursunuzkiklava:
biz küçükken kardeşimle bi yere gittiğimiz zaman annem gözlerimize bakardı resmen gözleriyle konuşurdu oturduğumuz yerden kıpırdıyamazdık
Bu kadını kendi evinde görmek lazım bu kadar serbest mi? hani bazı insanlar öyle olur başka evde saldım çayıra mevlam kayıra kendi evlerinde disiplin üst seviyede...
Şimdiki çocuklar çok yaramaz ve meraklılar, bende bir tane var elli taneye bedel geliyor, işte ben sırf bu yüzden misafirliğe gidemiyorum, hiç rahat edemem çocuk gezsin ben oturayım zarar verir düşüncesi ile peşinde geçer ömrüm ne misafirlikten anlarım ne oturup bir çift laf ederim, mesela peşinde de dolaşsan an olur bir şeyi kırar olur ya yerin dibine geçer insan, en iyisi bu evreler geçinceye kadar evde oturmak
Bende sinir oluyorum..Tepkimide koyuyorum..:umursamaz:
Valla ben üzüleceğime karşı taraf üzülsün..Çok da umurumaydı..
Kendine güvenmiyorsan neyine çocuk senin yani.Ben ikinciyi yapamıyorum çünkü kendimde o potansiyeli göremiyorum.:kedi:
İkinci çocuk olsa biri boğulur,öteki yanar;biri atlar filan..O kadar berbat olurum ben..:bbo:
Sıkıştırın bi yerde atın çimdiği bakın bi daha yapıyorlar mı?kaydirigubbakcemile3