Ben de inşallah seneye tek başıma eve çıkarım da kurtulurum canım ya.Bıktım valla artık
Evet canım imada bulundum ev çok pis kokuyor filan dedim her zaman havalandıramayız dışarısı çok soğuk dedim bugün kötü kokmuyordu,çoraplarını da ortalıktan kaldırmış çok şükür
Ama ayakkabılık hala pis kokuyor malesef:26:
O kokunun gitmesi için ayakkabıları balkona falan koyun bence arkadaşınız evde yokken havalansın. Yıkayın dicem de o biraz zor olur belki.:26:
Bu işin kırılması, gücenmesi olmaz bir kere direkt söyle ama karşına alıp söyleme. Eğer karşına alıp, ciddiyete bağlarsan ı ıh.
Bir işle uğraşırken, bir şey toplarken vs. söyle direkt, hafif de gülerek.
Burnumun diregi kırıldı de kokudankırılırsa o kırılsın sen o kokuyu çekmek zorunda degilsinki aslında lisede benimde bir arkadaşımda vardı bu kızda aynıydı çok kötü kokuyordu kız 3 ay banyo yapmadan durabiliyordu mesela ve kendisi bu durumdan hiç şikayetçi degildi çünkü onun o kötü kokusu ona kokmazdı sadece çevresindeki insanları rahatsız ederdi birde şunu derdi hep rahatsız olan yanıma gelmesin ben tek otururum kız banyo yapmayı hiç sevmezmiş dedigi gibide tek başına oturuyordu herkes rahatsızdı kızdan ama onun hiç umrunda bile degildi hatta bir ara annesi bile dert yanmıştı kızından dolayı anneme zorla banyoya sokuyorum girmiyor diye annemde kaç sefer söyledi kızım sen genç kızsın bu tür davranışlar yakışmıyor gir banyoyu yap güzel güzel mis gibi kok derdi ama kız anneme diyor yok ablacım ben banyoyu sevmiyorum diyor banyo sevilmez ya insanın sudan çıkası gelmez.
hahah belki o kızda buraya üyedir ve yazdıklarını okumuştur
Burnumun diregi kırıldı de kokudankırılırsa o kırılsın sen o kokuyu çekmek zorunda degilsinki aslında lisede benimde bir arkadaşımda vardı bu kızda aynıydı çok kötü kokuyordu kız 3 ay banyo yapmadan durabiliyordu mesela ve kendisi bu durumdan hiç şikayetçi degildi çünkü onun o kötü kokusu ona kokmazdı sadece çevresindeki insanları rahatsız ederdi birde şunu derdi hep rahatsız olan yanıma gelmesin ben tek otururum kız banyo yapmayı hiç sevmezmiş dedigi gibide tek başına oturuyordu herkes rahatsızdı kızdan ama onun hiç umrunda bile degildi hatta bir ara annesi bile dert yanmıştı kızından dolayı anneme zorla banyoya sokuyorum girmiyor diye annemde kaç sefer söyledi kızım sen genç kızsın bu tür davranışlar yakışmıyor gir banyoyu yap güzel güzel mis gibi kok derdi ama kız anneme diyor yok ablacım ben banyoyu sevmiyorum diyor banyo sevilmez ya insanın sudan çıkası gelmez.
Ha ha, evet.
Keşke üye olsaydı en azından dolaylı yolla öğrenmiş olurdu
Bu işin kırılması, gücenmesi olmaz bir kere direkt söyle ama karşına alıp söyleme. Eğer karşına alıp, ciddiyete bağlarsan ı ıh.
Bir işle uğraşırken, bir şey toplarken vs. söyle direkt, hafif de gülerek.
Keşke üye olsaydı en azından dolaylı yolla öğrenmiş olurdu
Belkide üyedir o kadar da bitli dedik iyimi
Yok eminim üye olmadığından ama ben kaç kere saf saf ben kadınlar kulübüne üyeyim demiştimBir gün üye olursa görür mutlaka
En iyisini yapmış olursun.Evet canım bugün ima ettim etkisi oldu baya
Kendime ayrı bir ayakkabılık almaya karar verdim bu arada.Eğer ayaklarında mantar varsa o kokudan zor kurtulur çünkü:26: Ayakkabıların da atılması lazım o koku geçmez gibi,en iyisi benim ayrı bir ayakkbıılık kullanmam olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?