koltukların rengine bayıldım çok güzel ama yeni halini göremedim resim açılmıyor
Çok ferah olmuş güle güle oturun
çok güzelmiş evin güle güle otur. yeni haliyle dhada hoş olmuş
yeni haliyle çok güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
buara bende hol için duvar kağıdı bakıyorum ama holüm biraz uzun kendim yapabilirmiyim diye düşünmekteyim...
Merhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)
sizinle de paylaşmak istedim...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...
yeni hali ;
eski hali
antre yeni hali
eski hali;
salonda umarım yorulmuyorsunuzur, bana çok süslü geldi :44:
antre için taktığınız saatten ben de aldım, henüz monte etmedik, etmeyeceğiz de sanırım. yarısı görünmüş ama güzel duruyor, teşekkürler görmemi sağladınız
merhaba ,salonun yeni hali çok hoş sıcak olmuş ,sizden ricam salonun tamamının resmini koymanız ,sanırım dar ve uzun bir salon ,benimde öyle ve ne şekilde dekore edeceğime bir türlü karar veremedim ,ne yapsma sıcak bir ortam olmuyor gibi ,siznki çok hoş görünüyor ,ayrıntılı foto koymanızı rica ediyorum teşekkürler şimdiden..
Yeni salon daha güzel olmuş güle güle kullan
Çok beğendim,duvar kağıdına bayıldım çok yakışmış.Güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?