Odam ve antremin eski ve yeni hali

Trianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
302
40
118

Merhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)

sizinle de paylaşmak istedim...

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...

yeni hali ;

eski hali

antre yeni hali

eski hali;

Eklentiler

• $GetAttachment2.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 633
  • $GetAttachment1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 639
  • $Fatih-20120415-00077.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 772
  • $GetAttachment.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 744
  • $IMG-20120415-00098.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 634
Son düzenleme:
koltukların rengine bayıldım çok güzel ama yeni halini göremedim resim açılmıyor

teşekkür ederim,
Mürdüm/mor arası bir renk koltuklarım:) mutfağımla salonum mor ve bana kalsa evi komple mor yapardım o derece severim bu rengi...

resimler açılmıyor demişsin, tekrar yükledim umarım düzelmiştir.

yeni haliyle çok güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
buara bende hol için duvar kağıdı bakıyorum ama holüm biraz uzun kendim yapabilirmiyim diye düşünmekteyim...

Çok ferah olmuş güle güle oturun

çok güzelmiş evin güle güle otur. yeni haliyle dhada hoş olmuş

yeni haliyle çok güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
buara bende hol için duvar kağıdı bakıyorum ama holüm biraz uzun kendim yapabilirmiyim diye düşünmekteyim...

Amin arkadaşlar çok daha güzelleri sizlerin olur inşallaah...

eşimle birlikte ilk başta biz kendimiz yapalım dedik ama hiç deneyimimiz olmadığından birde kenarlar köşeler olduğundan bir ustaya yaptırttık... gerçekten de görüldüğü gibi kolay bir iş değilmiş...

sabah 10 da başladı usta öğlen 15,30 gibi bitirdi.... ellerine sağlık işçiliği de çok iyiymiş şansımıza..

çok güzel olmuş koltuklarının rengi çok güzel

canım çok çok beğendim herşeyn çok güzel yeni halide süper olmuş mutlu mutlu oturun inşallah

Yeni hali gerçekten çok daha güzel olmuş, özellikle küçük vitrininin komple cam oluşu çok daha havalı yapmış. Güle güle kullan

O kadar fark katmışki evine anlatamam.yeni haliyle çok güzel olmuş güzel bir karar olmuş.duvar kağıdına bayılırım bende kullanmıştım evime iyi günlerde otur.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar doğru bir karar vermişim demek... Cok mutlu oldu ...
Evim toplamda 70m2 elimden geldiğince az yer kaplayan ve göz yormayan eşyalar seçmeye çalıştım...
Allah herkesin gönlüne göre versin

canım aksesuarlar süper olmuş ya maşallah tü tü nazar değmesin güle güle huzurlu otur tatlım evinde ...

salonda umarım yorulmuyorsunuzur, bana çok süslü geldi :44:

antre için taktığınız saatten ben de aldım, henüz monte etmedik, etmeyeceğiz de sanırım. yarısı görünmüş ama güzel duruyor, teşekkürler görmemi sağladınız

merhaba ,salonun yeni hali çok hoş sıcak olmuş ,sizden ricam salonun tamamının resmini koymanız ,sanırım dar ve uzun bir salon ,benimde öyle ve ne şekilde dekore edeceğime bir türlü karar veremedim ,ne yapsma sıcak bir ortam olmuyor gibi ,siznki çok hoş görünüyor ,ayrıntılı foto koymanızı rica ediyorum teşekkürler şimdiden..

Çok beğendim,duvar kağıdına bayıldım çok yakışmış.Güle güle kullanın.

Mor mobilyalar ne kadar tatlı olmuş öyle:)
Duvar kağıtları ve vitrinde cok farklı hoş olmuş güle güle oturun inş:)

yorum için teşekkürler size de,

salonda ki değişim amacım süslü yapmaktı zaten, bir önceki donuk renksiz hali göze hiçte hoş gelmiyordu
15m2 bir oda orası ve görüldüğü gibi sadece 3 raflı vitrinim var, eğer bunu silerken de yorulacaksak vay halimize... :))

teşekkür ederim eylül166 ... dar alanda kısa paslaşmalar misali elimden geldiğince minik çok yer kaplamayan mobilya almaya çalıştım, hatta bulamadım ve yaptırmak zorunda kaldım..
akşam senin için odamın diğer kısmını da çekip koyarım... umarım bir nebze de olsa fikir sağlayabilir sana...

Yeni salon daha güzel olmuş güle güle kullan

Çok beğendim,duvar kağıdına bayıldım çok yakışmış.Güle güle kullanın.

QUOTE=nazlihilal;29677449]Mor mobilyalar ne kadar tatlı olmuş öyle:)
Duvar kağıtları ve vitrinde cok farklı hoş olmuş güle güle oturun inş:)[/QUOTE]

teşekkürlerrr arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…