- 23 Ağustos 2012
- 1.053
- 1.011
- 333
- Konu Sahibi Rosalie-00
Selam kızlar. Ne yapmam gerektiği konusunda gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 3 hafta oldu, üniversiteye başladım. Özel bir yurtta 2 kişilik odada kalıyorum. Herşey yolunda tek bir şey hariç.. Banyo oda arkadaşımın saçlarıyla dolu
2 günde bir temizleniyor ablalar tarafından ama yine de midem kaldırmıyor. Fayanslar öbek öbek kıl dolu. Hani anlıyorum onu benim de saçım dökülüyor ama ben tararken hep tuvalete doğru tarıyorum, yere düşen olursa tek tek topluyorum. Bu umursamazlığı deli edecek beni.
Sizce nasıl uyarmalıyım? Biraz soğuk bi kız, sert çıkışır tersler diye korkuyorum. Korktuğumdan da değil de aramız bozulursa hergün dip dibeyiz yine bana zor olur. Acaba temizlikçi ablalara söylesem onlar mı uyarsa, ne dersiniz??
Yaklaşık 3 hafta oldu, üniversiteye başladım. Özel bir yurtta 2 kişilik odada kalıyorum. Herşey yolunda tek bir şey hariç.. Banyo oda arkadaşımın saçlarıyla dolu

Sizce nasıl uyarmalıyım? Biraz soğuk bi kız, sert çıkışır tersler diye korkuyorum. Korktuğumdan da değil de aramız bozulursa hergün dip dibeyiz yine bana zor olur. Acaba temizlikçi ablalara söylesem onlar mı uyarsa, ne dersiniz??