aslında bunda kırılacak bir şey yok bende böyle bi durum olsaydı beni bi arkadaşım uyarsa asla kırılmazdım, tam tersi çok daha dikkatli olurdum..ama tabi herkes benım gibi değil tabi onu kırmamak adına o kokuyu çekmek zorunda değilsin..birde anlamadığım konu bi insan hergün hadi bilemedin gün aşırı banyo yapmalı bence sık sık yapsa eminim okadar kokmaz
senın adına kötü bi durum yaa bende cok hassasım o konularda ben yüzüne açık açık sakince söylemen taraftarıyımiyi de kız buna ihtiyaç duymuyomuş kendi kokusuna alışkın olduğu için başkaları onu ilgilendirmiyor
aslında bunda kırılacak bir şey yok bende böyle bi durum olsaydı beni bi arkadaşım uyarsa asla kırılmazdım, tam tersi çok daha dikkatli olurdum..ama tabi herkes benım gibi değil tabi onu kırmamak adına o kokuyu çekmek zorunda değilsin..birde anlamadığım konu bi insan hergün hadi bilemedin gün aşırı banyo yapmalı bence sık sık yapsa eminim okadar kokmaz
senın adına kötü bi durum yaa bende cok hassasım o konularda ben yüzüne açık açık sakince söylemen taraftarıyım
Yarın eve geldiğinde önce ima edicem eğer anlamazsa açık açık konuşcam artık canım.Tek endişem bunu söylemek ayıp olur mu yönündeydi ama sizlerden de aldığım desteğe göre ayıp bir şey değil benim konuşmam.
insanda mantar olur yaaa
tahammül edemediğim kokuların başında geliyor bu koku...bence ayakkabısı ucuz bişeyse oda yapıyor olabilir ama genede çoraplardan yola çıkarak söyle etrafta kirli bırakmayalım de havalar soğuk odayı fazla havalandıramayız de bence
Ya bir de bundan korkuyorum ortak banyo kullanıyoruz sonuçta,banyodan mantar bir şekilde bana da bulaşırsa.Ki zaten bu kadar pis bir koku olduğuna göre mantar vardır diye düşünüyorum ben:26:
Mantarın tedavisi bayağı uzun sürüyo. banyoya girdiğin zaman heryere çamaşır suyu dok ondan sonra dus al.
of of ya.Geçen seneki ev arkadaşım da çok dağınık ve pisti ama allahtan o kokmuyordu.Gelen gideni aratırmış gerçekten.Öyle şanssızım ki karşıma hep pis kızlar çıkıyor:44:
Sen o zaman bunun mucadelesini bizden daha iyi bilirsin. Oda parfümü al arkdasın gelince sık
Aynen hatta direk oda arkadaşımın üzerine sıkıcam bu gidişle
kolundan tut banyoya sok iyice çitile için rahat etsin
of of ya.Geçen seneki ev arkadaşım da çok dağınık ve pisti ama allahtan o kokmuyordu.Gelen gideni aratırmış gerçekten.Öyle şanssızım ki karşıma hep pis kızlar çıkıyor:44:
kıyamam yaabu temizlik olayı kesinlikle içten gelen bir alışkanlık ya değiştirmek çok zor
sen en iyisi bir iki imadan sonra hala anlamazsa al karşına konuş
ama güzelce de ki bak sen benim kardeşimsin yanlış anlama ama böyle böyle bir durum var ben rahatsız oluyorum
sen de güzel bir kızsın temizliğe biraz daha önem ver falan diye anlat işte
kalbini kırmamış olursun böylelikle
kıyamam yaabu temizlik olayı kesinlikle içten gelen bir alışkanlık ya değiştirmek çok zor
sen en iyisi bir iki imadan sonra hala anlamazsa al karşına konuş
ama güzelce de ki bak sen benim kardeşimsin yanlış anlama ama böyle böyle bir durum var ben rahatsız oluyorum
sen de güzel bir kızsın temizliğe biraz daha önem ver falan diye anlat işte
kalbini kırmamış olursun böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?