- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
açık renk bi boya seç ki daha ferah görünsün odan.. canlı renkli perdeler kullanabilirsin camlara..
çok teşekkür ederim canım odanın şu hali toparlansın tekrar fotoğraf atıcam zaten. aklımda bir iki fikir var tabiki bunların dışında şimdi bi internet sitesinden çok amaçlı bi askı siparişi verdimm montları gardrobumda yer açılır açılmaz oraya alıcam . oda toparlansa aslında her köşesini çekmek isterim odanın mesela çantalarımda çok fazla onlarda sığdırıcak bir alan bulamıyorumİstediğin renklendirmekse 5-6tlye birmilyoncularda satılan yapışkanlı kağıtlar var desenli ahşap dolaplarını onlarla kaplayabilirsin. Tam anlatamadım gerçi ama ben kütüphaneme yapmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566628-minik-ogrenci-evim-badanasiz-duvarlari.html şurdan görebilirsin nasıl durduğunu. Bir de bence makyaj malzemelerini kütüphanende tutma ikeada satılan kutulardan alıp gardolabının önünde duran minik çekmeceye yerleştir, makyaj malzemelerini içine koyarsın oraya da okuma kitaplarını ya da çalışma kitaplarını koyarsın isteğe göre. Odan o kadar küçük değil bence sadece dağınık olduğu için sana öyle geliyor. Mesela kapının arkasına mont asma bundan sonra, gardolabına ya da ailenin kullandığı alana asabilirsin. Etraftaki eşyalar kalktıkça daha genişlemiş gelicek etraf sana.
bu kalabalık odayı ancak zebra perde paklar başka perdeler de kalabalık yapar acık renk istemiyorsan mor zebra yaptır sabah da karnalık olsun odayı vanilyaya boyat ama bir duvarına lila simli kağıt yap lilalı da bir yatak örtüsü serdin mi al sana genç kız odası ...fazla eşyalarını seç ve at lütfen..
Canım merhabalar,
Fotoğraflara ilk baktığımda dikkatimi çeken ilk şey çalışma masanın üst rafındaki parfüm (ya da krem bilmiyorum) yığını ve o küçük kütüphanen oldu. Eğer ben senin yerinde olsam öncelikle ortadaki kozmetiklerimi ortadan kaldırmaya bakardım. Ikea'da filan çok güzel dolap içi organizerler var. Gardrobun ne büyüklükte bilmiyorum ama öncelikle bence onları ortadan yok et.
Kitaplarım çok fazla demişsin aynı dertten ben de muzdaribim ama benim yerim geniş o yüzden sıkıntı olmuyor. Eğer senin odan bana ait olsaydı ben o çalışma masasından kurtulurdum. Masanın olduğu duvara çok güzel bol bölmeli bir kütüphane alırdım. Kitaplarımı hatta eğer kapaklı bölmeleri olursa takılarımı kozmetiklerimi bile onun içine koyardım. Çalışma masası yerine katlanabilir bir masa alıp sadece ders çalışacağım zamanlarda masamı çıkartırdım. Böylelikle odanda hayli güzel bir boşluk oluşturursun.
Arkadaşların dediği gibi duvarların mutlaka çok açık renkte olmalı. Perdelerini de bence güzel cicili bicili biraz koyu (mesela mor gibi) renklerde alırsan ilk etapta zaten içini ferahlatır odan.
Bence ilk iş olarak işe yaramayan fazla eşyalarını seç ayır ve odandan çıkar.Duvar boyası olarak silinebilr su bazlı açık tonlarda bir renk kullanmanı tavsiye ederim.Kalın perde kullanıcaksan eğer onları pembe yada lila renginde seçebilirsin.
yorumun için teşekkürler ama canım inan ki şuan odada işe yaramayan tek bir çöp bile yok . onun için bu şekilde bi hale yola koymam lazım odayı ayrıca perdeleri değiştirirsem şuan babam beni keser fakat bir şey sormak istiyorum perde boylarını sizce kısalttırmalı mıyım ?
Bence kısa olmalı canım senin odanda kısa perde daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?