- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Sizin kasıtlı duymanız için olabilir mi?Selam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Neden böyle bir şey yapsın ki?Sizin kasıtlı duymanız için olabilir mi?
Kiralar pahalı. Aslında elimde olsa tek tutarım.Ben kalmazdım o evde. Milletin cinsel hayatına niye şahit olayım ya? Taşın.
MecburÇok ayıp ya. İnsanlar özelini dışarı tasirmayi ne çok seviyor. Ben olsam kalmazdim o evde
Bana da öyle sapıkça geldiSizin kasıtlı duymanız için olabilir mi?
Başka güvenilir ev arkadaşı bul. Ne bu böyle.? Ben etik bulmadım.Kiralar pahalı. Aslında elimde olsa tek tutarım.
Mecbursaniz konusun. Ya ozelinizi çok net duyuyorum sizin yerinize ben utaniyorum dikkat edin biraz falan diyebilirsin kibar bir dille. Bence çift olarak sapıklarMecbur
Ya bana birşey gösterdiklerini sanmıyorum.Mecbursaniz konusun. Ya ozelinizi çok net duyuyorum sizin yerinize ben utaniyorum dikkat edin biraz falan diyebilirsin kibar bir dille. Bence çift olarak sapıklar
Başladıklarında son ses müzik açıp kulaklıkla dinleyin. Başka çare yok gibi.Selam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Onlarda kulaklık tak dediler. Of düştüğüm duruma bak.Başladıklarında son ses müzik açıp kulaklıkla dinleyin. Başka çare yok gibi.
Fazla rahatlar o zaman. Ama bence ayıp. Herkes özelini kendi içinde yaşamalı. Eğer çok dışarı taşiyorsa eve ekstra insan almamalilarYa bana birşey gösterdiklerini sanmıyorum.
Ben kendi evime gidecektim bugün. Ama gidemedim birşeyden. Yarın gideceğim.Pazar geri döneceğimGelince siz evden gidin 1 2 saat
Bana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?Fazla rahatlar o zaman. Ama bence ayıp. Herkes özelini kendi içinde yaşamalı. Eğer çok dışarı taşiyorsa eve ekstra insan almamalilar
Kibar bir dille uyarabilirsiniz ya da evi terk edebilirsiniz ya da gormezden duymazdan gelebilirsiniz. Başka seçenek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?