Oda arkadaşımın ayakları kokuyor:(

iyi de kız buna ihtiyaç duymuyomuş kendi kokusuna alışkın olduğu için başkaları onu ilgilendirmiyor

iyi de kız buna ihtiyaç duymuyomuş kendi kokusuna alışkın olduğu için başkaları onu ilgilendirmiyor
senın adına kötü bi durum yaa bende cok hassasım o konularda ben yüzüne açık açık sakince söylemen taraftarıyım

Evet canım benim de anlamadığım bu.Özellikle biz kadınlar hijyen açısından çok daha dikkatliyiz.Nasıl oluyor da duş almadan rahat edebiliyor anlamıyorum.Ben de aynı şekilde birisi beni uyarsa kırılmam ama kızın psikolojisi hassas baya.Biraz bundan dolayı nasıl konuşacağımı bilemedim.Ama daha fazla dayanamıcam artık bugün o kokunun benim çizmelerime bile sinmiş olması beni çıldırttı.

senın adına kötü bi durum yaa bende cok hassasım o konularda ben yüzüne açık açık sakince söylemen taraftarıyım

Yarın eve geldiğinde önce ima edicem eğer anlamazsa açık açık konuşcam artık canım.Tek endişem bunu söylemek ayıp olur mu yönündeydi ama sizlerden de aldığım desteğe göre ayıp bir şey değil benim konuşmam.

tahammül edemediğim kokuların başında geliyor bu koku...bence ayakkabısı ucuz bişeyse oda yapıyor olabilir ama genede çoraplardan yola çıkarak söyle etrafta kirli bırakmayalım de havalar soğuk odayı fazla havalandıramayız de bence

Çorapları ima ettim bir kaç kez de hala kaldırmadı ortalıktan canım Benim de çok sinirimi bozuyor bu koku zaten midem çok hassas bir de bugün tam olarak emin oldum o kokunun oda arkadaşımdan geldiğine.2 ayrı odamız var bizim ben genelde diğer odada yatıyorum ama eşyalarım onun yattığı odada,sonuçta benim ayakkabılarıma da sinicek bu koku iyice.Parfüm sıktım havalandırdım ayakkabılarımı koku kayboldu ama o ayakkabılık ve ayakkabı hala çok iğrenç kokuyor.Sinirden çöpe atıcam neredeyse çorplarını yarın gelsin de tekrar bi konuşcam

Ya bir de bundan korkuyorum ortak banyo kullanıyoruz sonuçta,banyodan mantar bir şekilde bana da bulaşırsa.Ki zaten bu kadar pis bir koku olduğuna göre mantar vardır diye düşünüyorum ben:26:

Mantarın tedavisi bayağı uzun sürüyo. banyoya girdiğin zaman heryere çamaşır suyu dok ondan sonra dus al.

Mantarın tedavisi bayağı uzun sürüyo. banyoya girdiğin zaman heryere çamaşır suyu dok ondan sonra dus al.

of of ya.Geçen seneki ev arkadaşım da çok dağınık ve pisti ama allahtan o kokmuyordu.Gelen gideni aratırmış gerçekten.Öyle şanssızım ki karşıma hep pis kızlar çıkıyor:44:

of of ya.Geçen seneki ev arkadaşım da çok dağınık ve pisti ama allahtan o kokmuyordu.Gelen gideni aratırmış gerçekten.Öyle şanssızım ki karşıma hep pis kızlar çıkıyor:44:

Sen o zaman bunun mucadelesini bizden daha iyi bilirsin. Oda parfümü al arkdasın gelince sık

kıyamam yaa bu temizlik olayı kesinlikle içten gelen bir alışkanlık ya değiştirmek çok zor
sen en iyisi bir iki imadan sonra hala anlamazsa al karşına konuş
ama güzelce de ki bak sen benim kardeşimsin yanlış anlama ama böyle böyle bir durum var ben rahatsız oluyorum
sen de güzel bir kızsın temizliğe biraz daha önem ver falan diye anlat işte
kalbini kırmamış olursun böylelikle

Son düzenleme:

erkekleri bilemiyorum aama hemcinslerimin pis olanı hiç çekilmiyor.

Aynen canım haklısın yapıcı bir biçimde konuşmalıyım.Güzel bir kızsın insanlar arkandan konuşur,sevgilin rahatsız olur ama diyemez ben senin iyiliğin için söylüyorum filan diyeyim.İnşallah değişir ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…