haa bir de tv yi ne yaptın ?
evınızı cok begendım guzel seçımler olmus bende holdekı halı hangı marka ogrenebılırmıyım ..
canım duvar kağıdın çok güzel olmuş beğendim ben bişey sorcam sana girişteki fayansının adı yada markası bide duvar boyanın rengini öğrenebilir miyim tam olarak evime istediğim renkler böyle benimdeMerhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)
sizinle de paylaşmak istedim...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...
yeni hali ;
eski hali
antre yeni hali
eski hali;
canım tv ünitesi bölümü ve camlı bölüm çok güzel olmuş yalnız koridor yer seramiğin ve salondaki parkenin adı ve markasını öğrenebilir miyim evimizi yaptırcaz bende böyle açık renkler istiyorumMerhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)
sizinle de paylaşmak istedim...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...
yeni hali ;
eski hali
antre yeni hali
eski hali;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?