Odayı Ne Zaman Ayırdınız?

ya benim kızım geceleri çok uyanıyor odayı ayırmak hayal benim için 4,5 kere kalkıp emiyor . 5.dişimiz çıkmaz üzere ondan mı acaba diyorum ama gündüzde şöyle 2 saat aralıksız uyumuyor emiyor sonra yarım saat daha uyuyup kalkıyor.

selam ben oğlumun odasını ayırdım yaklaşık 1 ay oldy yan 14, ayında ayırdım ve hiç ama hiç zorlanmadık çok şükür.benim yatak odamdan oğlumun odasına kapı açılıyor o yüzden çok rahat ettim.uyanır uyanmaz hemen duyuyorum sesini

Benim oglum 3 aylik ve ben odasini ayirdim .... iki gundur kendi odasinda yatiyor:) Birazcik zor oldu ayrilmak ama ikimiz icinde en iyisi bu ..:o)

biz hala aynı odada ayrı yataklardayatıyoruz bakalım kısmetse kısa ayırırım. aslında odasında hersey hazır sadece beşiği ıodasına geçiricez ama diş zamanları işkence bizim için ve henüz 5, diş yeni patladı çok uzun yolumuz çoookkk

benimki gece uyandığı için hala ayıramadım emmiyor altıncı ayında emmeyi bıraktı maalesef ama süt veriyorum gece bir defa kalkıyor sütünü içince illa yan yatakta benim yattığımı görecek bana bakarak tekrar uykuya dalıyor eğer yatmazsam bekliyor gözler açık ben yatana kadar uyumuyor bilmiyorum ki şu gece sütünü bi bıraksa o zaman bende ayıracağım özellikle geç vakitte mama veriyorum kalkmasın diye yinede gece kalkıyor heralde ne zaman gece kalkmayı bırakacak o zaman ayırırım bakalım zamanla artık....

Back
X