• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşımın tuhaf davranışları

erkek arkadaşım bunu duysa beni keser bildiğin kızdan kıskanıyo hem de öyle çok kıskanç biri değildir

Acaba erkek arkadaşınızın bu kıskanç tavırları sizi oda arkadaşınızla ilgili bu fikre yöneltmiş olabilir mi?
Neden her iyiliğin ya da samimiyetin altında maraz ya da bir çıkar arıyorsunuz ki?
Ciddi boyutta rahatsız oluyorsanız öyle bir insan olmadığınızı ve o tarz davranışlarda kendinizi kötü hissettiğinizi anlatmanız yeterli olacaktır, dediğiniz şey yoksa.
3cümle kurup rahatsızlığınızı anlatmak, oda arkadaşınız hakkında teoriler üretmekten daha kolay olmalı...

Son düzenleme:
Acaba erkek arkadaşınızın bu kıskanç tavırları sizi oda arkadaşınızla ilgili bu fikre yöneltmiş olabilir mi?
Neden her iyiliğin ya da samimiyetin altında maraz ya da bir çıkar arıyorsunuz ki?
Ciddi boyutta rahatsız oluyorsanız öyle bir insan olmadığınızı ve o tarz davranışlarda kendinizi kötü hissettiğinizi anlatmanız yeterli olacaktır, dediğiniz şey yoksa.
3cümle kurup rahatsızlığınızı anlatmak, oda arkadaşınız hakkında teoriler üretmekten daha kolay olmalı...

kötü niyetli yaklaştığımı düşünmüyorum ben açıkçası bi insana güvenmek benim için çok zor elimde olan bişey değil hem sizin iyilik gibi gördüğünüz şeyler beni rahatsız ediyor hiç hoşlanmam gereksiz samimiyetten ve aşırı rahatlıktan

madem biraz şüphelendin yine de izle derim hareketlerini, olmadık şeyler değil bunlar..

ama öyle ise mutlaka biryerde açık verir sana. o zaman da ipleri tamamen koparırsın..
ama kuruntu yapıyor da olabilirsin belki senin fiziğini beğeniyordur da izliyordur falan, ne bileyim ya da başkalarına da aynı tavırları göstermesi lazım..Yani genel anlamda bir terslik olması lazım..

bu kişiler genelde bir yerde açık verirler..

üniversite yıllarımda geçici olarak ben de yurtta kalmıştım staj döneminde..
yurtta bu tarz kızlar bulunduğunu ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti eski yurt sakinleri..
ama bizim lezbiyenler aleni belli ediyorlardı kendilerini, banyo sırasında kızları rahatça röntgenlemeleri, tuvalete yalnız giden kızların peşinden gitmeleri falan filan..
haklısın insan nasıl davranacağını bilemiyor, çok rahatsız oluyor.

madem biraz şüphelendin yine de izle derim hareketlerini, olmadık şeyler değil bunlar..

ama öyle ise mutlaka biryerde açık verir sana. o zaman da ipleri tamamen koparırsın..
ama kuruntu yapıyor da olabilirsin belki senin fiziğini beğeniyordur da izliyordur falan, ne bileyim ya da başkalarına da aynı tavırları göstermesi lazım..Yani genel anlamda bir terslik olması lazım..

yurtta bu tarz kızlar bulunduğunu ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti eski yurt sakinleri..
ama bizim lezbiyenler aleni belli ediyorlardı kendilerini, banyo sırasında kızları rahatça röntgenlemeleri, tuvalete yalnız giden kızların peşinden gitmeleri falan filan..

kusura bakmaayın ama açana bakarlar. zaten teşhircilikte yurt ortamında çok oluyor.

kötü niyetli yaklaştığımı düşünmüyorum ben açıkçası bi insana güvenmek benim için çok zor elimde olan bişey değil hem sizin iyilik gibi gördüğünüz şeyler beni rahatsız ediyor hiç hoşlanmam gereksiz samimiyetten ve aşırı rahatlıktan

İşte bunu güzellikle dile getirseniz bence ilişkiniz daha sağlıklı ve samimi olabilir.
Oda arkadaşınız sizin tahammül sınırlarınızı bilmediğinden duvarı aşması onun hatası olmamalı, burada bir hata yok bana göre.
Sizin rahatsız olduğunuzu bilmediği için bu davranışlara devam edecek, daha da sinirlerinizi gerecektir muhtemelen.

Tavsiye edeceğim şey, kendinizi biraz ona anlatın.
Hayatınızdaki kişilere yaklaşımınızı, nasıl bir insan olduğunuzu, bugüne kadarki arkadaşlık seviyelerinizi ve sonuç olarak oda arkadaşı olarak ondan ne bekleyip ne beklemediğinizi güzel bir üslupla anlatın ki bence gerçekten zorlanmazsınız bunu yaparken, iletilerinizden anladığım kadarıyla.
Hem siz rahatlarsınız hem de aklınızdaki şüphe haklı mı haksız mı görmüş olursunuz.

kusura bakmaayın ama açana bakarlar. zaten teşhircilikte yurt ortamında çok oluyor.

olabilri tabii ama benim dediğim farklıydı..
banyoların kapısında bekçi gibi beklerlerdi öylece dikilip,giren çıkanları aleni olarak seyretmek için..yani benim dediklerim zaten kabul ediyorlarmış cinsel tercihlerinin bu olduğunu öyle söylemişlerdi ben hiç muhatap olmamıştım..

ama dediğin gibi teşhircilik yapanlara da bakılır geçilir o ayrı.

ne kadar çok varmış böyle durumlar ben duymamıştım hiç yabancı filmlerde görüp kınıyordum müslüman bi millette böyle insanların yaşayabilmesi şaşırttı beni

Back
X