odadan gelen ses

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Selam arkadaşlar.

Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.

Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?

Sizin kasıtlı duymanız için olabilir mi?

Gevşek geldiler bana, oturup sizin yanınızda nasıl da sesli seviştik aslanım kaplanım diye konuşmaları hoş değil. Uyarın diyemem utanmadan sorduğuna ve böyle seviyorum dediğine göre değişecek hali yok. Taşınacaksınız mecbur

Başladıklarında son ses müzik açıp kulaklıkla dinleyin. Başka çare yok gibi.

Ya bana birşey gösterdiklerini sanmıyorum.
Fazla rahatlar o zaman. Ama bence ayıp. Herkes özelini kendi içinde yaşamalı. Eğer çok dışarı taşiyorsa eve ekstra insan almamalilar
Kibar bir dille uyarabilirsiniz ya da evi terk edebilirsiniz ya da gormezden duymazdan gelebilirsiniz. Başka seçenek yok

Bana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…