- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
yatağı balkon yerine koysan uzun sığar mı acaba ?
nasıl yani canım anlayamadım :44: eskiden balkon olan kısma mı diyosun akvaryum olan kısma?
evet.. o boşluğa girer mi yatağın ?
peki mesela perdeleri kısalttığım zaman fotoğrafta görmüşsündür alttaki pvc doğrama görüntüsünü nasıl engelleyebilirim aslında bikaç çözümüm var ama dıştan gören bir gözle sen neler önerirsin ?
bu arada kızlar odadaki ilk hata olan kapının arkasındaki montları bir şekilde gardrobuma sığdırmayı becerdim :)
benim küçük bir akvaryumum var oraya bir sehpa atıp akvaryumu oraya kurmayı planlıyorum ayrıca olursa yatak yeri değiştirirsem otomatikman bazı kötü görümümler kapanacaktır diye düşünüyorumCanım eğer o görüntü kısa perdede seni rahatsız edicekse o kitaplıgı ordan kaldır.Uzun perde yaptır.Kitaplarını koymuş olduğun dolap varya .Duvarına monteli bir raf yaptır kitaplarını oraya koy hem az yer kaplar hem derli toplu durmasını sağlar.Böylede yapabilirsin.Sen kısa perdede ne çözüm buldun pvc görüntüsünü engellemek için?
teşekkürler canımİyi yapmışşın ellerine sağlık:)
Parfumlerin ve ivir zivirlarin icin dekoratif kutular al( ya da ayakkabi kutularini sik kendinden yapiskanli kağıtlarla kapla, hepsi ayni olsun buyuk desen kullanma goz yorma)
İkea katologlari sana fikir verebilir odani duzenleme konusunda cunku kucuk metrajlara goredir.
Yerde duran kitaplik yerine bos duvarina koctasdan falan sik ayaklarla raflar monte edebilirsin
Yatak ortusu kullan
Ve ilk once ise yaramayan ne varsa at
Duvarlarin acik renk olsun, balkonun yerine parke veya duz yatak ortunle ayni renk hali fileks kullanabilirsin
Dolap kapaklarina ayna yapistirtabilirsin, odani buyuk gosterir ve kullanisli olur
Sik bir abajur, duz renk bir yatak ortusu, kombini perde ve balkona hali
Rutubetin sebebi balkondaki isi farki tas olan yer serindir.
Radyator koyamiyorsan hali belki sicak tutatcaktir.
Farkli desen kullanma hatta duz renk olsun hersey ama istedigin canli rengi kullanabilirsin
benim küçük bir akvaryumum var oraya bir sehpa atıp akvaryumu oraya kurmayı planlıyorum ayrıca olursa yatak yeri değiştirirsem otomatikman bazı kötü görümümler kapanacaktır diye düşünüyorum
teşekkürler canım
canım öncelikle bütün fikirler için teşekkürler balkon tarafı için halım var ama şuan üstte yazmıştım rutubet için astar atılıyor onun için yerinde değil ve her yer o kadar dağınık odayı tam tekbil yarın akşam düzenleyebilirim en erken çünkü bu astar öyle bi sıkıntı ki bir kat atıyosun ikinci katını 24 saat sonra atmak zorundasın ama fikirlerini aklımda bulundurucam. elimdekilerle bişey yapmak istiyorum elbet kutu falan alıcam ama yeni bi raf falan bana biraz maliyetli olur ailemede yük olmak istemiyorum kendi biriktirdiğim paramla yapıcam ne var ne yoksa yapacağım
Canım duvara monte edilecek raflar maliyetli olmuyor.Sen bi sor onları bence.Bir kac mobilya parçası ve nalburdan alıcağın ayaklarla güzel bir kıtaplık sahıbı olabılırsın.Sen odanı düzenledikten sonra bizimle tekrar odanın resmini paylaş .Elimizden geldıgınce sana burdan fikirler verebiliriz:)
saol canım da o rafları odaya nereye yapıcam onu bilmiyorum . aslında bir kaç başlık gezdim de acaba odadaki mobilyaları mı boyasam diyorum ama becerebilir miyim herşeyden önce kuruması var cilası var aslında becerebileceğime emin olsam gidip beyaz boya alıcam mobilyaları beyaza boyucam sonrada odanın duvarlarını şöyle hafif kahve altın sarısı tonlarına boyucam benden iyisi yok ama işte becerebilir miyim :26::26: bide iki tane avize lazım bana aynı desen olucak :44:
saol canım da o rafları odaya nereye yapıcam onu bilmiyorum . aslında bir kaç başlık gezdim de acaba odadaki mobilyaları mı boyasam diyorum ama becerebilir miyim herşeyden önce kuruması var cilası var aslında becerebileceğime emin olsam gidip beyaz boya alıcam mobilyaları beyaza boyucam sonrada odanın duvarlarını şöyle hafif kahve altın sarısı tonlarına boyucam benden iyisi yok ama işte becerebilir miyim :26::26: bide iki tane avize lazım bana aynı desen olucak :44:
yatağın ayak ucundaki duvara 3-4 tane raf yapabilirsin.ama biraz yukardan başla.yattığında ayağına gelmesin.tüm kitaplarını alır.kozmetik için koçtaşda 5 tlye kutular var.ben kızımın odasında kullanıyorum.çok işe yarıyor ve odanın renk uyumuna uygun olunca çok güzel bir aksesuar oluyor.ikea senin için ideal bir yer.dolap içi,çekmece içi düzenleyiciler,yapma minik çiçekler işini yarar.
odayı kahve tonu yapma bence.beyaz tonlarında yap,örtü ve aksesuarlarla renklendir.
yapışkan folyoyu kolayca yapabilirsin.dolapların müsait görünüyor.
duvarını farklı istiyorsan boyanın üstüne kutusu 10 tlye sim boya var.onu sürüyorsun.ışıltılı ve duvar kağıdı gibi durur.
duvarlarını farklı renklerde ve modelde raflarla renklendirebilirsin.hem ortalıktakiler toplanmış olur.
şimdi de yapışkanlı folyoyla mı kaplasam ki diyorum
Yapişkanlı folyolar pek kullanışlı olmuyor canım ama yinede sen bilirsin.
boyayamam ki canım ben güzel ya korkuyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?