- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 kattayım. Evde altı aylık olan erkek kedim var. Ondan mu acaba. Gerçi o işaretleme falan yapmıyor. Onun için bir tehdit değil henüz.Camlarınızın dış kısmına kedi uzaklaştırıcı spreylerden sıkın. Başka erkek kediler gelip sizin camı işaretleyemesin ki sizin panter de evini savunmak zorunda kalmasın
Ahahha yerim onlariii. Veterinerinize bi danismalisiniz o zaman. Disarida isaretlicek cok yer var yani ne istiyolarmis cantanizdanÇok güzel. Kedileriniz adına çok sevindim. Bende öyle yapıyorum. Dişi ve erkek kedim, biz işe giderken çıkıyorlar. Dönüşte seslenince hemen koşarak geliyorlar. Hatta mahallemdeki kadınlar, çağırınca hemen geldikleri için kedilerimin çocuklarından daha akıllı olduğunu söylemişlerdi.![]()
Altı aylık erkek yavaş yavaş ergenliğe giriyordur siz farketmeseniz de panter tehlikeyi sezmiş demek ki :)7 kattayım. Evde altı aylık olan erkek kedim var. Ondan mu acaba. Gerçi o işaretleme falan yapmıyor. Onun için bir tehdit değil henüz.
O da hasta ya. Titriyor parkinson hastası gibi. Üç aylıkken fib hastalığını atlattı. Böyle iz kaldı onda. Çok cana yakın ve sevgiye doymuyor. Kurulmuş saat gibi sabah 6 da ıslak burnunu burnuma yapıştırıp uyandırıyor beni okşayayım diye. Tam tekrar dalacağım yine ıslak burun...sabahları uykumun en tatlı yerinde böyle mücadele veriyorum. Biri idrar püskürtüyor diğeri burnuyla beni rahat bırakmıyor.Altı aylık erkek yavaş yavaş ergenliğe giriyordur siz farketmeseniz de panter tehlikeyi sezmiş demek ki :)
Çok kedi olunca birinin problemi bitiyor öbürününki başlıyor bende de var beş buçuk tane (biri yarı ev yarı sokak kedisi). Eksikliklerini görmeyelim de kalanı hallolurO da hasta ya. Titriyor parkinson hastası gibi. Üç aylıkken fib hastalığını atlattı. Böyle iz kaldı onda. Çok cana yakın ve sevgiye doymuyor. Kurulmuş saat gibi sabah 6 da ıslak burnunu burnuma yapıştırıp uyandırıyor beni okşayayım diye. Tam tekrar dalacağım yine ıslak burun...sabahları uykumun en tatlı yerinde böyle mücadele veriyorum. Biri idrar püskürtüyor diğeri burnuyla beni rahat bırakmıyor.
Konu ile ilgili bilgim yok ancak şehrin en iyi veterineri kızımın kanser olduğunu anlamayıp, "regl olmuş işte sakin ol ne ultrasonu" dediği için kızımı kaybettim.. Lütfen ama lütfen vetinizi iyi seçin, en az iki yere tedavi olun... Geçmiş olsunYaşadığım şehirdeki en iyi veteriner kısırlaştırdı onu. Benim aklıma hiç gelmedi doğrusu, psikolojik olabileceğini düşündüm. Sorarım veterinere o zaman.
Nekroskopi mi istedin?Konu ile ilgili bilgim yok ancak şehrin en iyi veterineri kızımın kanser olduğunu anlamayıp, "regl olmuş işte sakin ol ne ultrasonu" dediği için kızımı kaybettim.. Lütfen ama lütfen vetinizi iyi seçin, en az iki yere tedavi olun... Geçmiş olsun
Çok üzüldüm canım. Bende idrarda kan falan olsa çok paniklerdim doğrusu.Konu ile ilgili bilgim yok ancak şehrin en iyi veterineri kızımın kanser olduğunu anlamayıp, "regl olmuş işte sakin ol ne ultrasonu" dediği için kızımı kaybettim.. Lütfen ama lütfen vetinizi iyi seçin, en az iki yere tedavi olun... Geçmiş olsun
Erkek kedileri çok gençken kısırlaştırmak ilerde böbrek hastalıklarına yakalanma riskini artırıyor. Bu sebepten sakıncalı. Kedim bir sene önce kısırlaştırıldı. Kısırlaştırmadan önce de asla evde işaretleme yapmıyordu ama. Bu davranışı bir aydır varErkek kedilerin %90 oranında başarısı varmış kısırlaşmadan sonra işaret bırakmama konusunda.sizinki azınlık kesimde sanırım.bize veteriner hiç kızgınlık geçirmeden kışırlaştırılırsa daha iyi olur dedi bu açıdan.
Eminmisiniz?Kısırlaştıramamıslarkısırlaştırılmıs olsa o hareketi yapsada sıvı çıkmazdı
![]()
Erkek kedimiz vardı kısırlaştırıldıktan sonra hiç öyle bir durum yaşamadıkEminmisiniz?