Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kedimde ayni hareketi yapiyor bu aralar birde idrarin kokusu rezalet butun evi kokutuyor,benimkini henuz kisirlastirmadim en yakin zamanda yaptiricam ama ,benimde dusuncem kesinlikle kisirlastirilmasinda bir hata olmus gibi...
Bende bakamiorum, tv bakarken çıktı bianda. .. Allah cehennem i boşa yaratmadı... Ne istiyorlar anlamıyorum,agzilari var dilleri yok .yeteeeeerrr diye avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum... Yaa biz kiyamazken, gözlerinin içine bakarken, nasıl ne sebeple bu caniligi yapabilirler... Bu dünya da en en en çok hayvanlara üzülüyorum... Keşke dünyanın en zengin insanı olsaydim da bütün kedileri bir yere toplayıp, ömrümün sonuna kadar yoldaş olabilseydim ..
Kediye bak! Evin dekorasyonunu değiştirmiş, aferin ona aynı zamanda sahipleri kediyi çıkardığı bütün zorluğa rağmen bırakmamış. Olması da ne güzel, onlara da büyük aferin. Sokaklar barınaklar eften püften bahanelerle terkedilmiş canlarla dolu.
Teşekkür ederiz kedimiz annem için evlat gibi. İnsan nasıl ki eve çiş yaptı diye evladını sokağa atamazsa ev hayvanını da atamaz. Atmamalı. Onlar da can taşıyor onların da hisleri var. Bizim gibi konuşamıyor olmaları tüm bunları yok saymaz
Bazı çocukların vicdan duygusu henüz gelişmemiş oluyor. Bende çok mücadele verdim böyle çocuklarla. Kedinize çok üzüldüm. Bende dışarı salıyorum kedilerimi . Bir çocuğu kedimin üzerine bisiklet sürerken gördüm. Benimkide masum çağırana gidiyor. Korkuyorum bir şey olur diye ama bu yüzden eve hapsetmek istemiyorum. Allaha emanet ediyorum. Ne kadar taşarlarsa yaşasınlar, kaliteli bir yaşamları olsun istiyorum. Evin penceresinden hasretle dışarıyı seyrederek 14 yıl hapis hayatı yaşayacağına 3 yıl özgür yaşasın.
Evde büyüyen sokağı tanımıyor onları hiç sokağa salmadan sahiplrndirdim ama sokakta büyümüş olanı eve hapsetmek mümkün değil.kediler özgürlüklerine çok düşkün ondan sokakta büyüyenleri eve sürekli almıyorum bende.benim kedide çok saftı çağırana giderdiinşallah sizinki uzun yaşar
Ayy burnuma o keskin yanık koku geldi konuyu okuyunca. Benim kedim de bütün eve işemişti kafayı yiyecektim. Yorgan, battaniye, giysi demeden çılgınca işiyordu. Sonunda gelip bacağıma da işedi. Ben de “oyy tatlı kızım yanıma mı geldi” diye seviyordum onu. Birden bacağım ısınmaya başladı Kısırlaştırınca geçti çok şükür.
O zamanlar araştırma yaparken bir yerde okumuştum erkek kedilerin %10’unda dişi kedilerin de %5’inde kısırlaştırma sonrası işaretleme devam ediyormuş. Şanslı 10’luk dilimdesiniz sanırım.
Veterinerinizi de arayıp bilgi alın. Belki arkadaşların dediği gibi kısırlaştırma işlemi düzgün yapılmamıştır. Ama öyle olsa kediniz havlulara falan tecavüz ederdi Bilemedim şimdi.