- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Hadi kuzum selametleHenuz ortada acilmis bir dava bile yok 7 aydir ayriyiz gorusmuyoruz ...
Bana cok moral verdiniz Allah razi olsun hepinizden canlarimsiniz cok opuyorum ben gidiyorumm simdi :)))
Ay sen ne bakıyorsun babana. Ana baba bile olsa bi yere kadar. Sen git bacim iş başvurularını yap düzgün bi yerde çalışmaya başla. Ayaklarının üzerinde dur bak nasıl iyi gelecek sana. Böyle depresyon hali nereye kadar.. Daha 25 yaşındasın biraz silkelen. Olabilir başından talihsiz bi evlilik geçmiş öyle ya da böyle ama olan olmuş. Artık önüne bakArkadaslar iyiki üye olmusum da sizlerle skntimi paylasiyorum..
25 yasindayim yedi ay oldu esimden ayrilali. bu yil benim icin gercekten zor bir yil oldu. evlendjm esime sevdiremedim kendimi, kaynanama kayinbabama sevdiremedim kendimi. halbuki hepsini cok sevmistim ben.. gorumcem kaynanam hep yuzume gulup melegim derlerdi bana ayrilirken hicbiri yuzume bakmadi bikere yanimda olmadilarannemlere geldim hamileydim geldigimde .. burda da hamile olunca kimse yuzume gulmedi evine don evine don kocana sahip cik dediler gittim kocam kendin geldin niye geldin dedi... geri dondum git gel gitgellerle bebegimden oldum yavrum dayanamadi bu skntilara ve kaybettim onu. 7 ay oldu hergece agladimm bebegi olan kimseyle gorusmek istemedim. saclarimi kestim zayifladim cirkinlestigimi dusunmeye basladim halbuki ne guzel bi kizdim ben... simdi guvenim de gitti kendime guvenemiyorum 7 aydir evden disari cikmiyordum calismiyordum bugun ilkkez kalktim erkenden giyinip hazirlanip gideyim is basvuralari yapaym kendi ayaklarimin uzerinde durayim dedim babamin lafi cok agrima gitti : nereye gidiyorsun beni kandirirsin ama allahi kandiramazsin aklini basina al hata yapma dedi. ne dmeek istedi beynimden vurulmusa dondum. simdi aglaya aglaya geri oturdum yerime. gitmeyecem biyere. evde ölümümü bekleyecem
Canlarimmm ben geldimmm :) siz bana dua mi ettiniz ne yaptiniz :))) bicok yere is basvurusu yaptim tam donecekken bir oyuncak magazasina da bakayimm diye girdim eleman ihtiyaclari varmis gorustum mudurleriyle sali gunu ise basliyorumm bukadar erken olacagini tahmin bile etmezdimm :)) cook mutluyumm artikk kimsenin ne dedigini takmicam ve para biriktircemm kendime bakicam iyiki bana destek olup evden cikarttiniz yoksa ben aglaya aglaya bir gunumu daha gecirecektimm evrak listesini pazartesi hazirlayip sali gunu giris yapicam Allahin izniyle ... sizee hepinize kocaamaaaan tesekkur ediyorumm kulubun melekleriii
Canım 1 yıl ayrı yaşadığınızı kanıtlarsa direk boşar sizi hakim bu durumda nafaka olayları nasıl olur bir fikrim yok istersen bir araştır.Ben bosanma davasi acmayi dusunmuyorum ama o acarsa da tazminat ve nafaka talep edecegim ihtiyacim dugundan muhtac oldugumdan degil sirf bana cektirdigi kadar o da bedel odesin diye. ama simdilik acmayi dusunmuyorum 7 ay gecti bi 7ay daha gecebilir sorun yok hayatima kimseyi almak istemiyorum evli olmak beni kptu etkilemiyor
Ayyyy canim yaa cookk sevindim inan,hayirli olsun bak gordunmu sadece bir adim yetiyor bazen:))Canlarimmm ben geldimmm :) siz bana dua mi ettiniz ne yaptiniz :))) bicok yere is basvurusu yaptim tam donecekken bir oyuncak magazasina da bakayimm diye girdim eleman ihtiyaclari varmis gorustum mudurleriyle sali gunu ise basliyorumm bukadar erken olacagini tahmin bile etmezdimm :)) cook mutluyumm artikk kimsenin ne dedigini takmicam ve para biriktircemm kendime bakicam iyiki bana destek olup evden cikarttiniz yoksa ben aglaya aglaya bir gunumu daha gecirecektimm evrak listesini pazartesi hazirlayip sali gunu giris yapicam Allahin izniyle ... sizee hepinize kocaamaaaan tesekkur ediyorumm kulubun melekleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?