Odadaki koku

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.268
15.293
448
Merhaba arkadaşlar, asla anlam veremediğim bir durum var sizden akıl almak istedim.
Dubleks bir evde oturuyoruz. Yazın üst kat aşırı sıcak oluyor diye çocuk odasını aşağıya taşıyorum. Geçen yaz da aşağıda yattık oğlumla.
Aşağıdaki oda kuzey cephe ve aşırı serin bir oda. Bu eve ilk taşındığımda çocuk odasını oraya kurmuştum ve fark etmiştim kokuyu ama oda çok soğuk diye 1 hafta sonra yukarı taşıdık o yüzden üstünde durmadım. Bu sene mantolama yapıldı o yüzden kışın da aşağıda oluruz diyordum ama sanmıyorum yine de aşırı soğuk.

Sorun şu ki odada tuhaf bir koku var. Ve daha tuhafı şu, bu oda ben çocukla geçmeden önce bir kanepe bir tv nin durduğu arada uğradığımız bir odaydı. Ve o zaman asla böyle bir koku yoktu. Eşyalardan desem, çocuk odası eşyaları yukarıda iken yukarı odada böyle bir koku asla yoktu.

Koku kötü ya da mide bulandırıcı değil, nasıl diyeyim anneler bilir, childgen oyun kumu var ya. Böyle portakalımsı aroma gibi bir koku. Ama tabi ki hijyenik hissettirmiyor yani bir sorun var ki koku var ama asla çözemiyorum ne olduğunu.

Ne yapabilirim bulmak için, fikriniz var mı? Odanın kapısı açık dururken pek yok. Ama kapatınca koku iyice ortaya çıkıyor.

Fikirleriniz için teşekkür ederim

Çocuk odasını taşıdıktan sonra mı başladı yanlış anlamadıysam? Çocuk kaloriferin vsnin altına bir şeyler kaçırmış olabilir mi?

Çocuk odasını taşıdıktan sonra mı başladı yanlış anlamadıysam? Çocuk kaloriferin vsnin altına bir şeyler kaçırmış olabilir mi?
Taşındığım ilk gün bile vardı o koku. Sonra odaya başka eşyalar koydum koku yoktu (ya da kapısı hep açık durduğu için almıyorduk). Şimdi çocuk eşyalarını indirdik yine aynı koku

Peteğin içine portakal kabuğu falan atılmış olabilir mi? Yada sizde o kokulu kumdan var mi? İyice havalandırıp güzelce temizleyip bir bakın tekrar olacak mı koku.

Peteğin içine portakal kabuğu falan atılmış olabilir mi? Yada sizde o kokulu kumdan var mi? İyice havalandırıp güzelce temizleyip bir bakın tekrar olacak mı koku.
Oda değişimi yaparken her yeri dip köşe temizledim oda bomboşken fırsat da vardı ama peteğin içi gelmedi aklıma. Bir bakacağım
Gerçi petek yanmazken de olur mu ki koku, 1 seneyi geçti

Kumdan bir ara vardı ama o odaya hiç gitmedi

Eşyalarla geldiyse yatak altı, yatak başlığı ile yatak arası gibi yerlere bir şey sıkışmış olabilir. Kuzenimin çocuğu yatak ile baza arasına hep bir şeyler saklardı küflü elmalar falan olurdu aklıma o geldi aniden

Yatağı direkt yere koyuyoruz bebeğim düşer diye, zemin üstünde direkt yatak yani. Hiç o tarz bir durum olduğunu sanmıyorum ama bir yapı malzemesi falan böyle kokar mı diye düşünüyorum. Bir de bebeğime zararı olursa diye endişe ediyorum

Odada hangi eşyalar var? Dolap da şüpheli aslında

Merhaba Instagramda görmüştüm aynı şikayeti arılar duvarın içine yerleşmiş ve ciddi oranda bal yapmışti. Onlarda sesten ve kokudan anlamislardi böyle bişey olabilir mi

Odada hangi eşyalar var? Dolap da şüpheli aslında
Çift kişilik yatak (yerde duruyor) bebek gardrobu ve şifonyeri. Eşyadan değil de odanın bir yerinden geliyor ama çözemedim. Delirmek üzereyim cidden

Merhaba Instagramda görmüştüm aynı şikayeti arılar duvarın içine yerleşmiş ve ciddi oranda bal yapmışti. Onlarda sesten ve kokudan anlamislardi böyle bişey olabilir mi
Hiç sanmıyorum hiç ses yok bir de nasıl yuvalanacaklar bir seneyi geçti burdayız bir tane arı kaçardı dışarı görürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…