Odaya kapanip saatlerce aglayasim var...

ailen cok yanlis yapiyor sana yazik cok uzuldum iş de calismana baban izin vermiyirmu otir guzelce konus calismam lazum falan de anlat hissettiklweini ins kendine ait kucuk bir evin olur diyevek soz bulamadim

Babanız ne biçim konuşmuş öyle insan destek olur,ona diyeceksinki iş bulıcam çalışıcam ,içine atma dışa dönük ol,daha genceciksin karşına neler çıkarır hayat,yaşadıkların senin suçun değil,kendine eziyet etme ,geçliğinin güzelliğinin ve en önemlisi sağlığının kıymetini bil,herkes hayatını yaşarken sen hayatını karartma ,dünyaya bir kere geliyoruz bir kere yaşıyoruz bunuda ağlayarak kendimize işkence ederek geçirmeye lim, insan hayatta neleri unıtuyor boşveriyor allah başka dert vermesin de geç,eski elin ve ailesinide sil artık kafandan

Canlarimmm uzunn bir sure yazamadimm :) guzel haberlerim var okadar guzel seyler oldu ki isime basladimm calisiyorum ve inanilmaz iyi geldi bana .. :) ailemde bendeki bu guzel degisimi gorup mutlu oldular ve karismiyorlar kotu bisey demiyolar artikkk :) sonraa eski esimin hayatinda birinin oldugunu ogrendim ve onu kafamdan tamamen silip attim. Eger boyle biseyi bilmeseydim halen onu beklerdim ve yoluma bakamazdim bodanmayi da acicam en yakin zamanda. Artik guzel gunler beni bekliyor :) dualarinizda olmak dilegiyle iyiki varsinizzz ...

Tam aksi davranıp Allah ta görüyor kulu da deyip inadına dışarı çıkıp iş arayacaktınız. Başkalarının tavırlarına göre hayatınızı yönlendirmeyin. Bugun iş bulsaydınız babanız bişey demeyecekti ilerleyen zamanda o sözü söyledigini bile unutacaktı belki. Ama siz onun sözünü dikkate alıp kendi hayatınızı mahvettiniz farkında mısınız degilsiniz ne demek öleceğim filan.

Bazi anne babalar cocuklarinin geleceklerini kendi elleriyle mafediyorlar sonra da cocuklarina kusur buluyorlar cok kiziyorum sana destek olup git kizim hava al, acil, olmadi bir ise girersin kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogren demeleri lazim Cok uzuldum Alah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…