- Konu Sahibi orta_kahve
başka bir kadına vuran vurmayı düşünen yarın sanada düşünür...![]()
oldu zaten o çok ayrı bi konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir kadına vuran vurmayı düşünen yarın sanada düşünür...![]()
dövmeyi demiyorum be canım..
oda arkadaşının yakın hareketleri samimiyettendir demek istiyorum..
sen de kızma hemen
yani senin de dikkat çektiğin:) gibi kız masumdur büyük ihtimal diyorum..ok?![]()
herzaman söylüyorum açana bakarlar bence biraz orta kahvedede biraz suç var kızcağızın dikkatini çekmiş oda bakmış![]()
ilk zamanlar yurt hayatına alışmak çok zor oldu o yönden giyinip soyunmak için banyoya gidiyodum okulda staja çıkarken de ilk zamanlar kilotlu çorap giyiyodum altıma soyunma odasında çıplak kalmamak için ama insan yavaş yavaş alışıyo odamda giyinip soyunuyorum ama iç çamaşırlarıla dolanmıyorum yani![]()
ilk zamanlar yurt hayatına alışmak çok zor oldu o yönden giyinip soyunmak için banyoya gidiyodum okulda staja çıkarken de ilk zamanlar kilotlu çorap giyiyodum altıma soyunma odasında çıplak kalmamak için ama insan yavaş yavaş alışıyo odamda giyinip soyunuyorum ama iç çamaşırlarıla dolanmıyorum yani![]()
yaa ben konunun ıcerıgınde lezbıyen olacagına daır bır cumle goremedım acıkcası .
kızlar bırbırlerının yanında rahat olurlar,ıc camasırıyla oturması elbette sacma
ama ,bız de yazın kızlarla evde toplandıgımızda boxer sortlarla oluruz valla .
ondan sonracıgıma bızde şakalasmak maksadıyla popolarımıza vururuz
ben de masaj yaptırmayı cok severım ,sevıyorum yanı masaj yaptırmayı
ama yemın ederım lezbıyen degılımayy sasırdım valla sımdı bu orneklere
gore kısı lezbıyen mı oluyormus sımdı![]()
eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki![]()
eeee soyunma odası varken ortalık yerde soyunur giyinirsen totoya tokatı yersin tabiki![]()
sana çok güldüm gece gece![]()
![]()
amanınnnnn :13:
yaa ben konunun ıcerıgınde lezbıyen olacagına daır bır cumle goremedım acıkcası .
kızlar bırbırlerının yanında rahat olurlar,ıc camasırıyla oturması elbette sacma
kullandığın kelimeler falan kardeşime çok benziyor adı da beyzadeğilsindir umarım
![]()
sashamia, mümkünse bir daha görüşmeyelım senle![]()
bana acele cevap mavi bir yüz bana sus yaptı uyarı falanmı aldım acep![]()
kaçııııınn lezbiyen vaaarrr![]()