- 17 Aralık 2016
- 69
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Sevmiyorum deseydi evlenmezdim tabikide.. ben cok sevmistim oda seviyorum diyordu ne istedigini bilmeyen biadamin kurbani oldumEn başından sevmiyormuş seni,niye evlendin,ya da o niye evlendi seninle?
Başınıza çok kötü şeyler gelmiş olabilir ama böyle yapmayın bu dünya imtihan dünyası bu da senin sınavınmış şükret dua et ayakta dur. Çok istediğimiz birşey olmuyorsa mutlaka daha iyisini verecektir Rabbim. Kimsenin lafını kafana takma ne Yazık ki toplumumuz böyle boşanmış olduğun için değil evli olsan bile kılık kıyafetine biraz özen göstersen yine benzer lafları hep söyleyen birileri olur. Sen Allah'a sığın Allah'a havale et önüne bak. Sana kendinden başka kimse yardım edemez. Ağlayarak zırlayarak hiçbirşey düzelmez kalk mücadele et!Arkadaslar iyiki üye olmusum da sizlerle skntimi paylasiyorum..
25 yasindayim yedi ay oldu esimden ayrilali. bu yil benim icin gercekten zor bir yil oldu. evlendjm esime sevdiremedim kendimi, kaynanama kayinbabama sevdiremedim kendimi. halbuki hepsini cok sevmistim ben.. gorumcem kaynanam hep yuzume gulup melegim derlerdi bana ayrilirken hicbiri yuzume bakmadi bikere yanimda olmadilarannemlere geldim hamileydim geldigimde .. burda da hamile olunca kimse yuzume gulmedi evine don evine don kocana sahip cik dediler gittim kocam kendin geldin niye geldin dedi... geri dondum git gel gitgellerle bebegimden oldum yavrum dayanamadi bu skntilara ve kaybettim onu. 7 ay oldu hergece agladimm bebegi olan kimseyle gorusmek istemedim. saclarimi kestim zayifladim cirkinlestigimi dusunmeye basladim halbuki ne guzel bi kizdim ben... simdi guvenim de gitti kendime guvenemiyorum 7 aydir evden disari cikmiyordum calismiyordum bugun ilkkez kalktim erkenden giyinip hazirlanip gideyim is basvuralari yapaym kendi ayaklarimin uzerinde durayim dedim babamin lafi cok agrima gitti : nereye gidiyorsun beni kandirirsin ama allahi kandiramazsin aklini basina al hata yapma dedi. ne dmeek istedi beynimden vurulmusa dondum. simdi aglaya aglaya geri oturdum yerime. gitmeyecem biyere. evde ölümümü bekleyecem
Cok zoruma gittiAz dik dur.
Hata mı yapıyorsun da geri yerine oturdun?
Nasıl bi tavır bu yaa nasıl insanlar bunlar ne yani süslenip koşuşmayamı çıkıcanı düşünüyolar bu üzüntüyle bukadar acıyla sen baş etmeye çalışırken en çok yanında olması gereken insan sözde baban nefretediyorum böyle insanlardan sanada kızdım ölümü beklemekte neymiş boş ver kim ne derse desin sen git iş başvurusu yap ve kendine eziyet etmeyi bırak evet yaşadıkların ağır şeyler ama henüz 25 yaşındasın ve hayat devam ediyor ablacım bu hayatı sana baban vermedi o sadece dünaya gelmene vesile oldu onun yüzünden isyan etme allaha inan buda senin sabır inanç sınavın geçmen ayağa kalkman lazım silkelen aynaya bak ve kendine gel bebeğini kaybetmişsin bende bi anneyim çok acı ama ya doğsaydı ozaman çektiricekleri acıları düşün rabbim herşeyin iyisini biliyo senin için hayırlı olan buymuş ki nasip etmemiş kendine gel ablacım ağlamak odalara kapanmak sana hiçbir fayda sağlamaz hadi bakiiimm işe başladığının haberlerini burdan bekliyorumArkadaslar iyiki üye olmusum da sizlerle skntimi paylasiyorum..
25 yasindayim yedi ay oldu esimden ayrilali. bu yil benim icin gercekten zor bir yil oldu. evlendjm esime sevdiremedim kendimi, kaynanama kayinbabama sevdiremedim kendimi. halbuki hepsini cok sevmistim ben.. gorumcem kaynanam hep yuzume gulup melegim derlerdi bana ayrilirken hicbiri yuzume bakmadi bikere yanimda olmadilarannemlere geldim hamileydim geldigimde .. burda da hamile olunca kimse yuzume gulmedi evine don evine don kocana sahip cik dediler gittim kocam kendin geldin niye geldin dedi... geri dondum git gel gitgellerle bebegimden oldum yavrum dayanamadi bu skntilara ve kaybettim onu. 7 ay oldu hergece agladimm bebegi olan kimseyle gorusmek istemedim. saclarimi kestim zayifladim cirkinlestigimi dusunmeye basladim halbuki ne guzel bi kizdim ben... simdi guvenim de gitti kendime guvenemiyorum 7 aydir evden disari cikmiyordum calismiyordum bugun ilkkez kalktim erkenden giyinip hazirlanip gideyim is basvuralari yapaym kendi ayaklarimin uzerinde durayim dedim babamin lafi cok agrima gitti : nereye gidiyorsun beni kandirirsin ama allahi kandiramazsin aklini basina al hata yapma dedi. ne dmeek istedi beynimden vurulmusa dondum. simdi aglaya aglaya geri oturdum yerime. gitmeyecem biyere. evde ölümümü bekleyecem
Ohhh masallah kuzumaSiz bitanesinizzz bitaneeeeeee:))) moral kaynagimsinizz gozlerime patates koydumm sisligi insin gidicem :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?