Odam ve antremin eski ve yeni hali

canım bu hali çok güzel olmuş güle güle kullanın perdelerini merak ettim eklersen sevinirim.

canım bu hali çok güzel olmuş güle güle kullanın perdelerini merak ettim eklersen sevinirim.

sağol canım, bu akşam odamın kalan yerlerini de çekip yükleyeceğim.

Güle güle kullanın.Duvar kağıdının rengini çok beğendim.Çok değiştirmiş atmosferi.

teşekkür ederim Gezgingiz, aslında aklımda morlu bir duvar kağıdı seçmek vardı ama içime sinen olmadı o renklerden.. kısmet bunaymış :)

çok şık olmuş..güle güle kullanın

çok daha güzelleri sizlerin olur inşallaahh...

canım maşallah bu güzel evin diğer bölümlerini de görmek isteriz...
halıların markası nedir tatlım

evin çok hoş :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş.

minniiik salonumun kalan kısmı arkadaşlarrr :) küçük mücük ama Allaha şükür kendi evim...
oturduğum semt tarihi bi yer olduğu için evler hem eski hem masraf istiyor hemde küçük ve üstüne üstlük fiyatlar tavann
tüm ailem ve işime yakın olduğu içinde başka bi yere gidemedik... kısmettt

duvarda ki rölyef tablo anneciğimin el emeği.... o yüzden evimin baş köşesinde...

Son düzenleme:
eşyalarınız ve duvarlarınız çok şık, çok beğendim :)
güle güle oturun inşallah

Değişik bir ambiyans olmuş beğendim şahsen
Antrendeki askılı beyaz saate ayrıca bayıldım

Tüüüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

duvar kağıdımı İstanbul Unkapanı zeyrek alt geçidinden aldım, o kadar çok seçenek var ki.... insan çok kararsız kalıyor inanın...
tavsiyem kocanızla gitmeyin, dükkanda yaklaşık 1,5 saat kaldık ve eşim artık delirme noktasına geldi :)))
yüzlerce kağıdın arasında ilk beğendiğimi döndüm aldım, hep böyle oluyor zaten :)

GULE GULE OTURUN HERSEY COK GUZEL GORUNUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…