- 2 Temmuz 2013
- 4.167
- 8.829
- 358
- Konu Sahibi Melis303030
-
Dediklerinize bakarsak işe yaramaz bence. İçe dönük bir kız bulmaya çalışın, onun yanına taşının.İki kere odaya geçtım. Bana ithafta buluncak şekilde davranmıyorlar. Ama onlar için normal sanırım. Arkadaşım bana o hayatının iyi olduğunu ve çocugun bu şekil bağlandığını söylüyor. Acaba çocuk için mi o tarz davranıyor bilmiyorum. Uyarıcam. Yada o geldiği gün evime gideceğim.kaç saatlik yol kullanıp.
kirayı ben ödüyorumSiz eve kira vermiyor musunuz? Evin eşyalarının hepsi onun mu? Eğer ki ortak ev arkadaşlığıysa böyle musamahali olmak zorunda değilsiniz. Erkek arkadaş gelemez denir biter gider. Böyle saçma şey mi olur. Ses mi geldi nedir yani. WC girince de çok mu koktu diyor mu? Deli midir nedir? Bir de sevgilisinin yanında da konusmasi çok sapkinca. Bence sağlam papuc değil. Eşit şartlarda birlikte kalıyorsanız sesiniz çıksın
kirayı ben ödüyorum
Siz hem kiracısınız hem de ev arkadaşı mı, anlamadım benEv onun
Eve ben sonradan girdim. Esyalar onun diye kiranın hepsını ben oduyorum.Siz hem kiracısınız hem de ev arkadaşı mı, anlamadım ben
Ev onunsa onu çıkartamayacağına göre sen çıkıcaksın mecbur..Selam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Cok sacmaEve ben sonradan girdim. Esyalar onun diye kiranın hepsını ben oduyorum.
Normal mi Boyle bir anlasmaEve ben sonradan girdim. Esyalar onun diye kiranın hepsını ben oduyorum.
Bu sıcakta çarpışan insanın libidosunun önünde saygıyla eğiliyorum . Kocam geçen elimden tutarak uyumak istedi elini çek çok sıcak dedim temasa tahammülum yohhhNasıl dikkatli olunsun hava sıcak insanlar çarpışıyor kan ter içinde
Eski kiracı, kira çok değil. Ama ben yurtdısına gıdebılırım. Geçiçi kalıyorum ama gene hatrısayılır bir süre kalacağım.Cok sacma
Tum kirayi oduyorsan ayri eve cikmak seni sarsmaz o halde
Yuksek sesle ilahi ac motivasyonlari bozulsunEski kiracı, kira çok değil. Ama ben yurtdısına gıdebılırım. Geçiçi kalıyorum ama gene hatrısayılır bir süre kalacağım.
Eski kiracı, kira çok değil. Ama ben yurtdısına gıdebılırım. Geçiçi kalıyorum ama gene hatrısayılır bir süre kalacağım.
Az önce "kiralar pahalı tek çıkamam" yazmışsınız, şimdi de ben ödüyorum diyorsunuz? Bu işi çözse çözse Z zxshermine çözer.kirayı ben ödüyorum
o konuyu ben acmadım. Teklıf görüşmede. Bılmıyorum apartamı gitsem ama midem bulanıyor evden.Salı günü Yurt dışı mı burası mı? diye sormuştunuz. Yurtdışına kesin olarak gitme durumunuz var mı ? Yurtdışındaki bir şirketten iş daveti mi geldi, durumunuz nedir ?
Yurtdışına gitme düşünceniz, şu anda bir apartta veya yurtta kalmanızı engellemez.
0 dan eve çıkmak pahalı. Ama arkadas eski kiracı bu sekılde kira ucuz.Az önce "kiralar pahalı tek çıkamam" yazmışsınız, şimdi de ben ödüyorum diyorsunuz? Bu işi çözse çözse Z zxshermine çözer.
Anladım. Ben olsam bu seslere katlanmak yerine 1+1 eşyalı bir ev bulur taşınırdım.0 dan eve çıkmak pahalı. Ama arkadas eski kiracı bu sekılde kira ucuz.
Evet midem bulanıyor evden. Dokunmak istemiyorum hic bir yereAnladım. Ben olsam bu seslere katlanmak yerine 1+1 eşyalı bir ev bulur taşınırdım.
İstanbulda 1+1 kiralara baktınız mı?Anladım. Ben olsam bu seslere katlanmak yerine 1+1 eşyalı bir ev bulur taşınırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?