odadan gelen ses

Dediklerinize bakarsak işe yaramaz bence. İçe dönük bir kız bulmaya çalışın, onun yanına taşının.

Siz eve kira vermiyor musunuz? Evin eşyalarının hepsi onun mu? Eğer ki ortak ev arkadaşlığıysa böyle musamahali olmak zorunda değilsiniz. Erkek arkadaş gelemez denir biter gider. Böyle saçma şey mi olur. Ses mi geldi nedir yani. WC girince de çok mu koktu diyor mu? Deli midir nedir? Bir de sevgilisinin yanında da konusmasi çok sapkinca. Bence sağlam papuc değil. Eşit şartlarda birlikte kalıyorsanız sesiniz çıksın

kirayı ben ödüyorum

Ev onunsa onu çıkartamayacağına göre sen çıkıcaksın mecbur..

Nasıl dikkatli olunsun hava sıcak insanlar çarpışıyor kan ter içinde
Bu sıcakta çarpışan insanın libidosunun önünde saygıyla eğiliyorum . Kocam geçen elimden tutarak uyumak istedi elini çek çok sıcak dedim temasa tahammülum yohhh

Eski kiracı, kira çok değil. Ama ben yurtdısına gıdebılırım. Geçiçi kalıyorum ama gene hatrısayılır bir süre kalacağım.

Yurtdışına kesin olarak gitme durumunuz var mı ? Yurtdışındaki bir şirketten iş daveti mi geldi, durumunuz nedir ?

Yurtdışına gitme düşünceniz, şu anda bir apartta veya yurtta kalmanızı engellemez.

Son düzenleme:
o konuyu ben acmadım. Teklıf görüşmede. Bılmıyorum apartamı gitsem ama midem bulanıyor evden.

Bazı kadınlar özellikle para karşılığı seks yapanlar erkeği gaza getirmek için çok ses çıkarır. Otel işletiyoruz ordan biliyorum. Ama biz bile çok ses çıkaranları uyarıyoruz.
Eşyalı eve gelip kirayı üstlenmeniz hiç inandırıcı değil. CüZzi bir miktar kira veriyorsan illa ki daha düzgün bir ev arkadaşı bulabilirsin.
Ben İstanbul Ispartakule’de muhafazakar bir sitede oturdum. Bir kadının evine çok sayıda farklı erkek geldiğinde bile evden atıyorlardı. Kimse kimsenin fantezilerini dinlemek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…