• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm :)
bugn güzeLdi sporumu yaptım..diyette diğer günlere göre iyiydi..:)bakımıda yapıcam birazdan..başarıcaamm !! :lepi:kaydirigubbakcemile3

pardon :)) başaRııcaazz!! :lepi:kaydirigubbakcemile5

3/21 call..diyet denmesede dikkat ettim ama ekmek yine 4 dilm oldu puff .s
bu maskeye,sabuna başlayalı sivilcelerimde bi düzelme olmadı ama 1 ay sonunda olur belki.kirpiklerim için kayısı çekirdeği kremine başlıcam yada badem yağıyla birlikte hint yağı kullanıcam bi araştırm bakalım..grş.. :)

kıslar ben bu aralar biras yalnız kalıcam nete pek bakmayabilirim ama rejme devam merak etmeyn görüşürüz kib çook

puff bende bişi sorucaktım ya.. tmm cnm nese sende kib grş. sorumu yinede sorimde okuyanlar cevaplayiverin Lütfeenn... bugün bnm bi kursum başlıyo.o da yemek saatlerime uymuyo çok acıkıp bozucağımı tahmin ediyorum. bozmamak için hangi saatlerde yiyeceğimi bilemedimm..şöle ben 9 buçuk 10 gibi kalkıyorum kahvaltı yapıyorum tek onun saatini değiştiremem.diğerlerini mecburen değiştiricem.kursumda akşam 6da başlıyo 9 da bitiyo.normalde 7de yiyiyodum akşam yemeğini şimdi öğleyi akşamı araları fln kaçta yapim?? neler yiyim?? bisküvi tarzı şeyler olucaği kesinde başka bişi bulamam çünkü..artık bozmamak istiyorum yardıım lütfeennn..

:S cnm 9 dan snra sadece yoğurt yesen olmazmı doymazmısın

yoğurt-salata şeklinde olursa doyabilirim galiba yarın deniyim bu şekilde olursa öyle ayarlarm.öğle yemeğinide 5 buçukta yiyicem artık.aralarda da form bisküvi..deniyim bakalım mecbur olmak zorunda zayıfları gördükçe sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3 neyimiz eksik bizde öyle olucaz çirkin olupta sırf fiziği güzel diye güzel denilen kızlara da ayrı bi sinir oluyorumm zaten puff nese :1: iyi akşamlarr görüşürüzz önerinede tşkler cnm biRde çabuk dönn :gitme:

aman canım ne zayıflar var yüzleri hiç güsel değil veririz kilolar önemli değil :) bencede öyle yap cnm yoğurt salata tüket bolca

görüyorumki buraya yazdığımdan beri çok şey değişmiş hepimiz bir azimle devam ediyoruz mutlu oldum=)

burdaym cnm :) yaa ben diyet yapamiyorum günde 4 öğün oluyo.sabah öğle akşam bide kursta bi kaç bisküvi saat 10 buçuk gibide yoğurt salata.. verebilirim inş. ne zamandirda tartilmiyorum korkuyorum.. :( kirpiklerimide sevmeye başladm bu arada gözlerin güzelliğinde kirpiklerin etkisi büyük galiba :) sivilcelerim ve gözeneklerimse hala ayni..

burdaym cnm :) yaa ben diyet yapamiyorum günde 4 öğün oluyo.sabah öğle akşam bide kursta bi kaç bisküvi saat 10 buçuk gibide yoğurt salata.. verebilirim inş. ne zamandirda tartilmiyorum korkuyorum.. :( kirpiklerimide sevmeye başladm bu arada gözlerin güzelliğinde kirpiklerin etkisi büyük galiba :) sivilcelerim ve gözeneklerimse hala ayni..

bende de var o sivilceler !
bide gözeneklerim acaip geniş gözüküyo..
Bephanten plus aldım ama..tavsiye üzerine.Krem sonuçta iyice yağlandırır diye düşünüyorum,ama bi umut sürüyorum =(

kirpiklerine ne kullanıyorsun ?

bebeğim sivilciler için doktora gittinmi benim bir arkadaşım yüzü çok fenaydı gitti ilaç felan verdi sivilce felan kalmadı bir denesen :) bu arada cnm gayet güsel bisküvileri kısmaya bak meyve felan al yanına cnm onları yemeye bak :)

diyet gayet güzel gidiyor maşallah :) kurs günleride bozmucam..sivilcelerimi sıkıldım ve sıktmm:olmaz: daha kabardılar arttılar :( artınca bende etekler tutuştu tabi :D hemen nerisonayi surdum sabunla yıkadım maske yaptm salatalık suyu fln sürdüm bugün biraz daha kurular şükürr..geçicekler biliyorumm benimde pürüzsüz bi cildim olucakk uzun saçlarm uzun kirpiklerimm :))) ya benim saçlarm çok kırılmış kırıkları kestirmem mi gerekiyo başka bi yol yok mu hiç kırılmazdi düzleştiriciye fazla yüklendim ondan galiba.. ysmncimm doktora gittimde o zamanlar düzenli kullanamadm bugnlerde de gitmedm sen nerlerdesn?

ooouuuufffff ouuuuuffffff :gitme::gitme::gitme:
ben ne zaman zayıf olucaamm... bugün baktımda nerdeyse herkes zayıf..yeni giysiler aldım hiçte hayalimdeki gibi olmadıı..ama olucaak bunu istiyorum yapıcam zor bişi deil kii...
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,6 yeşil zeytin
öğle:1 sb yoğurt,2 kepçe susuz nohut yemeği
akşam:salata,tavuk(biraz fazla oldu galibaeyvahedigeldismile ),1 dilm ekmek
ara:1 meyve veya sebze
spor:yakışmayan hiç guzel olmayan giysileri denemek...
su:10 bardak..

kurstan geldiim ve cnm bişi yemek istemiyorrda birazda istiyo ama yemicem.
menümü yazim hemen:
sabah:2 diLm ekmek,1 kase çorba,1 kk peynir,3 yeşil zeytin
öğLe:sebze buketi (haşlanmış taze fasulye,domates,patlıcan fln),biraz yoğurt
akşam:2 kepçe fasulye,salata
ara:balık krakerler oluyo ya onlardan 10 tane yedim galiba.2 parça çikolata,ve küçük bi bisküvi marka vermek yasaktır belki onun için demiyorm :D ara fazla oldu ama kıramadmm kaydirigubbakcemile3

Back
X