Bebek Beslenmesi oda sıcaklığı????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
kızlar doktor oda sıcaklığı 24 derecenin altında oluyorsa 2 kat battaniyeye sarın dedi bize içten tulum ve yelek giydiriyorum acaba çokmu sıcağa alıştırıyoruz CADIARZUerkek çocuk sıcağı sevmez derler birde daha sonbahardayız kış olunca napçaz biz yanımda termometreyle geziyorum ev çok sıcak fenalık geçirecem-tatlicadiarzu- siz napıyosunuz battaniyelerden çocuğuma ulaşamıyorum emzirmek de zor oluyo birde ne giydiriyosunuz ben içten uzun kollu çıtçıtlı badi altına patikli pijama üstten ayaklı tulum patik ve yelek giydiriyorum birde ne sıklıkla yıkıyosunuz bebişlerinizi kendi kendinize yıkayabiliyomusunuz? of biliyorum çok soru sordum sevabına cevaplarsanız çok sevinirim:Saruboceq:

canım ilk haftasından itibaren bebeğimi ben yıkıyorum filede yıkamak kolay oluyor birde benim evde kalorifer yanıyo 25-26 derece falan ev sıcaklığı kızıma kolsuz çıtçıtlı badi birde zıbın giydiriyorum başak birşey giydirmiyorum uyuduğu zaman da ince bir battaniye örtüyorum üstüne fazla sıcağa alıştırmak istemedim

bende odada klima yakıoyorum.sürekli 23 derecede calıso.ve oda sıcaklığı hiç deişmio.üstünede ya penye battaniyesini yada kadifemsi battaniyesi var onu örtüyorum.

ne o klima kalorifer fılan sasırdım.ben bişi yakmıyorum henüz.yıkayacağım zaman acıyorum elektırıkıyı bırde gıyınıp soyunurken..
iki kat battanıyeler fılan şaşırdım doğrsu.ben okadar sıcağa alıştırmayacağım.kışın 4 tane mı battanıyeye sarcaz ozaman???doktorda hoşmuş yani..
kıyafet olarak da iç zıbını,1 çıtcıtlı bady ve dış zıbın gıydırıyorum.yelek bıle gıydırmıyorum daha.
yıkama işini de annem yanımda olunca onunla olmayınca eşimle beraber yıkıyoruz. kuvetının fılesı yok.olsa tek başıma da yıkayabılırım.

benim evim 20 yada 21 derecedir her zaman ....inanin sasirdim simdi arkadas demis 25 -26 derece :1shok:fenelik gecirir insan ama......acaba ordaki kaloriferlerle buradakiler farklimi oluyo ne....ne biliyim sasirdim...benim evimde her zaman normal sicakliktadir yani,ne usuruz nede terleriz.........

benimn evim kombili ama imkanı yok doğru düzgün ısınmıyo 23-24ün üzerine çıkmıyo bana da zor oluyor dışarı çıkınca üşüyüp hasta oluyorum bu sefer dün daha az sarıyım dedim hemen hapşırmaya başladı burnu falan soğudu sizin bebişlerde oluyomu burun üşümesi el üşümesi falan?

canım biz mecburen kalorifer yakıyoruz erzurumda yaşıyoruz da geceleri şimdiden 0 derece yaklaşık 1 aydır kaloriferler yanıyor

bir bebegin oda sicakligi 18 derece olmasi gerektigini biliyorum ben doktorum oyle soyluyor. cok sasirdim. 26 derece

arkadaşlar bebein vücud ısısını ölçmk için ense yada sırtına bakacaksınız eller yada burun hep soğuk olabir bebeklein kılcal damarlarında kan akışı fazla olmadığından gerçeği göstermez ben bebek odalarının 22-24 derece arası olamsı gerektiğini biliyorum yarım kolluçıtçtlı badi altına ayaklı pijama çorap üzerinadetulum giydiriryorum ince bi battaniyemiz var ona sarıyorum tabi uyurken yorganı örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…