Merhaba arkadaşlar, asla anlam veremediğim bir durum var sizden akıl almak istedim.
Dubleks bir evde oturuyoruz. Yazın üst kat aşırı sıcak oluyor diye çocuk odasını aşağıya taşıyorum. Geçen yaz da aşağıda yattık oğlumla.
Aşağıdaki oda kuzey cephe ve aşırı serin bir oda. Bu eve ilk taşındığımda çocuk odasını oraya kurmuştum ve fark etmiştim kokuyu ama oda çok soğuk diye 1 hafta sonra yukarı taşıdık o yüzden üstünde durmadım. Bu sene mantolama yapıldı o yüzden kışın da aşağıda oluruz diyordum ama sanmıyorum yine de aşırı soğuk.
Sorun şu ki odada tuhaf bir koku var. Ve daha tuhafı şu, bu oda ben çocukla geçmeden önce bir kanepe bir tv nin durduğu arada uğradığımız bir odaydı. Ve o zaman asla böyle bir koku yoktu. Eşyalardan desem, çocuk odası eşyaları yukarıda iken yukarı odada böyle bir koku asla yoktu.
Koku kötü ya da mide bulandırıcı değil, nasıl diyeyim anneler bilir, childgen oyun kumu var ya. Böyle portakalımsı aroma gibi bir koku. Ama tabi ki hijyenik hissettirmiyor yani bir sorun var ki koku var ama asla çözemiyorum ne olduğunu.
Ne yapabilirim bulmak için, fikriniz var mı? Odanın kapısı açık dururken pek yok. Ama kapatınca koku iyice ortaya çıkıyor.
Fikirleriniz için teşekkür ederim