Odaya kapanip saatlerce aglayasim var...

Harikasın, işte böyle... hayat devam ediyor tatlım :)

Ay sen ne bakıyorsun babana. Ana baba bile olsa bi yere kadar. Sen git bacim iş başvurularını yap düzgün bi yerde çalışmaya başla. Ayaklarının üzerinde dur bak nasıl iyi gelecek sana. Böyle depresyon hali nereye kadar.. Daha 25 yaşındasın biraz silkelen. Olabilir başından talihsiz bi evlilik geçmiş öyle ya da böyle ama olan olmuş. Artık önüne bak

Sık dişini işini bulana kadar ele köpeğe bakma da babanın laflarına para biriktirene kadar sessiz kal. Ailen belli ki evlendi boşandı diye her türlü yükü ithamı hak gören kafadalar. Paranı biriltir bi kaç ay çık bir oda bile olsa kendi evine babana da hiç eyvallahın olmasın. Ayıp etmiş sana.

Oturma yerinde asla iş bakın çalışmaya başlayınca özgüvenin nasıl geri gelecek bak gör.

Kocan ve ailesi seni çok üzmüş. Belli ki kötülükleri çok olmuş.

Ama babanın ki gerçekten en beteri. Bi baba bunu kızına nasıl söyleyebilir. En önce baban koymuş sana dul damgasını.

Bebeğin için çok üzüldüm. 2 yıl önce bende kaybettim. Ama şunu bi düşün. Baba evinde çok da zorluk çekecektin.

Bence kendini kapama lütfen. Hayat devam ediyor.

Ağlama!!dik dur ezik bir kadın olup kendini eve hapsetmek yerine cesur ol...
Önce kendine güven baban cahil ise cahille cahil olup kimliğini yitirme...
Hayat bir mücadele savaşmadan emek harcamadan hiç bir şey kazanılmaz,bakma sen kimin ne dediğine yoluna bak kardeşim...
Allah yar ve yardımcın olsun....

İşte diyorum yaa o yüzden okumalı kızlar. O yüzden bir bilezik değil kollarına bir meslek bileziği edinmeliler kendilerine. Anan baban dahi olsan evlendikten ve hele de çocuk varsa sğamıyorsun artık baba evine. Dik dur sende. Kendine düzgün bir iş bul başla bir yerden çalışmaya. Sonrası Allah'ın yardımıyla sen doğru olduktan sonra gider zaten. Hiçkimseyide umursama. Sen doğrudan ayrılma. Diğerleri de en fazla 15 dk konuşur ardından.

herkes zor zamanlar geçirdirdiği dönem olmuştur bence herkesden ümidini kesmiş
olsanda
kendini sev umudunu yitirme kuaföre git mutlaka iş başvurusu yap kendini iyi hissedersin ve kendine güvenin gelir evde boş boş oturma zaman biz kadınlar için önemlı tamam yaşadıkların ağır şeyler ama tekrar ayağa kalkmanın gerek arkanada bakmadan gerek ne olduysa oldu ardında birak j kendine acımayı kes artık mutlu olmaya çabala

Mesj tekrarı

Son düzenleme:
çok üzüldüm geçmiş olsun. yat kalk dua et onca yilin gitmedi daha yaşın çok genç onunde o kadar güzel yıllar var ki. hayata küsmemen tam tersine daha sıkı sarilman gerek yepyeni bir hayat var onunde ve artik daha tecrubelisin. aileni de cok dusunme bu tur konularda aileler bencil ve geri kafali olabiliyor. en yakin zamanda is bul calis sosyalles kafani dagit sonrasi yoluna girer zaten. ama bundan sonraki insan seciminde cok cok dikkatli ol.

Canlarimmm ben geldimmm :) siz bana dua mi ettiniz ne yaptiniz :))) bicok yere is basvurusu yaptim tam donecekken bir oyuncak magazasina da bakayimm diye girdim eleman ihtiyaclari varmis gorustum mudurleriyle sali gunu ise basliyorumm bukadar erken olacagini tahmin bile etmezdimm :)) cook mutluyumm artikk kimsenin ne dedigini takmicam ve para biriktircemm kendime bakicam iyiki bana destek olup evden cikarttiniz yoksa ben aglaya aglaya bir gunumu daha gecirecektimm evrak listesini pazartesi hazirlayip sali gunu giris yapicam Allahin izniyle ... sizee hepinize kocaamaaaan tesekkur ediyorumm kulubun melekleriii

Neden evlendin vs diye yargilamayagim sizi haddim degil çünkü ama daha cok gencsiniz mesleğiniz var mi onu bilmiyorum ama ilk once bir is bulmakla baslayin kendinize uygun sonra gerisi gelir toparlanirsiniz ve hatalarda iyidir bize dogru yolu gösterir güçlü olun konusmak isterseniz dinlerim elimden geldigi kadar sevgiler...

çok sevindim senin adına, bi daha baban ya da bi başkası saçma sapan konuştuğunda ezik durma, yapıştır laflarını hemen. peki boşanma davası açmayı düşünmüyor musun? adam hem cahil hem suçlu hem de gururlu, senin gidip yalvar yakar olmanı bekliyor. ne yapmayı düşünüyorsun?

Ben bosanma davasi acmayi dusunmuyorum ama o acarsa da tazminat ve nafaka talep edecegim ihtiyacim dugundan muhtac oldugumdan degil sirf bana cektirdigi kadar o da bedel odesin diye. ama simdilik acmayi dusunmuyorum 7 ay gecti bi 7ay daha gecebilir sorun yok hayatima kimseyi almak istemiyorum evli olmak beni kptu etkilemiyor

Canım 1 yıl ayrı yaşadığınızı kanıtlarsa direk boşar sizi hakim bu durumda nafaka olayları nasıl olur bir fikrim yok istersen bir araştır.

Ayni duyguları paylaşıyorum senle. Geçecek zamanla geçecek unutamiycaksin yaşadıklarını ama bunla yaşamayı ogreneceksin.

Evlendikten sonra mı sevdirmeye çalıştın kendini. Bu işler evlenmeden önce olur ve buna istinaden evlenilir zaten. En baştan yanlışı yapmışsın.
Sen bu yaşadıklarını yalnız yaşamıyorsun canım. Seninle beraber belli etmeseler de annen de baban da kahroluyordur eminim. Babanın kusuruna bakmayacaksın çünkü o da üzüldü ve senin için endişe ediyor. Ya da kusuruna bakacaksan da yapman gereken şeyleri yapacaksın yine de. Öyle hayat geçmez. İş mi bulacaksın.. Bul hemen. Bi yerden BİSMİLLAH de başla. Anne baba söyler çok takılma. Korkuları var onları da anla.. Konuş gerekirse rahatlat ama hayatına engel olmalarına izin verme

Ayyyy canim yaa cookk sevindim inan,hayirli olsun bak gordunmu sadece bir adim yetiyor bazen:))
Hersey gonlunce olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…