Oda arkadaşımın ayakları kokuyor:(

Ya da şok yaşat sen pissin pissin diye bağır yüzüne ve yüz ifadesini fotoğrafla

Benimde bir arkadaşım var.
Ara sıra ben onun kaldığı eve giderim, o benim kaldığım yurda gelir.
Bir gün onun evine gittim.
Dışarı çıkacaktık.
Baktı ayağında çorap yok.
"Canım giymeyecek misin" dedim. "Hayır" dedi.
Çarşıda biraz dolandıktan sonra benim yurda geldik.
Odaya bi çıktık, bi koku bi koku.. Allah'ımm kafayı yiyecektim.
Sonra döndüm pat diye " Canım sen bundan sonra ayakkabıyı çorapsız giyme" dedim.
"Neden canım, kokuyor mu?" dedi.
"Evet, hemde nasıl" dedim.
O günden beri çorapsız gelmez yanıma.

En güzelini yapmışsın.Ben de açık konuşmaktan yanayımdır ama kızı bu sene tanıyorum bir de hassas bir yapısı var söyleyemedim daha.Ama yarın önce ima edicem anlamazsa açıkça konuşucam.Hem benim hem onun iyiliği için şart

Böyle konularda çekinmeden söylemelisin.
Ama kırmamak şartıyla tabi.

Böyle konularda çekinmeden söylemelisin.
Ama kırmamak şartıyla tabi.

Söylicem canım inşallah kırılmaz ama.Ben sakin konuşsam bile bazen sinirli olduğumu filan düşünür insanlar,sert bir mizacım var ama elimden geldiğince şakaya filan vurucam artık:26:

Niye söylemeye çekiniyorsun ki?
Bunda utanıcak çekinicek bir şey yok...
Aynı odada kalıyorsunuz onun pisliğini pis kokusunu çekmek zorunda değilsin..Ki zaten kendine özen göstermek istese biraz olsun kokudan çekinip rahatsız olsa senin demene fırsat vermeden gider ayağını yıkar özenli olur...
Senin yerinde olsam ister kırılsın ister kırılmasın söylerim.Sonuçta ben o odada kalıyorsam o pis kokuyu çekmek istemem.

Utanmıyorum da kızın psikolojisi bozuk diye kırmak istememiştim,bir de o yurtta mimlendim bu sene baya insanla kavga ettim şimdi oda arkadaşmla da kavga çıkarsa kovulurum diye düşündüm ama yarın ima edicem anlamazsa kesin konuşcam dayanamıyorum artık kokuya

Umarım ima ettiğinde anlar,benimde eski yurdumda sürekli ima ediyordum anlamıyorlardı.Yada anlamamazlıktan geliyorlardı en kötü durum bu..

Of ben olsam kusardım kesin,dayanamam hayatta kokuya :2:
Benim oda arkadaşlarım horluyordu...

Sorma canım ya hem horluyo,hem uykusunda konuşuyo hem kokuyo.Öncekiler de aynıydı hep bana bu tip insanlar denk geliyor.Katil olcam bir gün.4 oda arkadaşım oldu 4üde uykusunda konuşup horlardı 3ü çok pisti Bir tanesi allahtan baya titizdi ama

Hahah
Aynen benimkilerde horlar,konuşurlardı.Kurtuldum neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…